|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Witus
|
Předmět příspěvku: Cigarety Napsal: 02 říj 2009, 16:40 |
|
|
Master Sergeant |
|
Přivítal bych zde fotografie všech možných krabiček od cigár ze šedesátých let. Nemusí to nutně bejt jenom z kádéček, ale i krabky co byly k dostání na civilním trhu. Tak se předveďte, panáčci...
_________________ toho času bezpartajní... 'cause orders are clear: Crush'em to win the war...
|
|
Nahoru |
|
|
Witus
|
Předmět příspěvku: Re: Cigarety Napsal: 03 říj 2009, 14:33 |
|
|
Master Sergeant |
|
Dík za opravu názvu tématu. Jinak koukám spousta přínosných příspěvků... Tak aspoň jeden teď. Podle všeho rok 66, měkká krabička. Příloha:
lucky strike 31m.jpg [ 38.68 KiB | Zobrazeno 11274 krát ]
_________________ toho času bezpartajní... 'cause orders are clear: Crush'em to win the war...
|
|
Nahoru |
|
|
chroust
|
Předmět příspěvku: Re: Cigarety Napsal: 06 říj 2009, 15:02 |
|
|
Sergeant |
|
dostanu od kámoše 50let strarý cigára camel v měký krabyčce bez filtru budou mě stát 250kč má eště lucky strike,malrboro atd.foto přidám tento týde
|
|
Nahoru |
|
|
Witus
|
Předmět příspěvku: Re: Cigarety Napsal: 06 říj 2009, 15:15 |
|
|
Master Sergeant |
|
Myslim že Camelky a Marlbora v měkký krabičce sem může kdokoliv šoupnout hned. Stačí zajít do trafiky. Nicméně nás zajímají šedesátý léta. Nic staršího ani novějšího. Nerad bych aby sem lidi dávali všecko "v měkkym" co poběží kolem a tvrdili že to jsou šedesátky...
|
|
Nahoru |
|
|
chroust
|
Předmět příspěvku: Re: Cigarety Napsal: 06 říj 2009, 16:05 |
|
|
Sergeant |
|
JÁ jsem je ,ale v trafice nekoupil týpek je našel na půdě v kufru po svým dědovi kterej jezdil v šedesátých letech po světě a zbýral různý druhy cigát a já sem si tu jednu krabyčku od něj koupil do pátku je dostanu a vyfotim.Nezáleží jestli to má měkou nebo tvrdou krabyčku a jestli jsou bez filtru mužu bejt rád že takový cigá jsem sehnal a hlavně za celkem slušnou cenu.
|
|
Nahoru |
|
|
Hans Kugel
|
Předmět příspěvku: Re: Cigarety Napsal: 06 říj 2009, 17:13 |
|
|
Staff Sergeant |
|
_________________ "TEN CO SKÁČE Z PÓDIA."
|
|
Nahoru |
|
|
504th.pir
|
Předmět příspěvku: Re: Cigarety Napsal: 06 říj 2009, 18:50 |
|
|
Sergeant |
|
Tak jsem kvůli Tobě prohrábl odpadkový koš a našel krabičky co jsem nedávno vyhodil. Jsou prázdné.
Přílohy: |
cig.jpg [ 49.4 KiB | Zobrazeno 10975 krát ]
|
|
|
Nahoru |
|
|
Witus
|
Předmět příspěvku: Re: Cigarety Napsal: 07 říj 2009, 12:12 |
|
|
Master Sergeant |
|
504th.pir píše: Tak jsem kvůli Tobě prohrábl odpadkový koš a našel krabičky co jsem nedávno vyhodil. Jsou prázdné. Nešli by ty Pall Mallky cvaknout ze vsech stran? Popřípadě oskenovat?
|
|
Nahoru |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|