|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
vietnammarine
|
Předmět příspěvku: Re: Sniper Napsal: 29 kvě 2009, 19:41 |
|
|
First Lieutenant |
|
Registrován: 03 dub 2008, 19:02 Příspěvky: 365 Bydliště: Bars and whorehouses all around the DMZ
|
JohnnyJohnson píše: Já bych se vůbec nebál SVDčka nebo kdybys byl šikovnej a upravil sis Kar98 od žlutejch, tak si můžeš postavit K44(kterou jsi samozřejmě sebral vietkongovi).(K44 je mosin s puškohledem) Milej zlatej, chytrej a bílej, krom toho, že oba tvoje příspěvky sou stejně užitečný jak hovno v louži, tak "žlutky" si nech od cesty nebo ti účet pěkně rychle anihiluju.
_________________ Sgt Martin "Hootch" Bouda 3d Force Reconnaissance Company 1966 - 1970 USMC Force Reconnaissance Units 1942 - 1995
|
|
Nahoru |
|
|
SSG Glen Mc Crary
|
Předmět příspěvku: Re: Sniper Napsal: 29 kvě 2009, 19:55 |
|
|
Sergeant First Class |
|
Z K44 jsem střílel a rozhodně se nejedná o sniperský model , nýbrž o karabinu model 1944 ( klasický Mosin jak ho všichni znají ) se sklopným tulejovým bajonetem vychazející z modelu 1938 ( vše ve standardní ruské ráži 7,62x54R ) . Ještě chci dodat , že se nikdy nevyráběla spešl serie Mosinů pro snipery. Na tyto účely se vybíraly zbraně , které při tormentačních zkouškách střelby vykazovaly vyšší přesnost než ostatní kusy. Navíc se většinou jednalo o pěchotní modely z dlouhou hlavní . Každý Mosin Nagant s optikou musí mít upravenou kliku závěru ( ohlou dolů ) , protože by se původní ( horizontalní ) při nabíjení zasekl o puškohled.
_________________ SSG Glen Mc Crary CO.E/52st Inf./LRP 1.Cavalry Division
|
|
Nahoru |
|
|
Cherry
|
Předmět příspěvku: Re: Sniper Napsal: 30 kvě 2009, 08:32 |
|
|
Major |
|
Registrován: 26 kvě 2008, 19:05 Příspěvky: 541 Bydliště: Paszinkowitz
|
vietnammarine píše: JohnnyJohnson píše: Já bych se vůbec nebál SVDčka nebo kdybys byl šikovnej a upravil sis Kar98 od žlutejch, tak si můžeš postavit K44(kterou jsi samozřejmě sebral vietkongovi).(K44 je mosin s puškohledem) Milej zlatej, chytrej a bílej, krom toho, že oba tvoje příspěvky sou stejně užitečný jak hovno v louži, tak "žlutky" si nech od cesty nebo ti účet pěkně rychle anihiluju. Dobře ty Ačkoli nejsem příznivec těchto reakcí, opravdu si už nemůžu pomoci. Kam na tyhle věci doprdele chodíte? Proč všichni chtěj dělat nějaký snipery, sysly, lírpy a podobný kokotiny??? Nebylo by více záhodno se nejdřív naučit základní bigotní dovednosti, což je naprosto nezbytnej základ, a potom teprve vymejšlet tyhle vepřoviny?
_________________ 2Lt. Thomas "Cherry" Tresznak B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "Nec Aspera Terrent"
|
|
Nahoru |
|
|
Princl
|
Předmět příspěvku: Re: Sniper Napsal: 30 kvě 2009, 11:33 |
|
|
Chief Warrant Officer 2 |
|
|
I me tuta blbost už přešla, radši sem si koupil rádio a dělam RTO
_________________ Pvt. Giuseppe Principato BAR gunner Tommy and yankee
|
|
Nahoru |
|
|
NAMSYSEL
|
Předmět příspěvku: Re: Sniper Napsal: 01 čer 2009, 08:52 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
Registrován: 10 pro 2007, 15:45 Příspěvky: 260 Bydliště: švédsko
|
Cherry píše: vietnammarine píše: JohnnyJohnson píše: Já bych se vůbec nebál SVDčka nebo kdybys byl šikovnej a upravil sis Kar98 od žlutejch, tak si můžeš postavit K44(kterou jsi samozřejmě sebral vietkongovi).(K44 je mosin s puškohledem) Milej zlatej, chytrej a bílej, krom toho, že oba tvoje příspěvky sou stejně užitečný jak hovno v louži, tak "žlutky" si nech od cesty nebo ti účet pěkně rychle anihiluju. Dobře ty Ačkoli nejsem příznivec těchto reakcí, opravdu si už nemůžu pomoci. Kam na tyhle věci doprdele chodíte? Proč všichni chtěj dělat nějaký snipery, sysly, lírpy a podobný kokotiny??? Nebylo by více záhodno se nejdřív naučit základní bigotní dovednosti, což je naprosto nezbytnej základ, a potom teprve vymejšlet tyhle vepřoviny? Uf, ty mě bereš slova z úst. Zase odborník, už teď mě mrzí že jsem ztrácel čas s odpovědí v mistrově vláknu o SEALs.
_________________ LtJG. Pete Wasserman Seal Team1/Det. Golf/Whiskey plt./1.st. sqd. 11/70 - 05/71 v Nam Can GOOD DAY TO GRILL!!
|
|
Nahoru |
|
|
makak
|
Předmět příspěvku: Re: Sniper Napsal: 26 lis 2009, 22:13 |
|
|
Sergeant |
|
|
MATTHEW budweis píše: M-14(m-21,ikdyz si ted nejsem jist,jestli pod timto oznacenim byla va namu)je dobra.M-16 s tou optikou jaka tam ma byt je taky v pohode.Ale ja bych to videl na M40.To je ryzi sniperka z namu i soucastnosti.Nejvic pouzivana byla a porad je u U.S.M.C..Krasnou zbran dela SUN PROJECT,ale myslim ze je jen na plyn a hop nejde stelovat.Jeste ji dela urcite nekdo.ale asi jen na plyn(ale zalezi na tobe,ja pisu "JEN PLYN" protoze ho proste nechci).A kdyz vynecham cinu atd...takze bych to videl na VSR-10 od Tokio Marui.Dela se cerna,imitace dreva(real shock)a g-spec(to by do namu ale neslo).Nejlepe real shock.Jinak neni to uplne presne M-40(o malinko kratsi hlaven,na konci na pazbe neni to malinky seriznuti..)..jsou to takove detaily.Ale z hlediska vyberu,firmy,ceny,strelby,spolehlivosti...dobra volba.Dela se kopice upgradu(od kopici pistu,valcu,dilu,presnych hlavni,drevene telo... Mel jsem ji a super(ne ze bych ji dal pryc ze bych ji nechtel,ale za skoro novou M4(M15A1) od CA za uplne jinou cenu jsem to proste musel vymenit.Ale brachovi,takze zbran je v rodine:)) Mel jsem tam,vlastne je tam vysokotlaky pist s tichou hlavou LAYLAX a strili to dal nez elektrika.A krasne potichounku.Jeste se chysta presna teflonova hlaven a silnejsi pruzina. Proste:-ne brutalni cena a dobra kvalita od dobre firmy pres 5990 by to nemelo jit.Ja koupil jetou za 2500,- a krasa. -dostrel -prestnost -moznost upgrade -zasobnik na 33ran a dela se i na 55ran Jinak ted jsem si vsim,ze delas LRP,tak to prestne nevim,jestli ji meli.Jestli nekdo vi,urcite ti tady napise.Ale je to hodne rozsirena sniperka a byla hooodne i v namu.Je to jedna z nejlepsich sniperek na svete..a uz vlastne takova legenda.Kdyby si potreboval jeste neco vedet napis. nesouhlas s plynem od sunprojectu, je to manuál. Ale zato dosti výkonný, plyn je od Tanaky.
_________________ Když na tebe letí granát, neutíkej. Vždyť střepy přinášejí štěstí.
Naposledy upravil makak dne 27 lis 2009, 22:12, celkově upraveno 2
|
|
Nahoru |
|
|
mario-lrrp
|
Předmět příspěvku: Re: Sniper Napsal: 27 lis 2009, 11:30 |
|
|
Lieutenant Colonel |
|
|
Pan je odbornik na odstrelovaci pusky u LRRP/LRP/Ranger? Tak povidej dal, rad se priucim...
_________________ SGT. Rossi, Mario Co.E/51st Inf. - LRP 23rd "Americal" ID
|
|
Nahoru |
|
|
NAMSYSEL
|
Předmět příspěvku: Re: Sniper Napsal: 27 lis 2009, 14:08 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
Registrován: 10 pro 2007, 15:45 Příspěvky: 260 Bydliště: švédsko
|
_________________ LtJG. Pete Wasserman Seal Team1/Det. Golf/Whiskey plt./1.st. sqd. 11/70 - 05/71 v Nam Can GOOD DAY TO GRILL!!
|
|
Nahoru |
|
|
makak
|
Předmět příspěvku: Re: Sniper Napsal: 27 lis 2009, 15:49 |
|
|
Sergeant |
|
|
mario-lrrp píše: Pan je odbornik na odstrelovaci pusky u LRRP/LRP/Ranger? Tak povidej dal, rad se priucim... to zas ne, ale jestli jsem napsal kravinu, opravte mě, také se rád přiučím
_________________ Když na tebe letí granát, neutíkej. Vždyť střepy přinášejí štěstí.
|
|
Nahoru |
|
|
hans lauper
|
Předmět příspěvku: Re: Sniper Napsal: 27 lis 2009, 19:04 |
|
|
Major |
|
|
Synu!Ty píšeš jen kraviny!Projel jsem tvých 18 příspěvků a na nic kloudného jsem nenarazil!
_________________ Hans Lauper www.usmcvietnam.websnadno.cz
|
|
Nahoru |
|
|
makak
|
Předmět příspěvku: Re: Sniper Napsal: 27 lis 2009, 20:29 |
|
|
Sergeant |
|
|
hans lauper píše: Synu!Ty píšeš jen kraviny!Projel jsem tvých 18 příspěvků a na nic kloudného jsem nenarazil! rád bych se k tomu vyjádřil: mohu se zeptat proč píšu JEN kraviny?zajímá mě tam to slůvko jen...jestli jsem mým členstvím na tomto fóru pohoršil evidentně většinu z vás, tak se tímto omlouvám. Neberte to jako prvek hádacího vlákna prosím.
|
|
Nahoru |
|
|
MATTHEW budweis
|
Předmět příspěvku: Re: Sniper Napsal: 10 pro 2009, 17:15 |
|
|
Sergeant |
|
Registrován: 26 srp 2008, 12:43 Příspěvky: 47 Bydliště: CZECH BUDWEIS
|
Omluva mariovi a steetsonovi za tu M40.Je to fakt blbost.Ja se o ni rozepsal a pak mi doslo ze chce zbran pro LRP. Na konci clanku to ale pisu. Jinak souhlas s M14.
|
|
Nahoru |
|
|
mario-lrrp
|
Předmět příspěvku: Re: Sniper Napsal: 10 pro 2009, 17:41 |
|
|
Lieutenant Colonel |
|
|
MATTHEW: Na tvym prispevku neni nic spatnyho, ja reagoval na sracky, co sem psal makak...jenze ten po me odezve svuj puvodni komentar editoval a ten podstatny slovni prujem smazal, tudiz to ted nedava smysl a mozna to muze i vypadat, ze kritika patrila tobe... Chyba neni na tve strane ale na strane ...jak to rict slusne... no proste jenom makaka...
_________________ SGT. Rossi, Mario Co.E/51st Inf. - LRP 23rd "Americal" ID
|
|
Nahoru |
|
|
Seabees
|
Předmět příspěvku: Re: Sniper Napsal: 12 pro 2009, 16:10 |
|
|
Sergeant First Class |
|
|
A co skusit M24 take se dost pouzivala a myslim ze to vyrabi china pod oznacenim M57 ? Beru spet stim ze se pouzivala hojne.
Naposledy upravil Seabees dne 14 pro 2009, 06:14, celkově upraveno 1
|
|
Nahoru |
|
|