|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
vietnammarine
|
Předmět příspěvku: USMC (fotky, diskuze apod.,ať moc nezaplácáváme "Výstroj") Napsal: 15 bře 2009, 17:35 |
|
|
First Lieutenant |
|
Registrován: 03 dub 2008, 19:02 Příspěvky: 365 Bydliště: Bars and whorehouses all around the DMZ
|
Až teď sem si všim, že nám tu chybí téma, napravuju a házim 1. protekční foto. Je to první hrubý náčrt toho, jak by měl vypadat Mariňák od Reconu sloužící u MACV-SOGu. Náčrt proto, že část věcí neni moje a část je blbě (rukavice, bandalír, boty, uniforma atd.). Ovšem obleček je aspoň origo Vietnam Ještě bych chtěl pro jistotu upozornit veškerý zájemce o dělání týdle USMC superturbotajný jednotky, že nemá cenu jí dělat dokud nemáte min.vyšší poddůstojnickou hodnost v "Asociaci USMC CZ" (SSgt, GySgt atd.), dále aspoň zcela stejně vypadajícího USMC důstojníka, 4 "vietnamce", nafukovací člun, PRC77 a kompletního pěšáka/recona. Plus by to chtělo o Mariňácích u SOGu taky něco vědět:)
_________________ Sgt Martin "Hootch" Bouda 3d Force Reconnaissance Company 1966 - 1970 USMC Force Reconnaissance Units 1942 - 1995
|
|
Nahoru |
|
|
Fanys
|
Předmět příspěvku: Re: USMC (fotky, diskuze apod.,ať moc nezaplácáváme "Výstroj") Napsal: 17 bře 2009, 11:08 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
|
|
zajímavé tak mě napadá, že tu není žádný modelko-chlívek, kde bych se mohl ukájet svou zvrácenou uchylkou ve foceni vystroje
_________________ SGT. Francis J. Kotsmith B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "NEC ASPERA TERRENT"
|
|
Nahoru |
|
|
vietnammarine
|
Předmět příspěvku: Re: USMC (fotky, diskuze apod.,ať moc nezaplácáváme "Výstroj") Napsal: 18 bře 2009, 20:41 |
|
|
First Lieutenant |
|
Registrován: 03 dub 2008, 19:02 Příspěvky: 365 Bydliště: Bars and whorehouses all around the DMZ
|
Zajímavý jo, ale nejsou o nich skoro žádný informace. A teď sem zjistil, že uniformu mám taky blbě, pač bych měl mít obarvený kempky
_________________ Sgt Martin "Hootch" Bouda 3d Force Reconnaissance Company 1966 - 1970 USMC Force Reconnaissance Units 1942 - 1995
|
|
Nahoru |
|
|
Waldron
|
Předmět příspěvku: Re: USMC (fotky, diskuze apod.,ať moc nezaplácáváme "Výstroj") Napsal: 22 bře 2009, 15:44 |
|
|
Sergeant Major |
|
Fotky by určitě byly lepší venku. Já bych změnil vestu M55. Použij raději ten tvůj první model co si jsem dávál foto a pak to bude fajn(doufám že mě zrak neklame No a o botách si se zmínil sám tak je nekomentuji. Jinak pekné
|
|
Nahoru |
|
|
hans lauper
|
Předmět příspěvku: Re: USMC (fotky, diskuze apod.,ať moc nezaplácáváme "Výstroj") Napsal: 22 bře 2009, 15:49 |
|
|
Major |
|
|
No,vona ta vesta M-1951 se hodí spíš na Koreju.V Namu byla k vidění vyjímečně.Ten 1.model vesty M-1955,co je na fotce určitě nikoho neurazí! Zvlášť,když byl vyroben v roce 56!
_________________ Hans Lauper www.usmcvietnam.websnadno.cz
|
|
Nahoru |
|
|
Waldron
|
Předmět příspěvku: Re: USMC (fotky, diskuze apod.,ať moc nezaplácáváme "Výstroj") Napsal: 22 bře 2009, 16:53 |
|
|
Sergeant Major |
|
hans lauper píše: No,vona ta vesta M-1951 se hodí spíš na Koreju.V Namu byla k vidění vyjímečně.Ten 1.model vesty M-1955,co je na fotce určitě nikoho neurazí! Zvlášť,když byl vyroben v roce 56! No první model vesty není žádná vyjímka v roce 1965-66 spíše normální jev. První model vesty M1955 bez kapes, kdežto M55 2 model což tuším je případ na tvé ukázce by se lépe hodil na roky 1967 - 68. Asi tak. Viz marináci vylodující se u Da Nangu v 1965.
|
|
Nahoru |
|
|
hans lauper
|
Předmět příspěvku: Re: USMC (fotky, diskuze apod.,ať moc nezaplácáváme "Výstroj") Napsal: 22 bře 2009, 17:11 |
|
|
Major |
|
|
Na té fotce určitě nemám vestu z kapsama,je to 1.model.Podívej se pořádně,kapsy tam nenajdeš. Styděl bych se,kdybych si oblík vestu s kapsama a napsal tam,že je to rok 65!Já druhý model ani nemám!
_________________ Hans Lauper www.usmcvietnam.websnadno.cz
|
|
Nahoru |
|
|
Waldron
|
Předmět příspěvku: Re: USMC (fotky, diskuze apod.,ať moc nezaplácáváme "Výstroj") Napsal: 22 bře 2009, 20:28 |
|
|
Sergeant Major |
|
Na fotce vesta vypada že má kapsy....tak se hned nečerti. Příště se budu muset lépe dívat
|
|
Nahoru |
|
|
Carlos
|
Předmět příspěvku: Re: USMC (fotky, diskuze apod.,ať moc nezaplácáváme "Výstroj") Napsal: 12 dub 2009, 21:21 |
|
|
Sergeant Major |
|
|
hans lauper píše: Moooooc pěkné!Ta vesta se mi taky líbí! Jo,dííík ,vesta-super!!!
_________________ 3rd Force Recon Co., RT Isthmus 3-3 Quang Tri, Phu Bai October 1969
|
|
Nahoru |
|
|
Tecko 1/9 Cav
|
Předmět příspěvku: Re: USMC (fotky, diskuze apod.,ať moc nezaplácáváme "Výstroj") Napsal: 12 dub 2009, 22:16 |
|
|
Warrant Officer |
Registrován: 13 bře 2008, 17:06 Příspěvky: 173 Bydliště: Camp Evans, I.CTZ
|
Hezký fotky...jen takovej malej postřeh..ten bandalír pod vestou bych řek že neni moc praktická věc....ale můžu se mejlit,třeba se to u maríny nosilo..u ní je všechno možný...
|
|
Nahoru |
|
|
Carlos
|
Předmět příspěvku: Re: USMC (fotky, diskuze apod.,ať moc nezaplácáváme "Výstroj") Napsal: 12 dub 2009, 22:30 |
|
|
Sergeant Major |
|
|
Tecko 1/9 Cav píše: Hezký fotky...jen takovej malej postřeh..ten bandalír pod vestou bych řek že neni moc praktická věc....ale můžu se mejlit,třeba se to u maríny nosilo..u ní je všechno možný... Přiznávám ,při focení se stala chyba ,dobrej postřeh
_________________ 3rd Force Recon Co., RT Isthmus 3-3 Quang Tri, Phu Bai October 1969
|
|
Nahoru |
|
|