Taylor 101 píše:
NAMSYSEL píše:
Taylor 101 píše:
NAMSYSEL píše:
Já myslím že M60DX je jen lepší model klasický M60 používaný v namu - ale od firmy TOP nedoporučuju cokoliv kupovat, pokud nemáš dost peněz na předělání nebo pokud nejsi dostatečně šikovnej aby jsi si to udělal sám ...... Mluvím z vlastní zkušenosti - mám M60 seals model kupovanej starší za 10000 a současná cena je 27000 a doufám že už to bude fungovat jak má!!
Neposlech jsem tvoji dobrou radu nekupovat M-60 od TOPu a jednu jsem si domu pořídil. Nenašl by se u tebe nějaká dobrá rada ohledně předělání vnitřku na něco funkčnějšího? Dík.
Zkus se domluvit s Willem ten ti do toho dá upravenej mechabox z kalacha a na bok krabici od mimina, teda pokud si to sezeneš a dáš mu mírný poplatek - jinak to prostě nepojede ....... už kvůli tobě doufám že cena byla více než lidová ....... dneska bych šel už jen do Inokatsu .......
Dík moc,takže dávat upgrade vyráběný pro TOP nemá smysl? Kalacha bych na to jednoho měl,tak zkusím Willa poprosit. Inokatsu jsem chtěl taky,ale nikde mi nedokázali říct jestli ho dokážou přivézt a kolik by to stálo. Jinak cena moc lidová nebyla,ale když člověk něco chce......
O M60 od inokatsu jsem měl taky zájem,psal jsem mejl přímo k nim ohledně ceny a zda jsou schopni to poslat do ČR. Došla mi odpověd že poslat to můžou,a že mi pošlou mejl s konkrétní cenou M60 VN + poštovný ale zatím nic...je to tak měsíc
Taylor 101: Zkus jim napsat třeba budeš mít víc štěstí