|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Martin Langer
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 07 čer 2008, 15:41 |
|
|
Master Sergeant |
Registrován: 07 dub 2008, 00:02 Příspěvky: 105 Bydliště: Khu Khel Na, provincie Op Ava
|
nevím, myslim že toto je komplet slátanina, v Tiger bibli jsem nic podobného nenašel. Prostě tam nesedí nic - pofiderní 'vycuc z prstu' pattern, špatný střih - nejobvyklejší byl se dvěma náprsníma kapsama a kapsičkou na cigara na leve paži... měl jsem je doma a po asi milionu vyprání vypadaly trošku jako seprane JWD ale spíš ne
_________________ PFC Martin /JW/ Langer Co. O (Ranger) 75th Inf. 3rd Bde. 82nd Abn. (currently inactive)
|
|
Nahoru |
|
|
zajicmikeforce
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 07 čer 2008, 18:28 |
|
|
Major |
|
Registrován: 14 led 2008, 16:35 Příspěvky: 512 Bydliště: Plei Ku, II. CTZ RVN
|
Bullite píše: Příloha: big_kapsace_ti.jpg Příloha: big_174d337630.jpg co by ste mi mohli říct o těhle tigrech ??? no sou to kopie kdyby si někdo všim jakej vzor , střih , a taky váš náááázor povál hnus přibližuje se to potiskem k SAI 1975 bullite: v čechách JWD v řípskej v práglu - http://www.m1armyshop.czpak ještě VMD maj na http://www.armyzdar.cz, ale to už se snad vyplatí koupit na ebay .. i když VMD bych moc nebral jestli chceš dělat USSF.. napiš mi něco o sobě a uvidíme co se dá dělat
_________________ SFC M.Z. Rebytt A-218 Mike Force 62-65 A-204 B-20 MSF 67-69 There´s nothing like a Pepsi when you´ve been in the bush for a few days 20.prapor VC
|
|
Nahoru |
|
|
mario-lrrp
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 07 čer 2008, 21:10 |
|
|
Lieutenant Colonel |
|
|
...no obecne u USSF byl asi nejobvyklejsi vzor JohnWayne Dense, popripade Sparse, nebo Silver. JW se dela v kopii od TigerstripeProducts...ovsem je to rek bych dost otrepana kopie a aby aspon trochu vypadala, potrebuje minimalne presit knofliky. Dal se nosily Advizory dense i sparse a take rarita ve zlatym provedeni...kopie dostupny na eBayu. Pak byly hojne rozsireny i TadPoly nejcasteji sparse... V pozdejsich letech i LateWary.... Vzoru bylo a nosilo se vic, ale uz ne tak hojne, jako vyse zmineny. marinacky SeaWavy, co se des daji koupit v kopii na eBay za 30USD sou sice pekny kopie predlohy, ale jejich rozsireni mimo USMC/RVNMC bylo jen minimalni...spise raritni.
_________________ SGT. Rossi, Mario Co.E/51st Inf. - LRP 23rd "Americal" ID
|
|
Nahoru |
|
|
SSG Glen Mc Crary
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 19 črc 2008, 13:25 |
|
|
Sergeant First Class |
|
Chci se zeptat jaké verzi ( kamufláž) se nejvíce podobá tiger stripe z army bullu .Mám ho doma tak mě to docela zajímá. Jinak se chci zeptat jestli mohli vojáci LRP cca v roce 1968 nosit m56 systém + sumky M67 nylon. Dík za odpověd
_________________ SSG Glen Mc Crary CO.E/52st Inf./LRP 1.Cavalry Division
|
|
Nahoru |
|
|
Martin Langer
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 19 črc 2008, 17:31 |
|
|
Master Sergeant |
Registrován: 07 dub 2008, 00:02 Příspěvky: 105 Bydliště: Khu Khel Na, provincie Op Ava
|
SSG Glen Mc Crary píše: Chci se zeptat jaké verzi ( kamufláž) se nejvíce podobá tiger stripe z army bullu .Mám ho doma tak mě to docela zajímá. Jinak se chci zeptat jestli mohli vojáci LRP cca v roce 1968 nosit m56 systém + sumky M67 nylon. Dík za odpověd z arbullu ten vietnam t.s. je john wayne dense, ale jak bylo receno minimalne to chce presit knofle a mozna i odparat spodni kapsy na bluze, bo to ma strih BDU....K tem sumkam myslim ze to je v '68 mozne (pokud jsou samozrejme kratke - ty dlouhy byly max. u seals), ale bavlnenyma M56 nikdy nic nezkazis...ostatne mas tu na Leprouny specialni chlivek tak se ptej tam
_________________ PFC Martin /JW/ Langer Co. O (Ranger) 75th Inf. 3rd Bde. 82nd Abn. (currently inactive)
|
|
Nahoru |
|
|
zajicmikeforce
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 20 črc 2008, 21:01 |
|
|
Major |
|
Registrován: 14 led 2008, 16:35 Příspěvky: 512 Bydliště: Plei Ku, II. CTZ RVN
|
jen doplnim JW : JWD z arbullu je tušim teďka pouze v rip-stopu blůzu už víš jak, ale kalhoty maj skládaný kapsy a to je kámen úrazu.. co se tejče spolehlivosti arbullu, no pokud nespěcháš a ty tři vejplaty počkáš
_________________ SFC M.Z. Rebytt A-218 Mike Force 62-65 A-204 B-20 MSF 67-69 There´s nothing like a Pepsi when you´ve been in the bush for a few days 20.prapor VC
|
|
Nahoru |
|
|
Bullite
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 19 zář 2008, 14:56 |
|
|
Master Sergeant |
|
|
tak mě napadlo , jestli se na tigerech boli pouze ty starši knoflíky , nebo na některých ještě ty modernový a co byly na tropicalech .. viz foto jsou to ty advisory z M1
|
|
Nahoru |
|
|
Arnie
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 19 zář 2008, 15:16 |
|
|
Colonel |
|
|
Na originálních tigerech najdeš jen ty starší typy knoflíků talířkového typu.
_________________ ... Don't mean nothin' ... ... take two salt pils and drive on ...
|
|
Nahoru |
|
|
Martin Langer
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 02 úno 2009, 19:11 |
|
|
Master Sergeant |
|
Jednu fotku do pranice: podle popisku by se melo jednat o prislusnika AATTV mé amatérské oko indikuje asi JW svršek, a kalhoty Seawave?
|
|
Nahoru |
|
|
Giorgio
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 16 úno 2009, 12:53 |
|
|
Private First Class |
|
|
johnwayne píše: Jednu fotku do pranice: podle popisku by se melo jednat o prislusnika AATTV mé amatérské oko indikuje asi JW svršek, a kalhoty Seawave? to ze by melo jit o chlapka z AATTV je klidne docela mozny, ale rekl bych ze ma na sobe komplet SeaWave, jednu takovou fotku taky mam, je na ni aussie z AATTV v kosili SeaWave...kdyz ju najdu tak ju sem hodim.... asi to byl u aussies nejakej oblibenej pattern ci co...
|
|
Nahoru |
|
|
Hans Kugel
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 17 úno 2009, 10:29 |
|
|
Staff Sergeant |
|
není na internetu katalog Tigerů???Myslím tím online katalog....docela mně tahle problematika zajímá..díky Hans
_________________ "TEN CO SKÁČE Z PÓDIA."
|
|
Nahoru |
|
|
mario-lrrp
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 17 úno 2009, 13:24 |
|
|
Lieutenant Colonel |
|
|
online katalog origo tigeru urcite neni, ale da se zapatrat na eBayu, nebo v ruznych e-shopech hlavne u USA. Ale origo kusy se prodavaji za pomerne vysoky ceny, a nejsou dostupny ve vetsim mnozstvi a adekvatnich velikostech. Co se tyce kopii, je moje odpoved stejna, s tim rozdilem, ze se daji sehnat v libovolnym mnozstvi a velikostech a za jiny penize...konkretne na eBayu sou minimalne 2 prodejci, co delaji pomerne kvalitni kopie a maji je k dispozici ve svych ebay-storech, ovsem v urcitych periodach, jak je zrovna nasijou...
_________________ SGT. Rossi, Mario Co.E/51st Inf. - LRP 23rd "Americal" ID
|
|
Nahoru |
|
|
hans lauper
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 08 bře 2009, 19:12 |
|
|
Major |
|
|
Docela by mě zajímalo,co má za kalhoty ten borec vpravo.Vypadají jako tigry,ale ty tmavé fleky mi nějak nesedí.
Přílohy: |
lrrp__base.jpg [ 14.56 KiB | Zobrazeno 10526 krát ]
|
_________________ Hans Lauper www.usmcvietnam.websnadno.cz
|
|
Nahoru |
|
|