Právě je 21 pro 2024, 16:39

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc s výstrojí - 1st Inf. Div. 68 - 69
PříspěvekNapsal: 30 kvě 2010, 15:41 
To Mario.
Ano váš velici je se mnou v kontaktu ale to je až letos. Jak sem se od něj dozvěděl Snažil se rok a půl se domlouvat s naším velitelem, který s námi nechodil(a defacto velel nas exvelici, o kterém již byla řeč) a nekomunikoval ani s ním ani s námi, takže my jsme nic nevěděli a Charlie si myslel že sme se na to vysrali.

PříspěvekNapsal: 30 kvě 2010, 15:50 
Captain
Captain

Ssgt. Vais píše:
To Mario.
Ano váš velici je se mnou v kontaktu ale to je až letos. Jak sem se od něj dozvěděl Snažil se rok a půl se domlouvat s naším velitelem, který s námi nechodil(a defacto velel nas exvelici, o kterém již byla řeč) a nekomunikoval ani s ním ani s námi, takže my jsme nic nevěděli a Charlie si myslel že sme se na to vysrali.

Hele nebylo by vhodné poodhalit roušku tajemství a představit se ;-) ? Že děláte 1.ID jsem odhalil ale odkud atd...?

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 30 kvě 2010, 16:21 
Ok momentálně sme dva kluci z trutnova. Vietnam děláme zhruba rok a půl. měli sme 3 velitele 2 už se na to vysrali. První z neujasněných důvodů, druhý že se rozhodl dělat něco jiného, podobně fin. náročného.
Když už tady kolega psal co má, tak já ve výstroji používám
klasika- pásek, Hčka Buttpack.
pak Prozatimně(Upozorňuji prozatimně) 2 M67 sumky na M16 do té doby než seženu M61
M56 1st pattern sumka(na osob. věci tipu mobil)
M56 2nd pattern
lekárnu
Pouzdro na M1911+ M1911
2 obaly na feliny M56 1 M67 bud jako odkladiště prázdných magů nebo jako normál. futrál na lahev. až seženu M56 tak zase vyměním
ARViN- předpokládám že asi do té doby než si budu vydělávat anebo seženu za nějakou studentskou cenu T62
Lopatku s futrálem
Plyntašku

občas nás vezme na akci 7. SFGA taky z Trutnova

PříspěvekNapsal: 30 kvě 2010, 17:10 
Major
Major

Když děláte 1st.ID,tak k čemu sumky M-1961?To je záležitost USMC.Sice 1stID ze začátku běžně používali M14,jenže vy děláte roky 68-69,takže M16 plus sumky M-1956 jsou ideál. :D

Naposledy upravil hans lauper dne 30 kvě 2010, 17:15, celkově upraveno 1

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 30 kvě 2010, 17:14 
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Ssgt. Vais píše:
To Mario.

...to si osvez pamet synku, pokud vim jednou sem jel za vama do Trutnova i ja z Brna spolu s Charlesem...psal se rok 2008! Dnes vidim, ze to bylo k nicemu, kdyz ty si to ani nepamatujes...natoz abys vedel, co sme vam tehdy radili, ze?

PříspěvekNapsal: 30 kvě 2010, 17:24 
Mario mám pocit že mluvíme každý o něčem jiném.

PříspěvekNapsal: 30 kvě 2010, 17:36 
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

...mam pocit, ze ne... Ale nechme toho, evidentne to nikam nevede.

Kazdopadne pokud by ste chteli s necim poradit...staci se zeptat.

PříspěvekNapsal: 30 kvě 2010, 18:39 
Hans:
Ano samozřejmě jsem se spletl. Myslím M56 krátké na M16. někde jsem se doslechl že to je M61. tak prosím mě omluvte
Obrázek

Pánové prosím mohli byste přidat případné připomínky k výstroji? dík

PříspěvekNapsal: 30 kvě 2010, 19:17 
Major
Major

Tyhle sumky mají taktéž označení M-1956,akorát že se vyráběly chvíli,někdy v letech 67-68.Pokud ti můžu něco doporučit,tak do nich nejdi.Nejsou zrovna lehce sehnatelné a taky by sis musel připravit spoustu peněz.Použij klasiku M56.A čistě teoreticky by jsi mohl na ten rok 69 používat i sumky M67,které máš.

Profil Poslat e-mail  

PříspěvekNapsal: 01 čer 2010, 16:20 
Major
Major

Matrix píše:
Mě šlo o to, že vy kluka poměrně ostře pošlete k holiči. On vás poslechne, ale po čase zjistí, že se vzdal vlasů celkem k prdu, že dál může jezdit leda tak s kámošema za město. A začne si říkat, proč vás vlastně poslechl.

je tady chlívek érsoft, kde sou snad všechny squadry vypsaný který tu sou..
kdyby ne tak se na ně dá dohledat/dozeptat kontakt

konec konců může založit vlastní vlákno s bydliskem a představama co by chtěl jezdit ...

líná huba holý neštěstí ;-)

There´s nothing like a Pepsi when you´ve been in the bush for a few days
20.prapor VC

Profil Poslat e-mail  ICQ

PříspěvekNapsal: 01 čer 2010, 18:51 
Pánové.
Dal jsem na vaše "rady" a nechal jsem se ostříhat. Tudíž doufám že toto hasne.

PříspěvekNapsal: 01 čer 2010, 20:28 
First Lieutenant
First Lieutenant

Ssgt. Vais píše:
Pánové.
Dal jsem na vaše "rady" a nechal jsem se ostříhat. Tudíž doufám že toto hasne.

a můžeš poslouchat máničky a hrát si na vojáčka :lol:

PříspěvekNapsal: 01 čer 2010, 21:29 
Major
Major

zajicmikeforce píše:
Matrix píše:
Mě šlo o to, že vy kluka poměrně ostře pošlete k holiči. On vás poslechne, ale po čase zjistí, že se vzdal vlasů celkem k prdu, že dál může jezdit leda tak s kámošema za město. A začne si říkat, proč vás vlastně poslechl.

je tady chlívek érsoft, kde sou snad všechny squadry vypsaný který tu sou..
kdyby ne tak se na ně dá dohledat/dozeptat kontakt

konec konců může založit vlastní vlákno s bydliskem a představama co by chtěl jezdit ...

líná huba holý neštěstí ;-)

ééé, je hloupý mi to říkat, když jsem tohle fórum založil, ale kterej to je ten chlívek kde jsou (snad) všechny jednotky ?

K čemu ti je kontakt na kteroukoliv jednotku ? Když se tě (a tvojí jednotky) někdo neujme a neprošlape ti cestičku, na akci se nedostaneš. Možná jsem vedle, ale tohle já si myslím. Když ti někdo neznámej napíše "ahoj, jezdíme Vietnam, nevíš kdy a kde bude nějaká akce ?", řekneš mu to ? Jestli jo, jsi docela odvážnej.
Dřív byla minimálně snaha zavést pravidla pro nové jednotky (zavedená jednotka, která novou jednotklu přivede má nad ní patronát a také za ní zodpovídá atd.). Nejsem si jistej, jestli to vůbec kdy platilo a nebo třeba ještě platí. V každém případku se musí najít někdo ochotnej, kdo se tě ujme.
Pozor. Nevolám po změnách. Pouze konstatuji stav věcí, jak to chodí v té nejpočejnější skupině namařů. Pletu se ?
To že je s touhle skupinkou v kontaktu Charles jsem věděl věděl už v době než jsem do tohodle vlákna napsal. Dostalo se to ke mě celkem náhodou.

Budu se opakovat - kluci poslali Vaise k holiči, i když třeba nikdy s námi nepojede a dál bude jezdit s lidmi, který mají u řiti jeho vlasy. Jestli mě paměť neklame a jestli si je nepletu s jinou jednotkou, tak zrovna s trutnovskou 7.SFGA jeden pačesatej jezdil a myslím že jí i velel. Pravda, je to asi tak 6-8 let co jsem je viděl a možná se jedná o nějakou jinou jednotku.

Už jsem na to upozorňoval v minulosti. Občas tady člověk dostane radu která se týká věcí běžných nebo přímo nezbytných mezi tou nejpočetnější skupinou namařů nebo v alianci namových jednotek, jak chcete. Ale ne všichni s ní jezdí nebo budou jezdit, ať už z jakýchkoliv důvodů.

PříspěvekNapsal: 01 čer 2010, 21:48 
Major
Major

jo já vim v neveřejnej sekci jest...a proto sem psal dozeptat...

a tak teoreticky:
sou 3 chtěj dělat velkou červenou, např v práglu je jedna...
můžou jim napsat a můžou se domluvit na případnej spolupráci, implementaci, výměně info, čehokoli....

co dál, Vrchlabí, ovšem SEALs..

co je dál poblíž, HK, tam je 25 ID, ta s náma zatim nejezdí ale komunikovat, vyměnovat info můžou ne...

ne neřeknu neznámejm lidem kam kdy jedem a ať jedou taky, ale pokusim si je proklepnout jeden víkend, a poznat jestli sme naladěný na stejnou vlnu, ovšem záleží jestli sem ochoten spolupráci žeáno ...
když už nic jinýho tak jim můžu říct kde co sehnat, co koupit co nekupovat atd..

doprdele dyk nám neni 15, je to o lidech a o domluvě...

There´s nothing like a Pepsi when you´ve been in the bush for a few days
20.prapor VC

PříspěvekNapsal: 01 čer 2010, 22:47 
Captain
Captain

Citace:
e]ééé, je hloupý mi to říkat, když jsem tohle fórum založil, ale kterej to je ten chlívek kde jsou (snad) všechny jednotky ?

K čemu ti je kontakt na kteroukoliv jednotku ? Když se tě (a tvojí jednotky) někdo neujme a neprošlape ti cestičku, na akci se nedostaneš. Možná jsem vedle, ale tohle já si myslím. Když ti někdo neznámej napíše "ahoj, jezdíme Vietnam, nevíš kdy a kde bude nějaká akce ?", řekneš mu to ? Jestli jo, jsi docela odvážnej.
Dřív byla minimálně snaha zavést pravidla pro nové jednotky (zavedená jednotka, která novou jednotklu přivede má nad ní patronát a také za ní zodpovídá atd.). Nejsem si jistej, jestli to vůbec kdy platilo a nebo třeba ještě platí. V každém případku se musí najít někdo ochotnej, kdo se tě ujme.
Pozor. Nevolám po změnách. Pouze konstatuji stav věcí, jak to chodí v té nejpočejnější skupině namařů. Pletu se ?
To že je s touhle skupinkou v kontaktu Charles jsem věděl věděl už v době než jsem do tohodle vlákna napsal. Dostalo se to ke mě celkem náhodou.

Budu se opakovat - kluci poslali Vaise k holiči, i když třeba nikdy s námi nepojede a dál bude jezdit s lidmi, který mají u řiti jeho vlasy. Jestli mě paměť neklame a jestli si je nepletu s jinou jednotkou, tak zrovna s trutnovskou 7.SFGA jeden pačesatej jezdil a myslím že jí i velel. Pravda, je to asi tak 6-8 let co jsem je viděl a možná se jedná o nějakou jinou jednotku.

Už jsem na to upozorňoval v minulosti. Občas tady člověk dostane radu která se týká věcí běžných nebo přímo nezbytných mezi tou nejpočetnější skupinou namařů nebo v alianci namových jednotek, jak chcete. Ale ne všichni s ní jezdí nebo budou jezdit, ať už z jakýchkoliv důvodů.

Matrixi otázkou je jestli není něco shnilého ve státě dánském... ;-) Hezky jsi nastínil jak se chovají Ti, kteří se pozdvihli na Olimp a shlíží na ten plebs pod sebou....Jasně že Vais obětoval vlasy na oltář a stěží bude připuštěn tam kde ukázaná platí...:wall: Problém je v tom, že když nedáš někomu šanci tak nelze očekávat jakýkoliv posun. Jsou party u kterých se můžeš snažit a pojedou si dál svoje ať se děje co se děje, nebudu jmenovat...na druhou stranu můžou být takový, kteří mají zájem a jen čekají na šanci se poradit co a jak, kde co vylepšit. Nevím jestli Mr. Vais a jeho Band of Brothers patří mezi ty lepší a nadějnější, nebo ty horší...ale u "nás" by nebyl problém je pozvat na akci a následně se uvidí..Systém ostrakizace jednotek "pod úroveň" povede nevyhnutně k tomu, že elitní klub nebude rozšiřován a to může, ale i nemusí, vézt k tomu, že počet lidí se bude snižovat přirozeným odchodem a rozpadem jednotek....a ne že by se to nedělo, že 8) ? Přijde mi to trochen kontraproduktivní, vám ne? Máte snad všichni pocit, že je na tom našem malém dvorku tolik super namových jednotek, že se nevlezem na akci? Já teda ne....Takže logicky by bylo fajn, aby se ti ostatní zlepšovali a doplňovali stávající dobře (nebo lépe) vystrojené a fungující jednotky...

Ještě k těm vlasům...Asi by bylo lepší si ujasnit jestli Vais vůbec má ambice dostat se společně se svou jednotkou mezi ty dobře fungující a vystrojené jednotky. Jestli ano tak tím, že se nechal ostříhat udělal malej krok k úspěchu. Pokud je mu to šumafuk a jeho snem je prostě si "zahrát" na Vietnam uprostřed vzrostlých smrků..pak to byla zbytečná snaha, protože mimo namařskou elitu můžeš bojovat a žít i s páčem po prdel 8) Ale to nám musí Vais říct sám...

Profil Poslat e-mail  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Smazat všechny cookies z fóra | Tým | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]