|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Stewart 7th CAV
|
Předmět příspěvku: Napsal: 09 led 2008, 23:21 |
|
|
Master Sergeant |
|
Tex7thCAV píše: Stewart 1/7 CAV píše: Chyb bys tam našel určitě zpousty a zpousty, je to film pro normální lidi a ne pro NAMaře Jen by mě zajímalo jak si přišel na tuhle věc když si ten film neviděl. Všem doporučuju ten film zhlédnout je docela zajímavý a chyb tam moc není teda jen aby se vědělo ... Nevim jak se představuješ film pro NAMaře a pro normální lidi ale to je mi jedno. Každej film kde je ať už jenom v pozadí tato válka je pro každého kdo se oto zajímá já nevim ty asi vidíš že film pro namaře je jen ten kde se prolívá krev ...
nenene, to si nemysli........a nemyslim si to, to je jedno, to sem zase plácnul krawinu , nechtěl sem mluvit o tomto filmu ale o nějakem jinem...
|
|
Nahoru |
|
|
Hammer
|
Předmět příspěvku: Napsal: 09 led 2008, 23:23 |
|
|
Master Sergeant |
|
|
Tak přece jen i pozitivní ohlas se objevil. Říkáš teda, určitě stojí za to ho vidět. Teď jsem zjistil, že tam hraje Kiefer Sutherland, tak i proto už jsem zvědavý.
|
|
Nahoru |
|
|
Matrix
|
Předmět příspěvku: Napsal: 10 led 2008, 07:44 |
|
|
Major |
|
|
To není špatnej film. Příběh navíc vypráví hlavní hrdina vojákům, mezi které ho převeleli. Mohl by si to klidně cucat z prstu, takže ani nemusíš přistoupit na to, že by bylo možné aby si někdo přitáhnul do Vietnamu svojí holku.
Není to žádnej velkej biják s ohromujícími efekty, celý se to odehrává mezi pár lidma, ale je to slušně natočený a zahraný, není to stupidní béčko, jak by se mohlo zdát podle příběhu. Nebudu mít problém vidět ten film víckrát.
|
|
Nahoru |
|
|
Stewart 7th CAV
|
Předmět příspěvku: Napsal: 10 led 2008, 08:22 |
|
|
Master Sergeant |
|
Kde se tento film dá sehnat?NOrmálně na nějakym e-shopu?
|
|
Nahoru |
|
|
Owen12thCAV
|
Předmět příspěvku: Napsal: 10 led 2008, 11:03 |
|
|
Sergeant |
|
|
Stewart 1/7 CAV píše: Kde se tento film dá sehnat?NOrmálně na nějakym e-shopu?
na warforum.cz je skoro vse .. tam za to ani nemusis platit
_________________ "Garry Owen" !!
|
|
Nahoru |
|
|
Matrix
|
Předmět příspěvku: Napsal: 10 led 2008, 12:24 |
|
|
Major |
|
|
Tak to ti nepovím, kde ho sehnat. Já nevím o ničem kde by ho měli (ani na warforu ne - co vím).
|
|
Nahoru |
|
|
Hammer
|
Předmět příspěvku: Napsal: 10 led 2008, 13:50 |
|
|
Master Sergeant |
|
|
Je tam vážně "skoro" vše a sweetheart mezi tím skoro fakt není. Ale zas možná že by se časem našel někdo ochotný uploadnout. Já bych zkusil nějaké sdílení.
|
|
Nahoru |
|
|
Tex12thCAV
|
Předmět příspěvku: Napsal: 10 led 2008, 16:42 |
|
|
Sergeant |
|
|
Matrix píše: To není špatnej film. Příběh navíc vypráví hlavní hrdina vojákům, mezi které ho převeleli. Mohl by si to klidně cucat z prstu, takže ani nemusíš přistoupit na to, že by bylo možné aby si někdo přitáhnul do Vietnamu svojí holku. Není to žádnej velkej biják s ohromujícími efekty, celý se to odehrává mezi pár lidma, ale je to slušně natočený a zahraný, není to stupidní béčko, jak by se mohlo zdát podle příběhu. Nebudu mít problém vidět ten film víckrát.
Přesně tak ... ale zas si každej musí říct co od toho čeká někoho by mohl třeba i nudit, ale rozhodně za sebe doporučuju ho vidět.
_________________ 7th CAV -- 1965 -- Vietnam War
Jimi Hendrix
|
|
Nahoru |
|
|
Stewart 7th CAV
|
Předmět příspěvku: Napsal: 10 led 2008, 18:34 |
|
|
Master Sergeant |
|
na war forum sem to nenasel, da se to teda nekde sehnat?Popr. kde?
|
|
Nahoru |
|
|
Hammer
|
Předmět příspěvku: Napsal: 10 led 2008, 18:42 |
|
|
Master Sergeant |
|
|
Na war-foru opravdu není, už to psal Matrix i já. Zkus p2p sítě, pohledej třeba torrent.
|
|
Nahoru |
|
|
Stewart 7th CAV
|
Předmět příspěvku: Napsal: 10 led 2008, 18:43 |
|
|
Master Sergeant |
|
Hammer píše: Na war-foru opravdu není, už to psal Matrix i já. Zkus p2p sítě, pohledej třeba torrent.
Torrent?Tam jsou většinou anglicky, a bez titulku, kdyš uš tak buď z dabingem, a nebo aspoň z titulkama aď vim co de...
|
|
Nahoru |
|
|
Hammer
|
Předmět příspěvku: Napsal: 10 led 2008, 18:58 |
|
|
Master Sergeant |
|
|
To je třeba důrazně poznamenat, že máš zájem jenom s dabingem. Méně známé filmy a ještě s dabingem, to se shání dost blbě. Na torrentech sice přímo u filmu nebývají titulky, ale tak můžeš si je stáhnout zvlášť že. To už se teda raději sháněj jestli vyšel u nás na dvd.
|
|
Nahoru |
|
|
Matrix
|
Předmět příspěvku: Napsal: 10 led 2008, 19:09 |
|
|
Major |
|
|
Film neseženete ani přes torrent.
|
|
Nahoru |
|
|
private_joker
|
Předmět příspěvku: Napsal: 10 led 2008, 21:09 |
|
|
Master Sergeant |
|
Registrován: 21 zář 2007, 18:46 Příspěvky: 100 Bydliště: Senica,SR
|
inak táto diskusia o chybách mi pripomenula film kde hral herec ktorý hral v seráli kung fu legenda pokračuje Kwan čon keina....viete čo myslím? na začiatku prišli do dedinky plnej congov zachrániť nejakých zajatcov
|
|
Nahoru |
|
|
Hammer
|
Předmět příspěvku: Napsal: 10 led 2008, 23:08 |
|
|
Master Sergeant |
|
|
Jestli myslíš tu hlavní roli, tak to je David Carradine. Ale nevim co bylo v tom filmu, to byla nějaká taková akční "neprůstřelná" podívaná?
|
|
Nahoru |
|
|