|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Kaffez
|
Předmět příspěvku: Re: Péče o nože Napsal: 16 zář 2008, 13:25 |
|
|
Private First Class |
|
Registrován: 21 dub 2008, 22:47 Příspěvky: 10 Bydliště: Plasy City
|
Nazpět k tématu Myslim, že je zbytečné řešit ja "správně" naostřit nůž. Takové ostření je věda a samotní nožíři se to roky učí, někteří se to nenaučí nikdy. Proto si myslim, že je nejlepší si zajít do nožířtví a za pár korun si ho nechat odborně naostřit. Nedávno jsem nechal ostřit UTON co nosim na vandry a vyšel mi asi na 45kč. To si myslim nikoho 1x za rok nezabije.
_________________ PFC T. Kaffez
A/1-505PIR 82ABN
|
|
Nahoru |
|
|
gravedigger
|
Předmět příspěvku: Re: Péče o nože Napsal: 16 zář 2008, 19:58 |
|
|
Sergeant First Class |
|
Mě to s kamenem naučil děda,proto říkam, že vy to máte na vlastní nebezpečí.
_________________ Mess with the best, die like the rest
|
|
Nahoru |
|
|
gravedigger
|
Předmět příspěvku: Re: Péče o nože Napsal: 17 zář 2008, 20:01 |
|
|
Sergeant First Class |
|
Z toho "Ka-Baru" jsem oškrábal ňákej neuměle nasesenej tmel (černá plastová rukojeť mi i tak byla divná) a z "Ka-Baru" se vyklubala replika Ka-Baru od Mil Tecu. Takže budu kupovat znova.
|
|
Nahoru |
|
|
mario-lrrp
|
Předmět příspěvku: Re: Péče o nože Napsal: 24 zář 2008, 11:25 |
|
|
Lieutenant Colonel |
|
|
gravedigger píše: ....kabar co by vypadal jinak jsem nikde neviděl.... Z toho "Ka-Baru" jsem oškrábal ňákej neuměle nasesenej tmel (černá plastová rukojeť mi i tak byla divná) a z "Ka-Baru" se vyklubala replika Ka-Baru od Mil Tecu. Takže budu kupovat znova. hmmm....tak k tomu neni co dodat. Predtim, nez budes ale kupovat novej, ti doporucuju si o tom neco nastudovat a hlavne to priste nekupovat v hrackarstvi, jak se o to uz take pokousel kolega princl
_________________ SGT. Rossi, Mario Co.E/51st Inf. - LRP 23rd "Americal" ID
|
|
Nahoru |
|
|
Princl
|
Předmět příspěvku: Re: Péče o nože Napsal: 24 zář 2008, 19:47 |
|
|
Chief Warrant Officer 2 |
|
|
mario-lrrp píše: gravedigger píše: ....kabar co by vypadal jinak jsem nikde neviděl.... Z toho "Ka-Baru" jsem oškrábal ňákej neuměle nasesenej tmel (černá plastová rukojeť mi i tak byla divná) a z "Ka-Baru" se vyklubala replika Ka-Baru od Mil Tecu. Takže budu kupovat znova. hmmm....tak k tomu neni co dodat. Predtim, nez budes ale kupovat novej, ti doporucuju si o tom neco nastudovat a hlavne to priste nekupovat v hrackarstvi, jak se o to uz take pokousel kolega princl Sakra, na to už zapomeňte, už sem se poučil. Zatim se snažim si sehnat ňákej bajonet M7 za nějakejch 1200 a v létě 09 si chci na brigádě vydělat na tu M6 z m1armyshop.cz
_________________ Pvt. Giuseppe Principato BAR gunner Tommy and yankee
|
|
Nahoru |
|
|
gravedigger
|
Předmět příspěvku: Re: Péče o nože Napsal: 05 říj 2008, 21:22 |
|
|
Sergeant First Class |
|
Princl aspoň nebude jedinej target. Kupoval jsem to v armyshopu co už zmizel... Bohudík. Mimochodem,nevíte kde by se dala sehnat M56 sumka na M14? V M1 jí skladem věčně nemá.
|
|
Nahoru |
|
|
EASY
|
Předmět příspěvku: Re: Péče o nože Napsal: 29 led 2009, 22:07 |
|
|
Sergeant Major |