|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 15 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Mayk
|
Předmět příspěvku: Napsal: 07 dub 2008, 22:16 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Registrován: 06 bře 2008, 11:20 Příspěvky: 55 Bydliště: Chu Ci / III.CTZ
|
Super fotografie, chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti, co se týče namových věcí z ebaye, a pokud možno jaké? Koukal jsem, že proklamované ceny na webu jsou velmi přijatelné:)...
|
|
Nahoru |
|
|
mfence
|
Předmět příspěvku: Napsal: 07 dub 2008, 22:42 |
|
|
Corporal |
|
MAYK píše: Super fotografie, chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti, co se týče namových věcí z ebaye, a pokud možno jaké? Koukal jsem, že proklamované ceny na webu jsou velmi přijatelné:)...
EBAY je v pohode a hlavne nektere lahudky jinde nemaji
|
|
Nahoru |
|
|
Witus
|
Předmět příspěvku: Napsal: 08 dub 2008, 08:00 |
|
|
Master Sergeant |
|
Nebyt eBaye, tak stale jezdim v kalhotavh M65 a s ARViNem na zadech. Mozna ze bych i uveril nekterym "prodejcum" z prazsskych armyshopu, ze "uz je ctyricet let po valce a ty veci sehnat je strasne tezky"...
_________________ toho času bezpartajní... 'cause orders are clear: Crush'em to win the war...
|
|
Nahoru |
|
|
Arnie
|
Předmět příspěvku: Napsal: 08 dub 2008, 10:22 |
|
|
Colonel |
|
|
Jo taky už mám pár desítek nákupů na kontě a některý věci se tu prostě sehnat nedají. Ale zas na druhou stranu musím uznat, že se najde i krám kde se toho dá taky dost sehnat.
Samozřejmě ale pokud scháníš nějakou vychytávku, tak je bay je asi jediná možnost. A poslední dobou vzhledem k příznivému poměru dolar/koruna i cenově zajímavá...
|
|
Nahoru |
|
|
nuy-nai
|
Předmět příspěvku: Napsal: 08 dub 2008, 12:45 |
|
|
Warrant Officer |
|
|
Jj,Ebay to je věc...a jak říkal Arnie,kurz dolaru nám vysloveně přeje:-)
_________________ Pfc Michael Taylor 3rd Marine division , 4th Scout/Sniper platoon / 3rd Force Recon
|
|
Nahoru |
|
|
Gardner
|
Předmět příspěvku: Napsal: 08 dub 2008, 15:05 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Když už si obědnáváte věci přes bay tak by mě zajímalo kolik vychází poštovný z US díky za odpověd...
_________________ "Bulletstopper" 2/1 Marines Echo Company
|
|
Nahoru |
|
|
Mayk
|
Předmět příspěvku: Napsal: 08 dub 2008, 15:17 |
|
|
Staff Sergeant |
|
|
Gardner píše: Když už si obědnáváte věci přes bay tak by mě zajímalo kolik vychází poštovný z US díky za odpověd...
To v jistém smyslu udává prodejce / korespondenční firma / pojištění apod.
|
|
Nahoru |
|
|
Gardner
|
Předmět příspěvku: Napsal: 08 dub 2008, 16:20 |
|
|
Staff Sergeant |
|
MAYK píše: Gardner píše: Když už si obědnáváte věci přes bay tak by mě zajímalo kolik vychází poštovný z US díky za odpověd... To v jistém smyslu udává prodejce / korespondenční firma / pojištění apod.
Tak alespon přibližně...vím že záleží na váze zboží a snad ještě na způsobu přepravy?
_________________ "Bulletstopper" 2/1 Marines Echo Company
|
|
Nahoru |
|
|
Arnie
|
Předmět příspěvku: Napsal: 08 dub 2008, 16:39 |
|
|
Colonel |
|
|
No tak něco menšího jako nášivky a nějaké součástky které se vejdou do obálky tak počítej tak cca 8$. Boty, oblečení a pod. menší balík tak kolem 30$. Obojí je leteckou poštou a za 4-6 dní je to v Čechách. Ještě je tu možnost lodí, ale ta se u takhle malých položek nevyplatí, resp. je stejná, ale počkáš si tak přes měsíc... Loď by se možná vyplatila u takových věcí jako je prick a nebo něco podbnýho těžkýho. Ale zase otázka jetli na to budeš chtít tak dlouho čekat
Pro bližší info viz US pošta
|
|
Nahoru |
|
|
mike-pathfinders
|
Předmět příspěvku: Napsal: 16 kvě 2008, 16:52 |
|
|
Corporal |
|
No už sem přez e-bay zažil i to , že věci nechtějí posílat lodí. Vymlouvají se na nějaký zákon který Evropanoj nic neřekne.
A pak je tady problém toho , že některý věci se prodávájí pouze po USA , ale Českej člověk je chytrej a tak se už i tato bariéra pohla .
|
|
Nahoru |
|
|
Mayk
|
Předmět příspěvku: Napsal: 16 kvě 2008, 16:57 |
|
|
Staff Sergeant |
|
|
mike-lrp píše: No už sem přez e-bay zažil i to , že věci nechtějí posílat lodí. Vymlouvají se na nějaký zákon který Evropanoj nic neřekne. A pak je tady problém toho , že některý věci se prodávájí pouze po USA , ale Českej člověk je chytrej a tak se už i tato bariéra pohla .
A jak se pohla?
_________________ Pvt. Edward M. Kennedy - "Mike"- somewhere in Viet Nam
|
|
Nahoru |
|
|
mike-pathfinders
|
Předmět příspěvku: Napsal: 16 kvě 2008, 17:55 |
|
|
Corporal |
|
No pokud chceš koupit věc která je pouze prodávaná po USA , tak si stačí zřídit adresu v USa u některý firmy která provozuje poštovní činnost s dodáním do Evropy.resp je to firma Čechů který to posleze posílají do Čr .
Vše je naprosto legální a ověřený .
|
|
Nahoru |
|
|
zajicmikeforce
|
Předmět příspěvku: Napsal: 16 kvě 2008, 18:15 |
|
|
Major |
|
Registrován: 14 led 2008, 16:35 Příspěvky: 512 Bydliště: Plei Ku, II. CTZ RVN
|
co takhle napsat prodejci?
já to vokomentuju s tim že se to dá blbě sehnat a jestli by mi to poslal když vyhraju
zatim každej mi řek no problem
_________________ SFC M.Z. Rebytt A-218 Mike Force 62-65 A-204 B-20 MSF 67-69 There´s nothing like a Pepsi when you´ve been in the bush for a few days 20.prapor VC
|
|
Nahoru |
|
|
Mayk
|
Předmět příspěvku: Napsal: 16 kvě 2008, 18:18 |
|
|
Staff Sergeant |
|
|
zajicmikeforce píše: co takhle napsat prodejci? já to vokomentuju s tim že se to dá blbě sehnat a jestli by mi to poslal když vyhraju zatim každej mi řek no problem
Fakt? Tak pokud s nima je řeč, tak je to fajn...ale pak mohou nastat problémy s tím, když zásilka nedojde...ne?
_________________ Pvt. Edward M. Kennedy - "Mike"- somewhere in Viet Nam
|
|
Nahoru |
|
|
Arnie
|
Předmět příspěvku: Napsal: 16 kvě 2008, 20:00 |
|
|
Colonel |
|
|
Když nepřijde zásilka, tak nastává problém vždycky
S posíláním zásilek only USA mám zkušenost tak 50 na 50. Bohužel co se týče elektrotechniky, tam jsou američani neúmluvní a pokud je člověk zaregistrován na ČR, tak obchod ani neproběhne a nelze využít přeposílací službu. Doufejme jen že se neprosadí návrh na zákaz prodeje veškeré armádní výbavy do 50ti let z důvodu bezpečtnostních incidetnů v Iráku a Afgánistánu.
_________________ ... Don't mean nothin' ... ... take two salt pils and drive on ...
|
|
Nahoru |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 15 ] |
|