|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Mayk
|
Předmět příspěvku: Re: Osobní předměty, drobnosti Napsal: 23 srp 2008, 13:29 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Registrován: 06 bře 2008, 11:20 Příspěvky: 55 Bydliště: Chu Ci / III.CTZ
|
"Řipská" je ulice poblíž stanice metra Jiřího z Poděbrad a i stejnojemného náměstí v Praze, kde najdeš armyshop, který má i své internetové stránky - google.cz
_________________ Pvt. Edward M. Kennedy - "Mike"- somewhere in Viet Nam
|
|
Nahoru |
|
|
vena
|
Předmět příspěvku: Re: Osobní předměty, drobnosti Napsal: 23 srp 2008, 14:03 |
|
|
Private First Class |
|
|
Nahoru |
|
|
Grandy
|
Předmět příspěvku: Re: Osobní předměty, drobnosti Napsal: 23 srp 2008, 15:14 |
|
|
Master Sergeant |
|
|
Lintu: Samotnej repelent se pokud vim od války nijak nezměnil, ale tou Vietnamovou lahvičkou mám na mysli ještě tu průhlednou, s lepenou nebo tištěnou etiketou. Za těch 190 se prodává třetí model repelentu, tedy zelená lahvička, a ten se používal zhruba od roku '69 asi až dodnes (moje lahvička je datovaná 2000). Určitě to ale doporučuju koupit, už kvůli samotnýmu repelentu, je super, civilní OFF a podobný šmejdy se s tim nedaj srovnat.
|
|
Nahoru |
|
|
Lintu
|
Předmět příspěvku: Re: Osobní předměty, drobnosti Napsal: 23 srp 2008, 15:52 |
|
|
Private First Class |
|
No škoda, že nebydlím v Praze. Hned bych tam vyrazila na nákupy. Takhle mě to vyjde min o 100 dráž za poštovný. Uvidim co se dá dělat. Děkuji všem za příspěvky a rady.
|
|
Nahoru |
|
|
Mayk
|
Předmět příspěvku: Re: Osobní předměty, drobnosti Napsal: 23 srp 2008, 16:47 |
|
|
Staff Sergeant |
|
|
Máš prázdniny, tak zkus udělat někdy výlet.....to se ti jen tak nevyprodá Mayk
|
|
Nahoru |
|
|
Waldron
|
Předmět příspěvku: Re: Osobní předměty, drobnosti Napsal: 24 srp 2008, 20:29 |
|
|
Sergeant Major |
|
Lintu píše: Všimla jsem si, ale to by se mi asi dost prodražilo, hlavně asi za tu dopravu. Da se sehnat na ebay hodně proprietek, aby si ušetřila na poštovným zkus hledat prodavajcího s více věcma co by tě zaujali. Zaručeně ušetříš
|
|
Nahoru |
|
|
Mayk
|
Předmět příspěvku: Re: Osobní předměty, drobnosti Napsal: 24 srp 2008, 20:36 |
|
|
Staff Sergeant |
|
|
Nebo pokud někoho znáš, domluvit se s ním, jestli by se naskytlo u jednoho prodejce něco co se líbí vám obou - ale to v případě, jak výše zmiňuje kolega:)
|
|
Nahoru |
|
|
Witus
|
Předmět příspěvku: Re: Osobní předměty, drobnosti Napsal: 26 srp 2008, 13:19 |
|
|
Master Sergeant |
|
esi sháníte repec tak dejte vědět. snad můj zdroj eště nevyschl. je to takovej ten s papírovou nálepkou. rok tušim 67. cena za jeden včetně pošty do ČR cca 350 - 400, dle kurzu dolaru. Kdyby se vás domluvilo víc, bylo by to lepčejší... Mimochodem od tohohle člověka můžu mět aj namový trencel S a L, bohužel pouze. EMka nejsou, nebyly a nebudou... Cenu si teď nevzpomínám, ale oproti CŘ velká láce, jak inak...
_________________ toho času bezpartajní... 'cause orders are clear: Crush'em to win the war...
|
|
Nahoru |
|
|
mario-lrrp
|
Předmět příspěvku: Re: Osobní předměty, drobnosti Napsal: 09 zář 2008, 12:15 |
|
|
Lieutenant Colonel |
|
|
zase... parodie na nuz...jako by to nestacilo v sekci noze a bodaky. 1) i rocnikovej neni na ebayu zas tak drahej, 2) totoznej, lisici se jen rokem, se vyrabi dodnes a jeho cena je kolem 600,- Kč ...jak nekoho muze napadnou si koupit "pochormovanej" nuz...ze je pochomovanej znamena, aby vypadal, jak e nerezovej, pritom je vyrobenej z "blata" (rozumej slisovany plechovky od luncheonu, atp. ) ...na prvni konzerve ho zlomis Nehlede k tomu, ze se da pochopit, kdyz nekdo taha kopie veci, co se bud nedaj sehnat, nebo dost tezko, nebo sou dost vzacny atd... ale kupuvat kopie naprosto beznejch veci mi prijde zhovadilost... jen muj nazor
_________________ SGT. Rossi, Mario Co.E/51st Inf. - LRP 23rd "Americal" ID
|
|
Nahoru |
|
|
reptail
|
Předmět příspěvku: Re: Osobní předměty, drobnosti Napsal: 09 zář 2008, 16:06 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
|
|
mario, ty jsi s odpovedma tak trpelivej, ze snad budes mit svatozar. obdivuji te.
_________________ Lt.Joseph Reptail B Co. 1st Batt. 28th Inf. Reg. BLACK LIONS 1st Inf. Div.
|
|
Nahoru |
|
|
gravedigger
|
Předmět příspěvku: Re: Osobní předměty, drobnosti Napsal: 12 říj 2008, 21:48 |
|
|
Sergeant First Class |
|
Sbíral jsem zdravotnický věci od druhý světový po první záliv, než mi to někdo ukrad(kdybych ho chytil, tak by buď potřeboval hodně obvazů, nebo žádnej, protože bych z něj udělal něco co by velice potěšilo čekatele na orgány). Kažopádně mi zůstali pudr na nohy - ten v krabičce a dva druhoválečný obvazy, v jedný zastavárně jsem našel namovej obvaz.. Měl jsem jeden repelent, z r. 67. škoda že jsem přišel o fotky,snad by se dala sehnat podobná lahvinka, a etiketu bych ti poslal. Jenomže to bylo na h...o když nám později spad disk tak jsem přišel i o tudle fotku. Pokusim se něco najít ohledně rozměrů. Co se slunečních brejlí týče, tak já mam brejle datovaný 1973.
_________________ Mess with the best, die like the rest
|
|
Nahoru |
|
|
gravedigger
|
Předmět příspěvku: Re: Osobní předměty, drobnosti Napsal: 13 říj 2008, 22:52 |
|
|
Sergeant First Class |
|
Nemam. Ale já nesbíral jenom americký. Měl jsem obvazy wehrmachtu, všechno možný.
_________________ Mess with the best, die like the rest
|
|
Nahoru |
|
|