Právě je 14 čer 2025, 22:41

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc s výstrojí - 1st Inf. Div. 68 - 69
PříspěvekNapsal: 02 čer 2010, 08:38 
Warrant Officer
Warrant Officer

zajicmikeforce: Čoveče, my ted máme asi na dlouho stopstav ohledně přijímání nových členů...Je nás 17, takže už dáváme dokupy komplet 7th Plt. ST2 :-)

Matrix: Určitě myslíš Dastyho, to jeho háro je pověstné :-D

PříspěvekNapsal: 02 čer 2010, 11:19 
Colonel
Colonel

nuy-nai píše:
zajicmikeforce: Čoveče, my ted máme asi na dlouho stopstav ohledně přijímání nových členů...Je nás 17, takže už dáváme dokupy komplet 7th Plt. ST2 :-)

Kucí vrchlabácký, jestli by jste neměli konečně dospět a začít dělat pěchotu. Maso na to máte ;-)

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 02 čer 2010, 11:35 
Corporal
Corporal

nuy-nai píše:
Matrix: Určitě myslíš Dastyho, to jeho háro je pověstné :-D

myslím, že Dasty je na tom s vlasama ještě dobře...byli tam i hezčí kreace než ta Dastyho :D

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 02 čer 2010, 12:50 
First Lieutenant
First Lieutenant

Arnie píše:
nuy-nai píše:

Kucí vrchlabácký, jestli by jste neměli konečně dospět a začít dělat pěchotu. Maso na to máte ;-)

Maso jo, koule ne :-D

Profil Poslat e-mail  ICQ

PříspěvekNapsal: 02 čer 2010, 16:36 
David:
Jo samozřejmě že mi to není šumafuk. kdyby bylo, veřte že bych se nezbavil věci na který jsem si velice zakládal.

nevím. možná by bylo efektivní se spojit s jinou jednotkou ale jelikož nemáme auta(a ani peníze) bylo by těžké za klukama dojíždět..

PříspěvekNapsal: 02 čer 2010, 18:52 
Warrant Officer
Warrant Officer

A kdo by pak pěchotu šmelcoval při pikniku v přírodě?..Kdepak..;-)..Někdo ty kulomety a stylové oblečení tahat musí..A mít po akci čistej obličej, to si nedovedu představit :-D

PříspěvekNapsal: 04 čer 2010, 08:44 
Private E-2
Private E-2

Achjo pánové, tenhle topic jsem založil proto, abych se dozvěděl něco o výstroji pěšáka 1ID a zjistil, co je špatně a co není. Ale že se to zvrhne v "tohle", kde se budou řešit dlouhé vlasy (který už nemá), to že náš exvelitel je čurák ne jako velitel, ale jako člověk (mimochodem, nikdo z vás neví o co jde a není třeba to rozebírat) a to že Vais není schopnej si zapamatovat návštěvu Charlieho a Maria, jehož stisk ruky je nezapomenutelnej mě to prostě nezajímá. Ještě jednou opakuju, nechci bejt podělanej érsofťák a lítat se samopalem dopoledne po lese, hledám něco víc, mnohem víc. Opravdu jediný problém jsou finance, úplně všechno to málo co mám cpu do namu, uznávám jde to pomalu, ale sakra někdo tu snahu musí už ocenit!!! Né machrovat tady po 10ti a více letech napodobování tohoto období. My začli v roce 2008. Musel jsem koupit novou, nějakou střelbyschopnou použitou zbraň, protože novou si nemůžu dovolit a aspoň základní výtroj k tomu, abych aspoňějak vypadal. A prostě nemůžu vytáhnout z kapsy dalších 5000 - 6000,- za kostru, 1800,- za uniformu a 1500,- za boty, další prachy za zásobníky a další kvanta věcí, za 10 let už budu taky kompletní a taky budu moc dávat "rady" ostatním, teď to bohužel zatím nejde. Věřte mi, že mě samotnýmu vadí jak vypadám, chci být co nejvěrnějším podobiznou pěšáka, ale zatím s tím opravdu nemůžu příliš co dělat. Každou věc si pečuju, starám se o ní, jsem rád za to málo co zatím mám. A VY všichni tady byste měli respektovat to, že jsme začátečníci, ne se nás snažit odradit, nebo co to má vesměs znamenat. Děkuji lidem co nám/mě pomohli, oni vědí o kom mluvím. Já jsem jenom chtěl radu a pomoc, snesu kritiku, ale z tohohle je mi nevím jak to říct, asi smutno :neutral:.

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 04 čer 2010, 10:47 
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

veterann: esli chceš být blátošlapem, tak v prvé řadě nespíš být cimprlína ... ty poslední skoro 2 strany jsou v tomto chlívku navíc a on to asi nějaký místní regulovčík uklidí. ale jinak se zde řešily vaši záležitosti, mnohé rady zde zazněly. Vaisovo háro se tady řešit nemuselo ,kdyby si to nechal pro sebe ... když už udělá takovu blbost a vyleze s totální ignorací základního pravidla re-enactingu, tak to jako FNG schytá, toť vše!

pokud vás něco zajímá, tak vám to tady lidi zodpoví, ovšem musíte se přesně zeptat, nikdo vám tady nebude pořád servírovat zpracovaný elaboráty až pod nos, už proto že mnohá příbuzná témata jsou v dalších chlívcích na fóru.

lidi tady rádi pomohou, když vidí zájem, ovšem ze strany FNG to chce taky nějakou tu pokoru, vlastní aktivitu a hlavně snahU se vyvarovat základních chyb, které už tady nejednou proběhli. ... ale to chce v prvé řadě projít pořádně fórum.

praktické věci k výstroji nemám, bo to co jste zpočátku chtěli vědět, už vám byl zodpovězeno ... SANDOKAN 6 OUT!

PříspěvekNapsal: 05 čer 2010, 09:14 
Captain
Captain

Veterann píše:
Achjo pánové, tenhle topic jsem založil proto, abych se dozvěděl něco o výstroji pěšáka 1ID a zjistil, co je špatně a co není. Ale že se to zvrhne v "tohle", kde se budou řešit dlouhé vlasy (který už nemá), to že náš exvelitel je čurák ne jako velitel, ale jako člověk (mimochodem, nikdo z vás neví o co jde a není třeba to rozebírat) a to že Vais není schopnej si zapamatovat návštěvu Charlieho a Maria, jehož stisk ruky je nezapomenutelnej mě to prostě nezajímá. Ještě jednou opakuju, nechci bejt podělanej érsofťák a lítat se samopalem dopoledne po lese, hledám něco víc, mnohem víc. Opravdu jediný problém jsou finance, úplně všechno to málo co mám cpu do namu, uznávám jde to pomalu, ale sakra někdo tu snahu musí už ocenit!!! Né machrovat tady po 10ti a více letech napodobování tohoto období. My začli v roce 2008. Musel jsem koupit novou, nějakou střelbyschopnou použitou zbraň, protože novou si nemůžu dovolit a aspoň základní výtroj k tomu, abych aspoňějak vypadal. A prostě nemůžu vytáhnout z kapsy dalších 5000 - 6000,- za kostru, 1800,- za uniformu a 1500,- za boty, další prachy za zásobníky a další kvanta věcí, za 10 let už budu taky kompletní a taky budu moc dávat "rady" ostatním, teď to bohužel zatím nejde. Věřte mi, že mě samotnýmu vadí jak vypadám, chci být co nejvěrnějším podobiznou pěšáka, ale zatím s tím opravdu nemůžu příliš co dělat. Každou věc si pečuju, starám se o ní, jsem rád za to málo co zatím mám. A VY všichni tady byste měli respektovat to, že jsme začátečníci, ne se nás snažit odradit, nebo co to má vesměs znamenat. Děkuji lidem co nám/mě pomohli, oni vědí o kom mluvím. Já jsem jenom chtěl radu a pomoc, snesu kritiku, ale z tohohle je mi nevím jak to říct, asi smutno :neutral:.

Myslím, že se zbytečně rozčiluješ protože tohle je fórum a není to primárně nějaká poradna. Takže nezbývá než dolovat informace z balastu, který se logicky nabalí.

Máš pravdu každej nějak začínal a nikdo učený z nebe nespadl. Mám pocit že už se to tu jednou řešilo, ale chybí tu něco jako představovací chlívek kde by se nově vzniknuvší jednotky uvedly tak nějak "na trh". Na jiných fórech je to vcelku normální věc, stejně jako to, že pokud chceš s něčím poradit tak je fajn sám sebe představit a popsat jak na tom jsi. Nejlepší je vyfotit sebe sama v tom co máš a nechat si poradit. Pokud ti to není příjemný tak si vyfoť jenom komplet výstroj...Takhle se to dělá jinde a myslím, že je to docela dobrej způsob...

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 05 čer 2010, 12:25 
Major
Major

Opravdu se nemá cenu rozčilovat, spíš ti to uškodí než pomůže. Už jsem to někdy psal, můj dojem je, že fóra někdy nadělají víc škody než užitku. Někdo něco plácne lehce nadneseně nebo v lehčím tónu, druhý si to vysvětlí trošku jinak zlá krev je tady.

Já jsem se podíval proč se vlastně rozčiluješ, nezdá se mi, že by vám někdo zas tak moc ubližoval. Mrknul jsem se znovu na úvodní příspěvek. Nevím jestli se ptáš na to, co ve skutečnosti nosili vojáci 1.pěší v období které tě zajímá, nebo se ptáš na to, jestli tě z akce vyženou protože máš M14 místo M16. Jenže také píšeš, že chceš vypadat jako reenactor a ne levný airsofťák a v tomto duchu se ti rad dostalo. Ale nikdo nenapsal, že budeš vyveden z akce protože nebudeš mít na nohou jungle. A že bezpodmínečně-okamžitě-a-střelhbitě musíš pořídit to a to.

OT. Pokud jde o představovací chlívek, řeč tu o něm byla. Fórum má výhodu v tom, že spoustu věcí mohou udělat uživatelé sami aniž by tomu potřebovali admina nebo nějakého webmastera. Já nejsem příznivcem povinného představování, nebudu k tomu nikoho nutit. Když se chce nová jednotka představit, může to udělat v sekci Airsoft (KVH, reenacting). Chcete se představit jako jednotlivci, založte chlívek. Já ho klidně podpořím v tom, že se v něm nějakým pro mě přijatelným způsobem představím nebo ho vypíchnu jako Důležité a bude vždy nahoře.

PříspěvekNapsal: 05 čer 2010, 22:59 
Major
Major

veterann:zase se tak moc nerozčiluj.Co sis představoval pod výstrojí pěšáka 1ID v 68?Všichni pěšáci všech divizí US Army v té době měli výstroj prakticky stejnou.Tzn.boty jungle,hadry TCU a opasek,kšandy,flašky,sumky,náprdelák,lopatku-vše řada M-1956,helma M1,M16 a obvykle batoh"kostra".Když tohle máš,tak je už jedno,jestli si na rameno připlácneš big red one,tropický blesk,feťácké kvítko,nebo jinou nášivku.Ale tuhle základní výstroj snad zná každý na tomhle fóru!

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 05 čer 2010, 23:49 
Colonel
Colonel

Veterann: zaujaly mě, v tom Tvým dlouhým příspěvku, dva momenty:
" ...ale sakra někdo tu snahu musí už ocenit!!!"
Ujišťuji Tě, že NEMUSÍ.
A ten druhej:
"...nechci bejt podělanej érsofťák a lítat se samopalem dopoledne po lese"
Ujišťuji Tě, že házet lidi do pytle s tagem "podělanej" Ti NIKDE moc nepomůže.
Pokud ti samotnýmu vadí, jak vypadáš, tak se nikam nehrň a počkej, až Ti to samotnýmu přestane vadit.

A závěrem:
TY, jako začátečník, bys měl mít aspoň trochu disciplíny ( což se v ozbrojených silách předpokládá ) a nežádat po ostatních "respekt" - jako každý nováček si totiž žádný
NEZASLOUŽÍŠ.

Docela rád bych tě viděl s požadavkem na "respekt" třeba na "SawMill Camp - 96hours at hell" v půlce července. Budu tam za drill instruktora a
ujišťuji Tě, že už se těším :lol:

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 06 čer 2010, 10:35 
Captain
Captain

No hoši já bych se ho trochu zastal, protože si myslím, že tady došlo k nedorozumění.
On chtěl, abychom ocenili to, že cpe všechny peníze do namu a snaží se vypadat dobře, což vzhledem k tomu že asi nevydělává je určitě fajn a měli bychom to ocenit. A to s tím respektem bylo myslím myšleno tak, že bychom měli respektovat, že jsou to nováčci a také je tak brát...ne že bychom z nich měli mít respekt ;-) . Jestli jsem to pochopil špatně tak mě oprav Veterane (mimochodem dobrej nick 8) ).

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 06 čer 2010, 10:46 
Captain
Captain

Citace:
OT. Pokud jde o představovací chlívek, řeč tu o něm byla. Fórum má výhodu v tom, že spoustu věcí mohou udělat uživatelé sami aniž by tomu potřebovali admina nebo nějakého webmastera. Já nejsem příznivcem povinného představování, nebudu k tomu nikoho nutit. Když se chce nová jednotka představit, může to udělat v sekci Airsoft (KVH, reenacting). Chcete se představit jako jednotlivci, založte chlívek. Já ho klidně podpořím v tom, že se v něm nějakým pro mě přijatelným způsobem představím nebo ho vypíchnu jako Důležité a bude vždy nahoře.

Nemyslel jsem to tak, že by to mělo být povinné...o tom asi diskutovat nemusíme, povinné tu není nic. Snad. Měl jsem na mysli něco jako je na VietnamAirsoft fóru Show off kde se diskutuje o tom jak kdo má dobře poskládanou výstroj a jakou buduje "imprešn" Viz odkaz...
http://vietnamairsoft.com/viewforum.php?f=47&sid=f7bb80275b648edea6a21a45e7d9a1ca

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 06 čer 2010, 10:53 
Major
Major

Tak tady se zastanu já, myslím si, že nick nemá proto že byse cítil jako veterán, ale má to souvislost s jeho přijmením. Aspoň tak usuzuju podle e-mailové adresy. (Když vidím registraci nového člověka, mrknu se do administrace na jeho email, jestli to není spambot.)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Smazat všechny cookies z fóra | Tým | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]