|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Stewart 7th CAV
|
Předmět příspěvku: Napsal: 10 led 2008, 15:29 |
|
|
Master Sergeant |
|
Owen7thCAV píše: Stewart 1/7 CAV píše: Kdy dorazí druhá várka videí? mám ji doma připravenou .. este to musim uploadnout na edisk .. jinak az budu házet 3. odkaz, tak ten první už bude bohužel nefunkční ( kvůli nedostatku místa na edisku )
A neni to uploadovani na e-disk trochu pomalý?
|
|
Nahoru |
|
|
Owen12thCAV
|
Předmět příspěvku: Napsal: 10 led 2008, 15:37 |
|
|
Sergeant |
|
|
Stewart 1/7 CAV píše: Owen7thCAV píše: Stewart 1/7 CAV píše: Kdy dorazí druhá várka videí? mám ji doma připravenou .. este to musim uploadnout na edisk .. jinak az budu házet 3. odkaz, tak ten první už bude bohužel nefunkční ( kvůli nedostatku místa na edisku ) A neni to uploadovani na e-disk trochu pomalý?
co se da delat .. za lepsi edisk fakt platit nechci
_________________ "Garry Owen" !!
|
|
Nahoru |
|
|
zajicmikeforce
|
Předmět příspěvku: Napsal: 04 úno 2008, 19:47 |
|
|
Major |
|
Registrován: 14 led 2008, 16:35 Příspěvky: 512 Bydliště: Plei Ku, II. CTZ RVN
|
seznam kapel?
tohle sou mě známý kapely
bez urážky, ale to znáte jenom to co bylo ve filmech? na ňákej warez vám mrdám, to říkám rovnou
nepočítaje soundtracky
Animals
Aretha Franklin
Archies, the
Arthur Brown
Barbara Streisand
Bobby Darin
Beatles, The
Bloodrock
Bob Dylan
Bobby McFerrin
Buffalo Springfield
Byrds, the
Cactus
Chubby Checker
Cream
Creedence Clearwater Revival
Deep Purple
Del Shannon
Deviants, the
Dusty Springfield
Donovan
Doors, the
Easybeats, the
Elvis Presley
Ennio Morricone
Four Tops
Frankie Valli and the Four Seasons
Grace Slick & The Great Society
Guess Who
Hermans Hermits
Hollies, the
James Brown
Jefferson Airplane
Jimi Hendrix
Kinks, the
Led Zepelin
Lionel Ritchie
Mamas, the And The Papas
Martha And The Vandellas
Nancy Sinatra
Percy Sledge
Pink Floyd
Radio First Termer
Rascals, the
Rare Earth
Righteous Brothers, the
Rolling Stones, the
Searchers, the
Shakin´ Stevens
Simon & Garfunkel
Sinatra Frank
Small Faces
Smokey Robinson & the Miracles
Spencer Davis Group
Steppenwolf
Styx
Stooges, the & Iggy Pop
Strawberry alarm clock
Supremes, the And Diana Ross
Temptations, the
Three dog night
Troggs, the
Who, the
Yardbirds, the & Sonny Boy Williamson
Zombies, the
Eddie Boyd and His Blues Band
Egg
Elf
Elias Hulk
Fairfield Parlour
Felt
Five Day Rain
Fraction
Freedom´s Children
Fuzzy Duck
Geronimo
Goliath
Gravy Train
Hourglass
Irish Coffee
_________________ SFC M.Z. Rebytt A-218 Mike Force 62-65 A-204 B-20 MSF 67-69 There´s nothing like a Pepsi when you´ve been in the bush for a few days 20.prapor VC
Naposledy upravil zajicmikeforce dne 26 bře 2008, 13:14, celkově upraveno 1
|
|
Nahoru |
|
|
Matrix
|
Předmět příspěvku: Napsal: 05 úno 2008, 12:33 |
|
|
Major |
|
|
Já jsem se tomuhle téma schválně vyhýbal, připadalo mi dělat seznam namových kapel jako pošetilost, v podstatě to samé, jako kdybyste chtěli dělat seznam dnešních kapel. Mám za to, že se neposlouchal jeden sound, ale tak jako dnes se poslouchalo kdeco. Vzpomínám si třeba na letadlo A-1 Skyraider s nápisem Blood, Sweat & Tears, což byla (a myslím že pořád je) kapela která hrála takový jazzrock. Tedy žádná typická namovina, ale poslouchat se to dá. Na ukázku třeba Go Down Gamblin', Spinning Wheel, And When I Die.
V jiném topiku jsem dával odkaz na internetové rádio Technicoror Web of Sound, které hraje hlavně psychedelickou muziku. Na webu je i seznam kapel nebo spíš playlist, ze kterého hrají. Zároveň se tam můžete i něco o kapelách dočíst. Upozorňuji, že v odkazu jsou pouze kapely od písmene A, na další písmenka už se můžete kouknout sami .
|
|
Nahoru |
|
|
SGT. Bushmeister
|
Předmět příspěvku: Re: Seznam "namovejch" kapel Napsal: 28 pro 2008, 14:00 |
|
|
Sergeant First Class |
|
Beach boys ještě v módě nebyli?
|
|
Nahoru |
|
|
sgt. Jason Merrick
|
Předmět příspěvku: Re: Seznam "namovejch" kapel Napsal: 28 pro 2008, 14:36 |
|
|
Sergeant Major |
|
SGT. Bushmeister píše: Beach boys ještě v módě nebyli? byli
_________________ MYLUJU PEPU I KDYŽ JE TO CIGÁN
|
|
Nahoru |
|
|
SGT. Bushmeister
|
Předmět příspěvku: Re: Napsal: 03 led 2009, 00:02 |
|
|
Sergeant First Class |
|
zajicmikeforce píše: seznam kapel? tohle sou mě známý kapely bez urážky, ale to znáte jenom to co bylo ve filmech? na ňákej warez vám mrdám, to říkám rovnounepočítaje soundtracky Animals Aretha Franklin Archies, the Arthur Brown Barbara Streisand Bobby Darin Beatles, The Bloodrock Bob Dylan Bobby McFerrin Buffalo Springfield Byrds, the Cactus Chubby Checker Cream Creedence Clearwater Revival Deep Purple Del Shannon Deviants, the Dusty Springfield Donovan Doors, the Easybeats, the Elvis Presley Ennio Morricone Four Tops Frankie Valli and the Four Seasons Grace Slick & The Great Society Guess Who Hermans Hermits Hollies, the James Brown Jefferson Airplane Jimi Hendrix Kinks, the Led Zepelin Lionel Ritchie Mamas, the And The Papas Martha And The Vandellas Nancy Sinatra Percy Sledge Pink Floyd Radio First Termer Rascals, the Rare Earth Righteous Brothers, the Rolling Stones, the Searchers, the Shakin´ Stevens Simon & Garfunkel Sinatra Frank Small Faces Smokey Robinson & the Miracles Spencer Davis Group Steppenwolf Styx Stooges, the & Iggy Pop Strawberry alarm clock Supremes, the And Diana Ross Temptations, the Three dog night Troggs, the Who, the Yardbirds, the & Sonny Boy Williamson Zombies, the Eddie Boyd and His Blues Band Egg Elf Elias Hulk Fairfield Parlour Felt Five Day Rain Fraction Freedom´s Children Fuzzy Duck Geronimo Goliath Gravy Train Hourglass Irish Coffee Ještě bych přidal Bobby Fuller Four
|
|
Nahoru |
|
|
zajicmikeforce
|
Předmět příspěvku: Re: Seznam "namovejch" kapel Napsal: 03 led 2009, 00:55 |
|
|
Major |
|
Registrován: 14 led 2008, 16:35 Příspěvky: 512 Bydliště: Plei Ku, II. CTZ RVN
|
přidávej si tam co chceš, tohle je list co mam doma
_________________ SFC M.Z. Rebytt A-218 Mike Force 62-65 A-204 B-20 MSF 67-69 There´s nothing like a Pepsi when you´ve been in the bush for a few days 20.prapor VC
|
|
Nahoru |
|
|
SGT. Bushmeister
|
Předmět příspěvku: Re: Seznam "namovejch" kapel Napsal: 03 led 2009, 11:04 |
|
|
Sergeant First Class |
|
Tak sorry, jenom chci přispět svou troškou do mlejna.
|
|
Nahoru |
|
|
Mckoy
|
Předmět příspěvku: Re: Seznam "namovejch" kapel Napsal: 16 led 2009, 16:30 |
|
|
Second Lieutenant |
|
Registrován: 07 zář 2007, 18:11 Příspěvky: 329 Bydliště: Břasy - Durham - Jefferson city
|
Překvapilo mě že "ponamový" jsou ACDC, já měl Highway to hell s Namem svázonou
_________________ Cpl. Martin P. McKoy 3/2 Pl. B Co/1. bat. 8. Cav. 1. Cav. Div. 1968-1970
|
|
Nahoru |
|
|
George
|
Předmět příspěvku: Re: Seznam "namovejch" kapel Napsal: 18 led 2009, 11:52 |
|
|
Private First Class |
|
Registrován: 04 pro 2008, 23:47 Příspěvky: 18 Bydliště: City of queens
|
Jethro Tull, Carlos Santana, Fleetwood Mac, Black Sabbath, John Mayall, Iron Butterfly. . . . By si také zasloužily být v seznamu. Je to těžké dělat seznam něčeho, čeho bylo tak hodně . Ale bylo by to pozoruhodné sehnat celou dyskografii ''Namovejch'' kapel.
|
|
Nahoru |
|
|
Matrix
|
Předmět příspěvku: Re: Seznam "namovejch" kapel Napsal: 18 led 2009, 13:52 |
|
|
Major |
|
|
Hlavně tady nikdo žádnej seznam ani nedělá, jedinej seznam který tady je, je zajicův seznam toho co má doma, co on poslouchá. A odhaduji, že nebude ujíždět na Iron Bytterfly. Každý má jiný vkus a co si jeden spojuje s "namovou muzikou", to druhý třeba už ne. Takže já i když mám rád Jethro Tull, Sabbaty, Zeppelíny nebo Deep Purple, do "namové muziky" si je necpu, spojuji si je spíš s érou klasického anglického hardrocku 70.let.
|
|
Nahoru |
|
|