|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Mckoy
|
Předmět příspěvku: Re: Seznam "namovejch" kapel Napsal: 18 led 2009, 14:27 |
|
|
Second Lieutenant |
|
Registrován: 07 zář 2007, 18:11 Příspěvky: 329 Bydliště: Břasy - Durham - Jefferson city
|
Jasně je to nemožný, já se třeba snažim dát do kupy písničky a už toho mam 5 a půl hodiny A o beru jen ty co se mi líbí:) a ještě stále jsem nenašel všechny
_________________ Cpl. Martin P. McKoy 3/2 Pl. B Co/1. bat. 8. Cav. 1. Cav. Div. 1968-1970
|
|
Nahoru |
|
|
Tecko 1/9 Cav
|
Předmět příspěvku: Re: Seznam "namovejch" kapel Napsal: 18 led 2009, 14:51 |
|
|
Warrant Officer |
Registrován: 13 bře 2008, 17:06 Příspěvky: 173 Bydliště: Camp Evans, I.CTZ
|
Tady je seznam písniček , který byly na vrcholcích hitparád podle jednotlivých let.Celkem si podle toho člověk udělá obrázek jaký styl hudby se poslouchal třeba v roce 66 a v roce 71. http://www.rjsmith.com/vietnam-era-music.html
|
|
Nahoru |
|
|
Mckoy
|
Předmět příspěvku: Re: Seznam "namovejch" kapel Napsal: 18 led 2009, 16:28 |
|
|
Second Lieutenant |
|
Registrován: 07 zář 2007, 18:11 Příspěvky: 329 Bydliště: Břasy - Durham - Jefferson city
|
Ty jo tak to je hodně zajímavý, přiznam, se, že některý písně z předních míst mi vůbec nic neřikaj:( Zvláštní chybý mi tam plno písniček, o kterých jsem si myslel, že museli bejt hity No ale zase na drouhou stranu, dneska se taky dělaj hitparády, a neposloucham písně podle nich. Prostě nekomerční člověk v každé době ...
_________________ Cpl. Martin P. McKoy 3/2 Pl. B Co/1. bat. 8. Cav. 1. Cav. Div. 1968-1970
|
|
Nahoru |
|
|
George
|
Předmět příspěvku: Re: Seznam "namovejch" kapel Napsal: 18 led 2009, 19:44 |
|
|
Private First Class |
|
Registrován: 04 pro 2008, 23:47 Příspěvky: 18 Bydliště: City of queens
|
Mno myslel jsem, že do Seznamu Namovejch kapel se to hodí a když seznam udělal tak sem tak chtěl něco ''doplnit''. Sem si to nejspíš blbě přečetl sorry . . .
|
|
Nahoru |
|
|
zajicmikeforce
|
Předmět příspěvku: Re: Seznam "namovejch" kapel Napsal: 10 bře 2009, 12:25 |
|
|
Major |
|
Registrován: 14 led 2008, 16:35 Příspěvky: 512 Bydliště: Plei Ku, II. CTZ RVN
|
pokud jde o hitparády kdekym poskládaný tak na torentech by se měly pořád ještě válet top výběry 100 songů z roků řekněme 64 až dál co sem kdysi koukal ...
_________________ SFC M.Z. Rebytt A-218 Mike Force 62-65 A-204 B-20 MSF 67-69 There´s nothing like a Pepsi when you´ve been in the bush for a few days 20.prapor VC
|
|
Nahoru |
|
|
SGT. Bushmeister
|
Předmět příspěvku: Re: Seznam "namovejch" kapel Napsal: 21 bře 2009, 15:39 |
|
|
Sergeant First Class |
|
Když přispěju svojí troškou do mlejna tak bych přidal: Zpěvák Scott McKenzie
Zpěvačky Petula Clark Sandie Shaw "Little" Peggy March Mary Hopkin
Skupiny The Bobby Fuller four The Beach boys The Tokens Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick & Tich The Boxtrops
Jestli někoho opakuju tak sorry.
Naposledy upravil SGT. Bushmeister dne 12 črc 2009, 19:31, celkově upraveno 1
|
|
Nahoru |
|
|
..Punji..
|
Předmět příspěvku: Re: Seznam "namovejch" kapel Napsal: 01 kvě 2009, 22:31 |
|
|
Warrant Officer |
|
|
ak to tu uz je tak sorac ale kde ste nechali CANNED HEAT alebo THE WHO ?:D
_________________ Sgt.Martin Morgan B Co, 2/7 CAV 1st.Cavalry Division VIETNAM 1965-66
|
|
Nahoru |
|
|
chroust
|
Předmět příspěvku: Re: Seznam "namovejch" kapel Napsal: 11 črc 2009, 00:50 |
|
|
Sergeant |
|
Neviděl jsem tu eště PINK FLOYD,CREAM,SAM THE SHAM,VENUS teda aspoň myslim
|
|
Nahoru |
|
|
MATTHEW budweis
|
Předmět příspěvku: Re: Napsal: 16 pro 2009, 19:46 |
|
|
Sergeant |
|
Registrován: 26 srp 2008, 12:43 Příspěvky: 47 Bydliště: CZECH BUDWEIS
|
Matrix píše: Ssgt. Elias Ghost píše: private_joker píše: Citace: Jimi Hendrix - Hey Joe, Nenaspievali to náhodou Deep Purple ano deep purplre ji zpivali ale ten techt a original je od Jimi Hendrixe, dokonce je to v ty pisnicce slyset ze ji zpiva jimi a voni k tomu dali ty bubny kytary a tak Hey Joe je snad původně nějaká lidovka, Hendrix není autorem. Sám Hendrix hrál i písničky od jiných autorů - třeba All Along the Watchrower (Bob Dylan), Sunhine of You Love (Cream), Wild Thing (Troggs)... Tahle skladba je asi Hendrixovo nejznamejsi a diky ni uz hraju asi 11let na kytaru.Tak to trochu info o "majiteli". Hey Joe napsal Billy Roberts. Billy Roberts,narozen jako William Moses Roberts Jr. v Greenville,Jizni Karolina.Folkovy zpevak,kytarysta a hrac na harmoniku.Hey Joe slozil v roce 1962. No a Hendrix ji proslavil. Jinak kdyz tu pisete skladby z obdobi vietnamu,tak jsem tu nevidel od Hendrixe skladbu MACHINE GUN.Ktera jina.Kdo zna tak vi.
|
|
Nahoru |
|
|