|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Marty
|
Předmět příspěvku: Re: Pokec o M60 Napsal: 22 čer 2009, 18:01 |
|
|
Sergeant Major |
|
Registrován: 08 kvě 2008, 18:31 Příspěvky: 131 Bydliště: Uherské Hradiště
|
Pár informací: Kulas je fakt dodávaný v dřevěné bedně rozložený na dvě části,které se jednoduše do sebe zasunou a zacvaknou. V balení je muniční box s elektrickým podáváním na 1300 kulí.On je to vlastně obyčejný krátký točák s malým motorkem a připevněnou násypkou.Toto celé je strčené v papírové krabici v jaké je balený origo pás a toto celé ještě v sice nylonovém,ale jinak krásně ušitém bandalíru v namovém stylu. Jako bonus je přibalená imitace kulometného pásu z plastu. Baterka v pažbě pohání jak motor tak krabici. Absence plastů mě taky zaskočila,ale dal jsem tam to Topácké. To Worell: z čeho máš to svoje? To Din:Jestli máš zájem můžeme se domluvit na rozumné ceně.
_________________ SP4 Marty Hayek alias Dung in Action
4th "IVY" infantry division
Plei Ku
Nad alkoholem nelze zvítězit...pouze Moraváci remízovali.
Naposledy upravil Marty dne 22 čer 2009, 19:23, celkově upraveno 1
|
|
Nahoru |
|
|
David Hényk
|
Předmět příspěvku: Re: Pokec o M60 Napsal: 22 čer 2009, 18:06 |
|
|
Captain |
|
|
Marty: díky za info, něco už jsem pohledal na webu. Vypadá to fakt libově. Co provoz? bezchybný? a náhradní díly? Zaměnitelnost a tak??
_________________ GMG 1 Tex Roberts
|
|
Nahoru |
|
|
Taylor 101
|
Předmět příspěvku: Re: Pokec o M60 Napsal: 22 čer 2009, 18:06 |
|
|
Chief Warrant Officer 2 |
|
Pokud by někdo potřeboval vnitřní díly z origo TOPu,rád je přenechám,měli by být víc než zachovalé,naše 60ka byla téměř nestřílená,než jsme ji nechali přestavět na mechabox.
_________________ SP5 Martin F. TAYLOR B Co. 1st Batt. 28th Inf. Reg. 1st Inf. Div. BLACK LIONS
Naposledy upravil Taylor 101 dne 22 čer 2009, 19:28, celkově upraveno 1
|
|
Nahoru |
|
|
sgt. Jason Merrick
|
Předmět příspěvku: Re: Pokec o M60 Napsal: 22 čer 2009, 19:08 |
|
|
Sergeant Major |
|
Ja bych mel jenom zajem o predpazbi ale to jiste nikdo neproda
_________________ MYLUJU PEPU I KDYŽ JE TO CIGÁN
|
|
Nahoru |
|
|
Marty
|
Předmět příspěvku: Re: Pokec o M60 Napsal: 22 čer 2009, 19:46 |
|
|
Sergeant Major |
|
|
sgt. Jason Merrick píše: Ja bych mel jenom zajem o predpazbi ale to jiste nikdo neproda Neprodá,protože každý to vrazí na Inokatsu David Hényk píše: Marty: díky za info, něco už jsem pohledal na webu. Vypadá to fakt libově. Co provoz? bezchybný? a náhradní díly? Zaměnitelnost a tak?? Provoz super.M120 v základu,Guarder 0.28 ideální střelivo. Vnitřní díly by měly být standard. To Din: Mecháč na minimi zesílený čínské provenience naplněný vším co tam má být by měl vyjít tak na 2500,-.Ammo box 1500,-Ty čínské už nejsou tak špatné jak bývalo.Pak co si vezme Will za ochotu je věc druhá
Plei Ku
|
|
Nahoru |
|
|
sgt. Jason Merrick
|
Předmět příspěvku: Re: Pokec o M60 Napsal: 22 čer 2009, 19:50 |
|
|
Sergeant Major |
|
To je ono.. moc havarovanych topu taky neni...
|
|
Nahoru |
|
|
Marty
|
Předmět příspěvku: Re: Pokec o M60 Napsal: 22 čer 2009, 20:00 |
|
|
Sergeant Major |
|
|
sgt. Jason Merrick píše: To je ono.. moc havarovanych topu taky neni... Ta homemade uprava ala Worell nevypadá zas tak špatně.Zkusit uplácat z epoxidu by taky nemusel být špatný počin.Plechový podklad,oplácat a vytvarovat,případně si pohrát s vreckovým nožíkom a polínkem Vrchní chladič by ti vysekali v nějaké zámečnické firmě na vysekávačce.
Plei Ku
|
|
Nahoru |
|
|
sgt. Jason Merrick
|
Předmět příspěvku: Re: Pokec o M60 Napsal: 22 čer 2009, 23:47 |
|
|
Sergeant Major |
|
Ten spodek planuju odlit z epoxidu - formu udelam podle topackyho predpazbi. Jakmile budu mit v ruce predpazbi z topu tak budu zase o kus dale..
|
|
Nahoru |
|
|
worell
|
Předmět příspěvku: Re: Pokec o M60 Napsal: 25 čer 2009, 20:53 |
|
|
Private First Class |
|
Registrován: 06 úno 2009, 10:34 Příspěvky: 16 Bydliště: Dallas TX, USA
|
Marty píše: To Worell: z čeho máš to svoje? Je to takový humpolacky narychlo udelany predpazbí z kusu tramku 6x6 cm... Ale toho vyrezaváního a brouseního... Vcera jsem si hral a na vikend jsem jakz takz komplet... Viz foto... Prosim nekamenujte me ze to nevypada jako origo Ja jsem se oooooopravdu snazil.... Pardon za kvalitu fotek je to brany mobilem v noci... Příloha:
moto_0080.jpg [ 75.74 KiB | Zobrazeno 8936 krát ]
Příloha:
moto_0079.jpg [ 101.73 KiB | Zobrazeno 8939 krát ]
Příloha:
moto_0078.jpg [ 125.61 KiB | Zobrazeno 8941 krát ]
_________________ CIA Advisor M60 Gunner Provincial Reconnaissance Unit Kien Giang Province Eagler01@seznam.cz
|
|
Nahoru |
|
|
Marty
|
Předmět příspěvku: Re: Pokec o M60 Napsal: 25 čer 2009, 22:31 |
|
|
Sergeant Major |
|
|
worell píše: Marty píše:
Ta homemade uprava ala Worell nevypadá zas tak špatně. DĚKUJI VÝŠE JE AKTUALNÍ FOTO A V SOBOTU NAŽIVO NA BĚLÉ Tak na rychlovku to není zas tak zlé. Nebudu to moct posoudit osobně neb mě moribundus přikoval k posteli.
Plei Ku
|
|
Nahoru |
|
|
David Hényk
|
Předmět příspěvku: Re: Pokec o M60 Napsal: 30 zář 2009, 15:41 |
|
|
Captain |
|
|
Cena je to víc než zajímavá. Taky na ní mám políčeno, ale čekám na nějaké zkušenosti od vlastníků....
_________________ GMG 1 Tex Roberts
|
|
Nahoru |
|
|
Marty
|
Předmět příspěvku: Re: Pokec o M60 Napsal: 30 zář 2009, 18:04 |
|
|
Sergeant Major |
|
|
Hm...píšou ocel ale nemůžete ji nosit za transportní rukojeť protože se může ohnout,divné. Na první pohled vykradená Inokatsu.To zaručuje dokonalý vnější vzhled,co jsem měl možnost vystřelit si i z jiných PJ kulometů i poměrně slušné střelecké vlastnosti. Asi bych se toho nebál,tahle značka patří k těm lepším čínským výrobcům.
Plei Ku
|
|
Nahoru |
|
|
vietnammarine
|
Předmět příspěvku: Re: Pokec o M60 Napsal: 30 zář 2009, 18:33 |
|
|
First Lieutenant |
|
Registrován: 03 dub 2008, 19:02 Příspěvky: 365 Bydliště: Bars and whorehouses all around the DMZ
|
Co o ní vim, tak nejhorší je ve finále značení - zachováno z M60E4. Náprava ovšem neni nic těžkýho... Jen to holt díky tý pitomý krabici neni nic pro pravý "Gunnery" pěchoty:(
_________________ Sgt Martin "Hootch" Bouda 3d Force Reconnaissance Company 1966 - 1970 USMC Force Reconnaissance Units 1942 - 1995
|
|
Nahoru |
|
|