|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Cherry
|
Předmět příspěvku: A Class Uniform Napsal: 03 čer 2009, 15:27 |
|
|
Major |
|
Registrován: 26 kvě 2008, 19:05 Příspěvky: 541 Bydliště: Paszinkowitz
|
Nevíte někdo o nějakým dobrým shopu, popřípadě linku na webu, kdy by prodávali za levný peníz tyhle uniformy? Jde mi zejména o bizardní velikosti. Pro ty, kdo ho znají, potřebuju sehnat vycházku na Hoblíka Díky
_________________ 2Lt. Thomas "Cherry" Tresznak B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "Nec Aspera Terrent"
|
|
Nahoru |
|
|
reptail
|
Předmět příspěvku: Re: A Class Uniform Napsal: 03 čer 2009, 17:27 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
|
|
to nebude legrace.sam ji taky shanim.
_________________ Lt.Joseph Reptail B Co. 1st Batt. 28th Inf. Reg. BLACK LIONS 1st Inf. Div.
|
|
Nahoru |
|
|
Martin Langer
|
Předmět příspěvku: Re: A Class Uniform Napsal: 04 čer 2009, 00:33 |
|
|
Master Sergeant |
Registrován: 07 dub 2008, 00:02 Příspěvky: 105 Bydliště: Khu Khel Na, provincie Op Ava
|
Rád bych se připojil k dotazu, nevíte kde sehnat pískovku v normálních "chlapských" velikostech (Large)...Popřípadě by mi docela pomohlo ofiko anglické pojmenování oné pískovky Díky moc
_________________ PFC Martin /JW/ Langer Co. O (Ranger) 75th Inf. 3rd Bde. 82nd Abn. (currently inactive)
|
|
Nahoru |
|
|
Cherry
|
Předmět příspěvku: Re: A Class Uniform Napsal: 04 čer 2009, 08:14 |
|
|
Major |
|
|
johnwayne píše: Rád bych se připojil k dotazu, nevíte kde sehnat pískovku v normálních "chlapských" velikostech (Large)...Popřípadě by mi docela pomohlo ofiko anglické pojmenování oné pískovky Díky moc Co tohle??? Velká věc na velký lidi http://cgi.ebay.com/US-ARMY-2-PC-KHAKI- ... .m20.l1116
_________________ 2Lt. Thomas "Cherry" Tresznak B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "Nec Aspera Terrent"
|
|
Nahoru |
|
|
Marty
|
Předmět příspěvku: Re: A Class Uniform Napsal: 04 čer 2009, 11:58 |
|
|
Sergeant Major |
|
Registrován: 08 kvě 2008, 18:31 Příspěvky: 131 Bydliště: Uherské Hradiště
|
reptail píše: to nebude legrace.sam ji taky shanim. Vítej v klubu...
_________________ SP4 Marty Hayek alias Dung in Action
4th "IVY" infantry division
Plei Ku
Nad alkoholem nelze zvítězit...pouze Moraváci remízovali.
|
|
Nahoru |
|
|
NAMSYSEL
|
Předmět příspěvku: Re: A Class Uniform Napsal: 04 čer 2009, 12:11 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
Registrován: 10 pro 2007, 15:45 Příspěvky: 260 Bydliště: švédsko
|
Děcka nevím jak je to v armádě, ale v USN je tuším největší velikost "továrně" vyráběných Jumperů 52" což je nějakých 132 cm. Ti co potřebují potah na slona si je nechávají šít na zakázku - samosebou za peníze námořnictva ...... Tak se trochu obávám že Hoblík stejně jako náš Shrek budou shánět dosti blbě.
_________________ LtJG. Pete Wasserman Seal Team1/Det. Golf/Whiskey plt./1.st. sqd. 11/70 - 05/71 v Nam Can GOOD DAY TO GRILL!!
|
|
Nahoru |
|
|
Shrek
|
Předmět příspěvku: Re: A Class Uniform Napsal: 04 čer 2009, 17:37 |
|
|
Asi budem muset s Hoblíkem začít jezdit agenty CIA. Páč na nás asi vycházkovky neseženem
|
|
Nahoru |
|
|
Marty
|
Předmět příspěvku: Re: A Class Uniform Napsal: 05 čer 2009, 09:17 |
|
|
Sergeant Major |
|
Registrován: 08 kvě 2008, 18:31 Příspěvky: 131 Bydliště: Uherské Hradiště
|
Shrek píše: Nejsme tlustí, jsme svalnatí a velcí no holt todle ovocňák nepochopí Cherry píše: Shrek píše: Asi budem muset s Hoblíkem začít jezdit agenty CIA. Páč na nás asi vycházkovky neseženem Nebo zhubnout, prasata Aspoň se můžeme uklidňovat tím,že nás krásných je málo...
_________________ SP4 Marty Hayek alias Dung in Action
4th "IVY" infantry division
Plei Ku
Nad alkoholem nelze zvítězit...pouze Moraváci remízovali.
|
|
Nahoru |
|
|
Cherry
|
Předmět příspěvku: Re: A Class Uniform Napsal: 05 čer 2009, 22:48 |
|
|
Major |
|
|
No, ono mě všeobecně docela udivuje, že je poměrně značnej problém, a to nejsem úplně internetově negramotnej, najít nějakej shop, kterej by tyto věci za rozumný peníz prodával. Cena 99 dolarů za sako, na což jsem taky narazil, mi přijde opravdu nesmyslná. Navíc se tyto uniformy v armádě už nepoužívají, takže by se jich logicky někde měly válet mraky. A to už vůbec nemluvím o důstojnickým vycházkách, kde je situace taky velmi zajímavá.
|
|
Nahoru |
|
|
Seabees
|
Předmět příspěvku: Re: A Class Uniform Napsal: 08 čer 2009, 23:29 |
|
|
Sergeant First Class |
|
|
Na Hoblika nevím nevím .A i kdybych ji měl doma tak Hoblíkovi nic poněvač je to zrádce.To jsem zvědav co na to řeknou ostatní Seabees.Army jsem nevyděl a navy bych sehnal velkej Jumper i velké kalhoty.
|
|
Nahoru |
|
|
Cherry
|
Předmět příspěvku: Re: A Class Uniform Napsal: 09 čer 2009, 06:56 |
|
|
Major |
|
|
Seabees píše: Na Hoblika nevím nevím .A i kdybych ji měl doma tak Hoblíkovi nic poněvač je to zrádce.To jsem zvědav co na to řeknou ostatní Seabees.Army jsem nevyděl a navy bych sehnal velkej Jumper i velké kalhoty. Hoblík není zrádce. Jen šel za štěstím
|
|
Nahoru |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|