|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
David Hényk
|
Předmět příspěvku: Re: SEALs ve Vietnamu Napsal: 16 čer 2009, 19:30 |
|
|
Captain |
|
|
Paráda díky moc...měl jsem pár fotek z téhle série,ale ne všechny a v takové kvalitě Z fotek je jasný že je to ST2, ale zajímal by mě rok. Tipl bych si 69, protože jsem z tohodle roku našel další fotky z Vietnamu od stejného fotografa. Někde jsem četl, že je to operace při níž použili nějaký nervový plyn...proto ty masky.
_________________ GMG 1 Tex Roberts
|
|
Nahoru |
|
|
SSG Glen Mc Crary
|
Předmět příspěvku: Re: SEALs ve Vietnamu Napsal: 17 čer 2009, 08:29 |
|
|
Sergeant First Class |
|
Jestli jsou granáty M7CS se slzným plynem nervové jako ,že určitě jsou tak ano . Osobně se v syslech moc nevyznám a vím o nich pouze obecně známé informace. Fotky jsou opravdu moc pěkné a řekl bych , že v této tématice nejlepší . Taky je to foceno pro časopis LIFE tak se nemůžem divit .
_________________ SSG Glen Mc Crary CO.E/52st Inf./LRP 1.Cavalry Division
|
|
Nahoru |
|
|
Pete_Rock
|
Předmět příspěvku: Re: SEALs ve Vietnamu Napsal: 04 lis 2009, 00:06 |
|
|
Corporal |
|
Sice asi ne vše pro vás budou novinky, některé fotky možná i repost, ale doufám, že se vám z toho něco bude hodit ... hlavně pěknou jsou barevné fotografie od LIFE http://pavelpj.rajce.idnes.cz/NAM/
|
|
Nahoru |
|
|
makak
|
Předmět příspěvku: Re: SEALs ve Vietnamu Napsal: 25 lis 2009, 20:39 |
|
|
Sergeant |
|
|
STG Steetson píše: a taky já přihodim pár méně známejch fotek Jsem slepej nebo mi na čtvrtý fotce zezhora ta M16 připadá jakoby měla dřevěnou pažbu?
_________________ Když na tebe letí granát, neutíkej. Vždyť střepy přinášejí štěstí.
|
|
Nahoru |
|
|
Martin Langer
|
Předmět příspěvku: Re: SEALs ve Vietnamu Napsal: 25 lis 2009, 23:20 |
|
|
Master Sergeant |
Registrován: 07 dub 2008, 00:02 Příspěvky: 105 Bydliště: Khu Khel Na, provincie Op Ava
|
makak píše: STG Steetson píše: a taky já přihodim pár méně známejch fotek Jsem slepej nebo mi na čtvrtý fotce zezhora ta M16 připadá jakoby měla dřevěnou pažbu? Já si myslím že to bude spíš pořádně obouchaná klasická plastová...proč by si někdo dal práci s dřevěnou pažbou, když je to oproti plastu ta méně trvanlivá varianta, kór v tak náročném prostředí JV Asie
_________________ PFC Martin /JW/ Langer Co. O (Ranger) 75th Inf. 3rd Bde. 82nd Abn. (currently inactive)
|
|
Nahoru |
|
|
Elias
|
Předmět příspěvku: Re: SEALs ve Vietnamu Napsal: 25 lis 2009, 23:50 |
|
|
Warrant Officer |
|
Registrován: 02 pro 2007, 21:05 Příspěvky: 157 Bydliště: Hradec Králové
|
Ale, je to pěkná ukázka další (zdá se mi) nylonový 30-tkový sumky, ba mě mé oči klamou ?
_________________ "The First Casualty Of War Is Innocence." "Whipping Charlie at His Own Game."
Luke "Daisy" Langer B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "NEC ASPERA TERRENT"
|
|
Nahoru |
|
|
Martin Langer
|
Předmět příspěvku: Re: SEALs ve Vietnamu Napsal: 26 lis 2009, 00:04 |
|
|
Master Sergeant |
Registrován: 07 dub 2008, 00:02 Příspěvky: 105 Bydliště: Khu Khel Na, provincie Op Ava
|
Asi máš recht jmenovče na krátkou dvacítku se mi to zdá moc hluboké
_________________ PFC Martin /JW/ Langer Co. O (Ranger) 75th Inf. 3rd Bde. 82nd Abn. (currently inactive)
|
|
Nahoru |
|
|
STG Steetson
|
Předmět příspěvku: Re: SEALs ve Vietnamu Napsal: 06 pro 2009, 12:16 |
|
|
Chief Warrant Officer 2 |
|
|
a někdy v nich dokonce byli i náboje!
_________________ PO3 Darryl Young Seal Team 1, Det. Golf, Juliet Platoon Long Phu
|
|
Nahoru |
|
|
mrkef
|
Předmět příspěvku: Re: SEALs ve Vietnamu Napsal: 06 pro 2009, 23:01 |
|
|
Sergeant |
Registrován: 24 srp 2009, 13:55 Příspěvky: 40 Bydliště: Svídnice 41
|
mam na vas dotaz z tej sady fotek to je G3 ?
Přílohy: |
bigalashtonprisoner.jpg [ 55.19 KiB | Zobrazeno 10859 krát ]
|
|
|
Nahoru |
|
|
STG Steetson
|
Předmět příspěvku: Re: SEALs ve Vietnamu Napsal: 06 pro 2009, 23:02 |
|
|
Chief Warrant Officer 2 |
|
|
T223 - licenčně vyráběná HK33
_________________ PO3 Darryl Young Seal Team 1, Det. Golf, Juliet Platoon Long Phu
|
|
Nahoru |
|
|
makak
|
Předmět příspěvku: Re: SEALs ve Vietnamu Napsal: 06 pro 2009, 23:04 |
|
|
Sergeant |
|
|
hele kucí, nejni to z tý akce jak tam běžej dva syslové a a jeden drží toho vietnamce, myslím že ta fotka tu už je.
_________________ Když na tebe letí granát, neutíkej. Vždyť střepy přinášejí štěstí.
|
|
Nahoru |
|
|
mrkef
|
Předmět příspěvku: Re: SEALs ve Vietnamu Napsal: 06 pro 2009, 23:13 |
|
|
Sergeant |
Registrován: 24 srp 2009, 13:55 Příspěvky: 40 Bydliště: Svídnice 41
|
dik za určení typu ..................... Jo fakt to je z tej akce ten SEAL ma i stejně pomalovanej ksicht ....................
|
|
Nahoru |
|
|
zajicmikeforce
|
Předmět příspěvku: Re: SEALs ve Vietnamu Napsal: 07 pro 2009, 00:31 |
|
|
Major |
|
Registrován: 14 led 2008, 16:35 Příspěvky: 512 Bydliště: Plei Ku, II. CTZ RVN
|
soráč mrkef ale já bez toho neusnu aniž bych to napsal byl bych rád kdybys nedělal USSF ostudu Sergant First Class, Steve A. Hawkins - Snake one team/A216 "fucking small yelow boy" dovolil bych si podotknout pár věcí když už teda děláš pána vod USSF jak vidno z podpisu: hodnost bych uváděl zkratkou, tj SFC - takhle se i vyhneš gramatickej chybě Sergant zpravodajskej seržant z gamesy vietcong byl Steve R. Hawkins tábory se označovaly velkym písmenem a před číslem byla pomlčka, nikoli A216. A-216 je označení smyšlené. USSF camp s takovymhle značenim nebyl žlutá/žlutý se píše "yellow" nikoli "yelow" doporučoval bych toto : 1) odinstalovat vietcong a cédo odložit do temnot 2) PUBLIKACE PUBLIKACE PUBLIKACE nebo toho radši nech nemusíš to číst, nemusíš mě poslechnout, nemusíš nic, ale můžeš se třeba zamyslet jestli na tom co sem napsal něco neni a jestli třeba nemam pravdu
_________________ SFC M.Z. Rebytt A-218 Mike Force 62-65 A-204 B-20 MSF 67-69 There´s nothing like a Pepsi when you´ve been in the bush for a few days 20.prapor VC
|
|
Nahoru |
|
|