|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
mario-lrrp
|
Předmět příspěvku: Re: noktovizory Napsal: 24 bře 2009, 17:45 |
|
|
Lieutenant Colonel |
|
|
co je to za vergl netusim, ale jako nocni videni to vypada... to ze do toho kouka za svetla nic neznamena. Treba i na Starlight se dal nasadit deni filtr, pak to fungovalo, jako klasicka optika...jen o dost vetsi a tezsi. Takze u takovyho heblu, jak je na fotce, je dost klidne mozny, ze ten filtr je nekde vevnitr taky...a momentalne to puziva jako deni kukafon na rakosniky
_________________ SGT. Rossi, Mario Co.E/51st Inf. - LRP 23rd "Americal" ID
|
|
Nahoru |
|
|
MATTHEW budweis
|
Předmět příspěvku: Re: noktovizory Napsal: 26 bře 2009, 00:24 |
|
|
Sergeant |
|
Registrován: 26 srp 2008, 12:43 Příspěvky: 47 Bydliště: CZECH BUDWEIS
|
Jo jo mas pravdu.Nemusi se to pouzivat jen v noci.Nejspis to nema nastaveny na noc a pouziva to jako nejaky poradny priblizovadlo.Jinak to vypada,ze s tim bude v noci videt jak ve dne To bude nejspis generace 10+ Sakra kdybych jen vedel kde jsem na netu tu fotku vyhrabal.
|
|
Nahoru |
|
|
Tank Hill
|
Předmět příspěvku: Re: noktovizory Napsal: 27 bře 2009, 02:36 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
|
Registrován: 14 pro 2008, 00:48 Příspěvky: 265 Bydliště: Radnice, D.C.
|
Může to bejt termovizní pozorovací přístroj...
_________________ CPL Hill, M. S. A/1-15 INF, 3ID (re-en.); 96-01 "Jako okupace se to dá vydržet, ale jako bratrská pomoc to stojí za hovno."
|
|
Nahoru |
|
|
MATTHEW budweis
|
Předmět příspěvku: Re: noktovizory Napsal: 01 dub 2009, 22:56 |
|
|
Sergeant |
|
Registrován: 26 srp 2008, 12:43 Příspěvky: 47 Bydliště: CZECH BUDWEIS
|
Tak jsem vzpominal a je to na strankach http://www.landscaper.net Je tam moc fotek..nasel jsem to pod THINGS a je tam u tehle fotky napsano: Integrated Observation system (IOS) Takze landscaper,pak vietnam war,pak dolu a photos of vietnam,pak dolu a things.
|
|
Nahoru |
|
|
SSG Glen Mc Crary
|
Předmět příspěvku: Re: noktovizory Napsal: 07 dub 2009, 21:48 |
|
|
Sergeant First Class |
|
Nehledejte v tom vědu třeba je to kamera z natáčení filmového týdeníku , nebo to je nějáký spešl přístroj s kombinací NV .
_________________ SSG Glen Mc Crary CO.E/52st Inf./LRP 1.Cavalry Division
|
|
Nahoru |
|
|
Seabees
|
Předmět příspěvku: Re: noktovizory Napsal: 28 čer 2009, 20:25 |
|
|
Sergeant First Class |
|
|
Ja nevim jak u noktovizoru usa ale ja mam doma rusky a rozhodne se snim prez den divat neda a neda se ani pouzit.A kdyz noktak nema prisviceni a neni mesic nebo hvezdy tak kde je upna tma tak nic neuvidis.Z prisvicenim v uplne tme a v baraku vydis jak ve dne.
|
|
Nahoru |
|
|
SSG Glen Mc Crary
|
Předmět příspěvku: Re: noktovizory Napsal: 28 čer 2009, 22:48 |
|
|
Sergeant First Class |
|
Na řípské nedávno přejmenovali ten starlight a je to má zásluha . Před tím to měli pod názvem noční vidění NAM ( pvs-2 ). Tak jsem to nevydržel a při jedné objednávce napsal něco o tomto přístroji také jsem naznačil , že to maj přejmenovat . První zprávu nebrali vážně a napsali mi , že to mají rozhodně správně. Jako důkaz jsem poslal fotky pvs-1 a pvs-2 , popsal rozdíly a později mi dali za pravdu.
|
|
Nahoru |
|
|
SSG Glen Mc Crary
|
Předmět příspěvku: Re: noktovizory Napsal: 13 led 2010, 21:48 |
|
|
Sergeant First Class |
|
Vypadá to opravdu jako noční vidění ( podobný An/TVS na kulomet M60 ) a kombinace s tím mega přísvitem musela být při průletu vrtulníku pro obvatele džungle velmi nepříjemná .
|
|
Nahoru |
|
|
Hans Kugel
|
Předmět příspěvku: Re: noktovizory Napsal: 14 led 2010, 16:00 |
|
|
Staff Sergeant |
|
fíha...tak tohle mít doma..
_________________ "TEN CO SKÁČE Z PÓDIA."
|
|
Nahoru |
|
|
Kowalski
|
Předmět příspěvku: Re: noktovizory Napsal: 19 bře 2019, 11:53 |
|
|
Private E-2 |
|
|
Kdyby měl někdo zájem, tak na aukru teď máte AN/PVS2 za pouhopouhých 85 000 a prý by měl být i funkční
|
|
Nahoru |
|
|