|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Grandy
|
Předmět příspěvku: Cheese Spread with Jalapeňos Napsal: 15 zář 2009, 21:04 |
|
|
Master Sergeant |
|
|
Je to naprosto mimo mísu ale nedá mi to- netuší někdo kde zakoupit tuto pochutinu, přítomnou v MRE, v "civilním" vydání?
|
|
Nahoru |
|
|
504th.pir
|
Předmět příspěvku: Re: Cheese Spread with Jalapeňos Napsal: 15 zář 2009, 21:20 |
|
|
Sergeant |
|
Grandy píše: Je to naprosto mimo mísu ale nedá mi to- netuší někdo kde zakoupit tuto pochutinu, přítomnou v MRE, v "civilním" vydání? To ti v MRE nechutnají? Kup si papričky Jalapeňos a smíchej si je se sýrem a máš to. Recept najdeš na webu. Jinak já z MRE vyhazuju skoro vše kromě lžiček, hlavního jídla, kakaa a sladkostí takže až pojedu někdy do HK tak Ti je můžu dát. Teda až je nashromáždím.
|
|
Nahoru |
|
|
Grandy
|
Předmět příspěvku: Re: Cheese Spread with Jalapeňos Napsal: 15 zář 2009, 21:33 |
|
|
Master Sergeant |
|
|
504th.pir píše: Grandy píše: Je to naprosto mimo mísu ale nedá mi to- netuší někdo kde zakoupit tuto pochutinu, přítomnou v MRE, v "civilním" vydání? To ti v MRE nechutnají? Kup si papričky Jalapeňos a smíchej si je se sýrem a máš to. Recept najdeš na webu. Jinak já z MRE vyhazuju skoro vše kromě lžiček, hlavního jídla, kakaa a sladkostí takže až pojedu někdy do HK tak Ti je můžu dát. Teda až je nashromáždím. Ba naopak, můžu se po nich utlouct, ale skupovat MRE kvůli pytlíkům sýru by mě finančně zruinovalo S domácí výrobou počítám, ale nejdřív jsem se chtěl zkusit zeptat, jesli se to běžně prodává, ať se s tim nemusim matlat. Pokud bys byl tak laskav a opsal mi složení z MRE obalu, byl bych ti neskonale zauzlován
|
|
Nahoru |
|
|
504th.pir
|
Předmět příspěvku: Re: Cheese Spread with Jalapeňos Napsal: 15 zář 2009, 21:59 |
|
|
Sergeant |
|
Grandy píše: 504th.pir píše: Grandy píše: Je to naprosto mimo mísu ale nedá mi to- netuší někdo kde zakoupit tuto pochutinu, přítomnou v MRE, v "civilním" vydání? To ti v MRE nechutnají? Kup si papričky Jalapeňos a smíchej si je se sýrem a máš to. Recept najdeš na webu. Jinak já z MRE vyhazuju skoro vše kromě lžiček, hlavního jídla, kakaa a sladkostí takže až pojedu někdy do HK tak Ti je můžu dát. Teda až je nashromáždím. Ba naopak, můžu se po nich utlouct, ale skupovat MRE kvůli pytlíkům sýru by mě finančně zruinovalo S domácí výrobou počítám, ale nejdřív jsem se chtěl zkusit zeptat, jesli se to běžně prodává, ať se s tim nemusim matlat. Pokud bys byl tak laskav a opsal mi složení z MRE obalu, byl bych ti neskonale zauzlován Myslíš složení MRE? To najdeš na http://www.mreinfo.com A pokud myslíš sýra tek teď žádný nemám.
|
|
Nahoru |
|
|
Lap Daong
|
Předmět příspěvku: Re: Cheese Spread with Jalapeňos Napsal: 02 kvě 2010, 20:20 |
|
|
Sergeant |
|
pokud znáš Jindruláka, což je plzeňskej překupník s US výstrojí, MRE a podobně, tak ten prodává samostatně i většinu věcí z MRE, takže by ti mohl pomoct
_________________ FNG Lap Daong det A-204 B-20 Mike Force (MSF) Plei Ku & Kontum 67-69
|
|
Nahoru |
|
|
reptail
|
Předmět příspěvku: Re: Cheese Spread with Jalapeňos Napsal: 02 kvě 2010, 22:08 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
|
|
pripadne se celkem da cesky syr zvany palivec.je v cervene krabicce
_________________ Lt.Joseph Reptail B Co. 1st Batt. 28th Inf. Reg. BLACK LIONS 1st Inf. Div.
|
|
Nahoru |
|
|
zajicmikeforce
|
Předmět příspěvku: Re: Cheese Spread with Jalapeňos Napsal: 02 kvě 2010, 22:31 |
|
|
Major |
|
Registrován: 14 led 2008, 16:35 Příspěvky: 512 Bydliště: Plei Ku, II. CTZ RVN
|
504th.pir píše: Grandy píše: Je to naprosto mimo mísu ale nedá mi to- netuší někdo kde zakoupit tuto pochutinu, přítomnou v MRE, v "civilním" vydání? To ti v MRE nechutnají? Kup si papričky Jalapeňos a smíchej si je se sýrem a máš to. Recept najdeš na webu. Jinak já z MRE vyhazuju skoro vše kromě lžiček, hlavního jídla, kakaa a sladkostí takže až pojedu někdy do HK tak Ti je můžu dát. Teda až je nashromáždím. mě by se hodily sirky / pokud přebejvaj /, pokud teda nejde o 4 krabičky, ale seš pravidelnej likvidovač těhle troj-lživejch balíčků
_________________ SFC M.Z. Rebytt A-218 Mike Force 62-65 A-204 B-20 MSF 67-69 There´s nothing like a Pepsi when you´ve been in the bush for a few days 20.prapor VC
|
|
Nahoru |
|
|
Lap Daong
|
Předmět příspěvku: Re: Cheese Spread with Jalapeňos Napsal: 03 kvě 2010, 15:29 |
|
|
Sergeant |
|
já to prakticky nejím, nekupuju ale když budu tak vše potřebné zachovám, ostatně ve vlastním zájmu
_________________ FNG Lap Daong det A-204 B-20 Mike Force (MSF) Plei Ku & Kontum 67-69
|
|
Nahoru |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|