|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Tex12thCAV
|
Předmět příspěvku: Vojákova Milenka (Soldiers Sweethearth) Napsal: 02 led 2008, 13:46 |
|
|
Sergeant |
|
|
Zajímalo by mě co je na tom filmu pravda. Vypadá dost nereálně, ale ptám se na to proto, že v titulkách na začátku filmu je napsáno že to je založený na knížce ?!
_________________ 7th CAV -- 1965 -- Vietnam War
Jimi Hendrix
|
|
Nahoru |
|
|
Matrix
|
Předmět příspěvku: Napsal: 02 led 2008, 14:26 |
|
|
Major |
|
|
Na knížce to asi založený je. Když jsem si četl, o čem film je, hned jsem si říkal "Tohle jsem četl v nějaké knize a byl to jen docela kratičký příběh, snad odstavec". Prohledával jsem knihy, kde by to mohlo být a nic nenašel. A potom jsem četl na nějakém fóru, že příběh byl v knize "Co nosili sebou". Já jí ale doma nemám, měl jsem jí půjčenou. Takže na základě knihy ano, pravdivý asi moc ne. Tedy uvěřil bych tomu, že si někdo propašoval do Vietnamu svojí babu, ale už ne to, že se dala k baretům.
Škoda toho konce, že to celé nezůstalo ve formě "jedna paní povídala". Protože jako vojenská povídačka mi to připadá.
(Povídačka - příhoda která se zaručeně stala v nějakém místě. Ale ten samý příběh můžete vyslechnout o 200km dál s tím, že se zaručeně stal tam...)
|
|
Nahoru |
|
|
Tex12thCAV
|
Předmět příspěvku: Napsal: 02 led 2008, 14:36 |
|
|
Sergeant |
|
|
OK díky ... ty bareti tam jsou docela zajímavě vyobrazeni
Jimi Hendrix
|
|
Nahoru |
|
|
private_joker
|
Předmět příspěvku: Napsal: 02 led 2008, 14:36 |
|
|
Master Sergeant |
|
Registrován: 21 zář 2007, 18:46 Příspěvky: 100 Bydliště: Senica,SR
|
to je o tom medikovi čo za ním prišla jeho ženská a utiekla s green barets? no podľa mňa sa to stať mohlo v tej vojne bolo možné všetko
|
|
Nahoru |
|
|
Owen12thCAV
|
Předmět příspěvku: Napsal: 07 led 2008, 17:03 |
|
|
Sergeant |
|
|
private_joker píše: to je o tom medikovi čo za ním prišla jeho ženská a utiekla s green barets? no podľa mňa sa to stať mohlo v tej vojne bolo možné všetko
Jistěže, ale celkem v tom filmu je spousty chyb (ty drobné) .. tak ale to je u každého filmu Ten film jsem viděl, ale rozhodně znám i lepší filmy .. ( jinak prave v tomto filmu jak toho poblázněného odváželi, tak ho připoutávali pásem v UH-1čce )
_________________ "Garry Owen" !!
|
|
Nahoru |
|
|
Tex12thCAV
|
Předmět příspěvku: Napsal: 07 led 2008, 19:04 |
|
|
Sergeant |
|
|
Owen7thCAV píše: private_joker píše: to je o tom medikovi čo za ním prišla jeho ženská a utiekla s green barets? no podľa mňa sa to stať mohlo v tej vojne bolo možné všetko Jistěže, ale celkem v tom filmu je spousty chyb (ty drobné) .. tak ale to je u každého filmu Ten film jsem viděl, ale rozhodně znám i lepší filmy .. ( jinak prave v tomto filmu jak toho poblázněného odváželi, tak ho připoutávali pásem v UH-1čce )
To se ale jen tak vezl někam byl tam jen v tričku skoro to vypadalo jako vyhlídkový let to se nedá porovnávat s normálníma vojákama
Jimi Hendrix
|
|
Nahoru |
|
|
Stewart 7th CAV
|
Předmět příspěvku: Napsal: 08 led 2008, 21:16 |
|
|
Master Sergeant |
|
|
Nahoru |
|
|
private_joker
|
Předmět příspěvku: Napsal: 08 led 2008, 22:24 |
|
|
Master Sergeant |
|
|
teraz by to mohli niekedy dať v tv rád by som tam hladal nejaké chyby
|
|
Nahoru |
|
|
Gardner
|
Předmět příspěvku: Napsal: 08 led 2008, 22:45 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Tak tenhle film jsem taky neviděl
_________________ "Bulletstopper" 2/1 Marines Echo Company
|
|
Nahoru |
|
|
Hammer
|
Předmět příspěvku: Napsal: 08 led 2008, 23:05 |
|
|
Master Sergeant |
|
|
private_joker: Jaké chyby myslíš? Teda myslel jsem, žes to viděl
|
|
Nahoru |
|
|
Tex12thCAV
|
Předmět příspěvku: Napsal: 09 led 2008, 00:41 |
|
|
Sergeant |
|
|
private_joker píše: teraz by to mohli niekedy dať v tv rád by som tam hladal nejaké chyby
To asi se nedočkáš ... takovýhle filmy dávaj většinou na primě a tenhle film nedávno dávali tak to asi se načekáš
Jinak chyby myslíš filomový chyby nebo chyby já nevim ve výstroji nebo zbraní, uniforem .. ?
Jestli myslíš to druhý tak ten film se nedá zařadit asi úplně jako válečnej no tak tam oto tolik nejde co vim na co si vzpomínám tak bareti v tom filmu nosily alice a v tý době ještě nebyla. Jinak se ale stejně většina filmu odehrává na základně kde choděj jen v uniformě ...
Jimi Hendrix
|
|
Nahoru |
|
|
private_joker
|
Předmět příspěvku: Napsal: 09 led 2008, 17:49 |
|
|
Master Sergeant |
|
|
áno film som videl len je tomu trošku dávnejšie no proste chyby filmu aj výstroje ak nejaké sú vtedy som si nevšimol
|
|
Nahoru |
|
|
Stewart 7th CAV
|
Předmět příspěvku: Napsal: 09 led 2008, 19:07 |
|
|
Master Sergeant |
|
Chyb bys tam našel určitě zpousty a zpousty, je to film pro normální lidi a ne pro NAMaře
|
|
Nahoru |
|
|
Hammer
|
Předmět příspěvku: Napsal: 09 led 2008, 21:59 |
|
|
Master Sergeant |
|
|
private_joker: Yo yo, tak to je jasné. Jen mi nedávalo smysl co v tom hledat když to znáš. Pochopeno.
Takže toto asi nebude žádná palba podle příspěvků...
|
|
Nahoru |
|
|
Tex12thCAV
|
Předmět příspěvku: Napsal: 09 led 2008, 23:05 |
|
|
Sergeant |
|
|
Stewart 1/7 CAV píše: Chyb bys tam našel určitě zpousty a zpousty, je to film pro normální lidi a ne pro NAMaře
Jen by mě zajímalo jak si přišel na tuhle věc když si ten film neviděl. Všem doporučuju ten film zhlédnout je docela zajímavý a chyb tam moc není teda jen aby se vědělo ...
Nevim jak se představuješ film pro NAMaře a pro normální lidi ale to je mi jedno. Každej film kde je ať už jenom v pozadí tato válka je pro každého kdo se oto zajímá já nevim ty asi vidíš že film pro namaře je jen ten kde se prolívá krev ...
Jimi Hendrix
|
|
Nahoru |
|
|