Právě je 15 čer 2025, 00:29

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc s výstrojí - 1st Inf. Div. 68 - 69
PříspěvekNapsal: 06 čer 2010, 10:59 
Captain
Captain

Jééžišmarjáá Matrixi já si dělal prdel, vždyť tam mám smajlíka. Kdybych měl řešit každej nick tady na fóru tak nedělám nic jinýho. Mě jen pobavil ten paradox, že se hlásí jako nováček a má nick Veterann..nic víc. Na takovou kravinu reaguješ, ale aby jsi odpověděl na to co jsem se ptal ne....

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 06 čer 2010, 11:27 
Major
Major

Jako sry, ale já nějak nevidím na co ses vlastně ptal nebo co se po mě chce. Jestli chceš na fóru něco nového, hoď svojí představu třeba do chlívku Fórum a web. Když to bude mít nějakou podporu a bude v mých silách to udělat, proč ne.

Profil Poslat e-mail  ICQ

PříspěvekNapsal: 06 čer 2010, 11:46 
Captain
Captain

To se netýkalo dnešních příspěvků, ale to je jedno..nech to bejt..Když tak to můžeš promazat ať to tady není samej blábol.

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 06 čer 2010, 11:47 
Major
Major

Tak nějak mi přijde, že několik posledních stránek tohoto topicu spíš už patří do hádacího chlívku. Ano, hoši začali poměrně nedávno. Já osobně jsem rád, že se zaměřili na armádní pěchotu a nechtěli a nechtěj dělat nějaký speciální jednotky, kterej je tady jako hub po dešti. Kvalita je ovšem další věcí, ale to nechme stranou. Takže pro nás jako pěšáky rozhodně dobrá volba a budeme hochům držet palce a sampzřejmě, pokud bude zájem z jejich strany, můžou se na nás s čímkoli obrátit. Pokud to bude v našim silám, není problém. Je super, že ačkoli nejsou výdělečně činní, nebo případně velmi omezeně, chtěj to dělat dobře a snaží se, aby to vypadalo dobře :clap: Takže chlapci, jen tak dál a nepolevujte ve svýým úsilí.

"Nec Aspera Terrent"

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 06 čer 2010, 13:00 
Private E-2
Private E-2

Rád bych do toho teď vnesl alespoň trochu pořádku.

Pro ty, kteří si myslí, že nemám žádný respekt k těm "lepším" a naopak vyžaduju to, aby oni respektovali mě: To bohužel není pravda, plně respektuji starší a zkušenější (Tedy pouze ty o kterých vím, že jsou zkušenější). To se tady těžko popisuje nějakej respekt nerespekt, jestli se někdy v budoucnosti někde na akci potkáme, tak to pochopíte. Umím se podřídit, víc nemám co říct.

Takže nick Veterann je čistě odvozenina příjmení, používám ho skoro všude (Ale abych byl upřímnej, než jsem si založil účet, přemýšlel jsem o tom jestli si mám tenhle nick dát zrovna sem, právě proto, aby nedocházelo k nějakým zbytečným nedorozumněním, když jsem nováček a mám nick Veterann).

Ano, citace: "Tu snahu už by měl někdo ocenit!!!" je myšlena tak, že veškeré svoje peníze, kterých je málo, dávám do namu a prostě zatím si nemůžu dovolit víc.

Příští víkend sem odešlu foto výstroje, budu očekávat opět kritiku, ale i nějakou radu k tomu.

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 07 čer 2010, 00:43 
Colonel
Colonel

Veterann: ty si to moc bereš.
Nezlob se, že jsem minule použil poněkud komisnější tón - připadlo mi, že si to kapku zasloužíš (to o tom "respektu" - do budoucna si pamatuj, že tohoto zboží se ani na tomhle, ani na jiným foru nedočkáš)
Nehněvej se, ale kapku podivně zní Tvoje "...tedy pouze ty, o kterých vím, že jsou zkušenšjší..." - jak můžeš, jsa novicem, vědět, kdo je kdo a koho, následně, budeš respektovat a koho ne?
Neuraž se, ale to, že do US militarií vrážíš všechny svoje peníze, NIKOHO nezajímá (Použil jsem už minule a znovu používám velká písmena podle Tvého vzoru)-tohle je Tvoje SOUKROMÁ věc ( a nikdo z toho neomdlí nadšením ).
Jinak: máš ( asi nejenom ) moje sympatie: jen tak dál ;-)

Profil Poslat e-mail  

Předmět příspěvku: Re: Pomoc s výstrojí - 1st Inf. - vlasy a jiné OT
PříspěvekNapsal: 07 čer 2010, 14:25 
Colonel
Colonel

Dovolil jsem si téma rozdělit a zaškatulkovat.
Pokud by se ti to Veteranne nezdálo, tak mi napiš.
Arnie

Jinak go on ...

Profil Poslat e-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Smazat všechny cookies z fóra | Tým | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]