|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
STG Steetson
|
Předmět příspěvku: Ingram MAC10 Napsal: 10 zář 2008, 18:39 |
|
|
Chief Warrant Officer 2 |
|
|
chtěl bych se zeptat jak moc byl tento samopal ve Vietnamu rozšířen a pokud možno tak bych se rád podíval i na fotografie
_________________ PO3 Darryl Young Seal Team 1, Det. Golf, Juliet Platoon Long Phu
|
|
Nahoru |
|
|
Princl
|
Předmět příspěvku: Re: Ingram MAC10 Napsal: 10 zář 2008, 19:30 |
|
|
|
|
Jak moc byl rozšířen, to ti nepovim, ale gůglil jsem a našel tuten článek
Vojenské Arament Corporation série zbraně byly původně postavena jako submachine zbraně během vietnamské války jako zbraně na tank subjekty, jako MAC-10. Byly postaveny levně vyražené pomocí ocelových dílů a použitých starých M3A1 "Grease Gun" časopisů. Je prokázáno, unsucessful udělat pro to, aby jeho extrémně vysoká míra 1200rpm střelby, jeho nespolehlivost, její nepřesnost a nedostatek řádné přední grip, který vede ke společné havárii s touto zbrani. Střelec by se na jednu ze dvou věcí. Měly by buď skluz ruce nad náhubek při pálení nebo by ji ohněm s jednou rukou. S jednou rukou, je náhubek nárůst by se stal příliš veliký, a střelce by zoufale uchopte za přední, což má za následek zranění ruky. Chcete-li opravu tohoto problému, a to buď pracovní nebo zesměšňovat supresorové se závitem pro hlaveň, a dodává, mnohem více na délku chytit. Během tohoto období se také vyvinula 9mm model, určený MAC-9, s použitím starých Sten časopisů. MAC-9 bylo krátké žil rychlopalná pistole a od té doby staly zastaralými na MAC-11, Cobray M11 / 9 a varients. Je prokázáno, že je mnohem snazší na kontrolu, než když zbraň ráže .45. Později se .380 model byl postaven tak, aby ji ještě více ovladatelný. MAC-10 zůstal populární se SWAT týmy celou cestu až do 1980, když se provokatér & Koch MP5 a jeho varients nahrazuje to, jak daleko spolehlivější zbraně. Dnes, MAC-10s byly sníženy na civilní prodeje jako semi-auto pistole, které jsou reprodukovány jako Ingram MAC-9s, MAC-10s, a nejpopulárnějších Cobray série. Jako řekl, MAC-9 je nejmenší společný, a je zřídka vidět ve filmech, ale MAC-10 je legendou ve filmech, jako jsou Cobray modely.
Zdroj: Přeložená verze z wikipedie
Kdyžtak mě prosím opravte a doplňtě
Přílohy: |
Poznámka: Tady jeden obrázek, lepší jsem nenašel
vietname_mac10.JPG [ 25.75 KiB | Zobrazeno 7072 krát ]
|
_________________ Pvt. Giuseppe Principato BAR gunner Tommy and yankee
|
|
Nahoru |
|
|
zajicmikeforce
|
Předmět příspěvku: Re: Ingram MAC10 Napsal: 10 zář 2008, 19:52 |
|
|
Major |
|
Registrován: 14 led 2008, 16:35 Příspěvky: 512 Bydliště: Plei Ku, II. CTZ RVN
|
zajímavá čeština, česká wikipedie je překládaná automatem předpokládám, jinak by tam nemohly bejt takovýhle seky gramatický
nejvíc mě zaujalo spojení "provokatér & Koch MP5"
_________________ SFC M.Z. Rebytt A-218 Mike Force 62-65 A-204 B-20 MSF 67-69 There´s nothing like a Pepsi when you´ve been in the bush for a few days 20.prapor VC
|
|
Nahoru |
|
|
Princl
|
Předmět příspěvku: Re: Ingram MAC10 Napsal: 10 zář 2008, 20:18 |
|
|
|
|
Tak to tam bylo, já za to nemůžu, tak mi to přeložilo, jo, pardon za ty chyby
_________________ Pvt. Giuseppe Principato BAR gunner Tommy and yankee
|
|
Nahoru |
|
|
Greedy
|
Předmět příspěvku: Re: Ingram MAC10 Napsal: 11 zář 2008, 10:50 |
|
|
Master Sergeant |
Registrován: 09 črc 2008, 16:04 Příspěvky: 99 Bydliště: Jižní Čechy
|
Princl: Si to nech přeložit v translatoru a pak udělej sám korekci toho co nedává smysl...
_________________ SGT Stanley Greedy AATTV det A-204 B-20 MSF
|
|
Nahoru |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|