|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
makak
|
Předmět příspěvku: Re: názor na mě Napsal: 30 lis 2009, 17:14 |
|
|
Sergeant |
|
|
Docela dost mě zajímají spec. jednotky, ale také o pěchotu se zajímám taky. Jelikož jsem u spešlů začínal, nějak jsem k tomu přilnul, nicméně to neznamená, že se o ostatní jednotky nezajímám, spíš naopak, teď se snažím se dozvědět víc o MF, jelikož mám dohodnutý trénink se Zajdou(díky moc). Sháním publikace za babku v antikvariátech a čtu si o tom. Sháním výstroj co to jde a jak mi to jen finance dovolují. Ale mimoto šetřím a hledám brigádu, což v mém věku(15) moc lehce nejde.
_________________ Když na tebe letí granát, neutíkej. Vždyť střepy přinášejí štěstí.
|
|
Nahoru |
|
|
hans lauper
|
Předmět příspěvku: Re: názor na mě Napsal: 30 lis 2009, 18:17 |
|
|
Major |
|
|
ÁÁÁ,pán začínal u Spešlů!Tak to už jsi velký chlap,řekl bych veterán.To já,špinavý pěšák ti nesahám ani po patu! A většina z nás tady taky ne! Jak už tu někde psal,hoši od Sílů nebo Lirpů tě rádi vemou.Potřebujou zkušený a kvalitní materiál,což ty určitě jsi!Co na tom,že ti je teprve patnáct!
_________________ Hans Lauper www.usmcvietnam.websnadno.cz
|
|
Nahoru |
|
|
Bratr
|
Předmět příspěvku: Re: názor na mě Napsal: 30 lis 2009, 18:44 |
|
|
Colonel |
|
Makaku, mohl bys, prosím, dát do placu nějakou akci z dob kdy jsi "začínal u spešlů"? Třeba o tom, jak jsi v hodnosti velitele Reckon Teamu "Hurvínek" provedl vzorovej nájezd na školníkův sklep a ozbrojen násadou od koštěte mu uloupil lahváče? Bratr
_________________ F.U.
|
|
Nahoru |
|
|
David Hényk
|
Předmět příspěvku: Re: názor na mě Napsal: 30 lis 2009, 19:59 |
|
|
Captain |
|
|
...dík za odpověď na mou otázku....
_________________ GMG 1 Tex Roberts
|
|
Nahoru |
|
|
makak
|
Předmět příspěvku: Re: názor na mě Napsal: 30 lis 2009, 23:23 |
|
|
Sergeant |
|
|
začínal jsem u darryla v týmu, zde jako sgt.steetson, ale pak se to rozpustilo, nemyslel jsem tím to že jsem veterán a že vy mi nesaháte po kolena, aleptali jste se, tak jsem odpověděl, jestli vám vadí že jsem odpověděl. až pak jste sem napsali že by bylo lepší začít u bigošů.
_________________ Když na tebe letí granát, neutíkej. Vždyť střepy přinášejí štěstí.
|
|
Nahoru |
|
|
Bratr
|
Předmět příspěvku: Re: názor na mě Napsal: 30 lis 2009, 23:43 |
|
|
Colonel |
|
Ale jo, dobrý, Makaku, jenom, jak už Ti tady někdo poradil, uber plyn. Ten post s SVD byl teda ale hodně vedle. Prostě než se vrhneš na klávesnici počítače, popřemejšlej. BTW, cos´měl ve škole z češtiny? Zdravim Bratr
_________________ F.U.
|
|
Nahoru |
|
|
Fanys
|
Předmět příspěvku: Re: názor na mě Napsal: 01 pro 2009, 03:30 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
|
|
Makaku, neomlouvej se pořád jinak z tebe bude místní otloukánek
_________________ SGT. Francis J. Kotsmith B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "NEC ASPERA TERRENT"
|
|
Nahoru |
|
|
makak
|
Předmět příspěvku: Re: názor na mě Napsal: 01 pro 2009, 17:20 |
|
|
Sergeant |
|
|
Bratr píše: Ale jo, dobrý, Makaku, jenom, jak už Ti tady někdo poradil, uber plyn. Ten post s SVD byl teda ale hodně vedle. Prostě než se vrhneš na klávesnici počítače, popřemejšlej. BTW, cos´měl ve škole z češtiny? Zdravim Bratr náhodou dvojku proč se ptáš? Mám tam pravopisný chyby?
|
|
Nahoru |
|
|
Bratr
|
Předmět příspěvku: Re: názor na mě Napsal: 01 pro 2009, 22:28 |
|
|
Colonel |
|