|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
..Punji..
|
Předmět příspěvku: Re: NÁŠIVKY Napsal: 15 úno 2012, 10:19 |
|
|
Warrant Officer |
|
|
Ano sprana je to spravne pomenovanie... chcel som len prist nato ze co to presne je a ako sa ten odtien dociely ,viem ze vtedy uz boly k dispozicii bojove verzie...ale som rad ze to funguje a ziskalo to ten odtien..
_________________ Sgt.Martin Morgan B Co, 2/7 CAV 1st.Cavalry Division VIETNAM 1965-66
|
|
Nahoru |
|
|
Arnie
|
Předmět příspěvku: Re: NÁŠIVKY Napsal: 15 úno 2012, 11:30 |
|
|
Colonel |
|
|
Já se teda nechci hádat, ale pokud se bavíme o té nášivce na woodlendové jeepovce, tak to je vyšisovaná subdued nášivka. Pár jsem jich tahle šislých viděl a nějaký až do zrzava, ale spíš než praní bych řekl, že na to měl vliv použitej materiál a sluníčko. Nedělaj to všechny, asi nějaké období, ale víc o tom nevím. Samozřejmě že se dá čímkoliv obarvit cokoliv, ale když už jsem viděl nějakou ručo "ztlumenou" nášivku, tak to bylo např. nadrsno přejetý zeleným makeupem. Otázka jak kdo, na to měl čas...
_________________ ... Don't mean nothin' ... ... take two salt pils and drive on ...
|
|
Nahoru |
|
|
Bratr
|
Předmět příspěvku: Re: NÁŠIVKY Napsal: 15 úno 2012, 11:44 |
|
|
Colonel |
|
xxx
_________________ F.U.
Naposledy upravil Bratr dne 20 lis 2012, 20:46, celkově upraveno 1
|
|
Nahoru |
|
|
Arnie
|
Předmět příspěvku: Re: NÁŠIVKY Napsal: 15 úno 2012, 12:45 |
|
|
Colonel |
|
|
Hele ty ve mě chceš vyvolat schýzu co? Okraj vidím černej, pravda se zelenou prošitou nití
_________________ ... Don't mean nothin' ... ... take two salt pils and drive on ...
|
|
Nahoru |
|
|
sunshine
|
Předmět příspěvku: Re: NÁŠIVKY Napsal: 15 úno 2012, 13:12 |
|
|
Lieutenant Colonel |
|
Registrován: 07 dub 2008, 07:48 Příspěvky: 616 Bydliště: RVN/FRG
|
hele hoši, koukám na tu SSI a z toho mála co na tej fotce mě to přijde jako již klasická nylonová subdued SSI úředně zavedená od roku 70. nevím, kdo z vás se vrtal v nylonech, ale mě se zdá, že první (resp. 70.tkový)verze byly než do zelena spíše do hněda. což by mohlo sedět právě na tuto SSI.
_________________ SSG PALMER, PETER V. 2D GANG BRAVO RED WARRIORS
|
|
Nahoru |
|
|
Bratr
|
Předmět příspěvku: Re: NÁŠIVKY Napsal: 15 úno 2012, 15:32 |
|
|
Colonel |