|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Adam1
|
Předmět příspěvku: Nápisy na helmě (helmet graffiti) Napsal: 12 zář 2009, 15:10 |
|
|
Private E-2 |
|
Zdravim, koupil jsem si "novou" M1 a premýšlim nad nějakou hezkou málůvkou na přední stranu. Vzhledem k tomu, že NAM teprve pomalu začínam zbýrat, tak se chci poradit, co tam třeba máte vy (jestli vůbec máte ?).. Prostě nějáka inspirace... Pár reál fotek jsem si prohlídl, docela se mi zalíbila černá, kulečníková osma ale zas nevim estli to nemá nějakej skrytej význam nebo jestli je to čistě jen obrázek... Zas nechci mít něco o čem hovno vim, tak se chci radši poradit. Jestli tady je někde takovýhle téma, tak sry- nenašel jsem.
|
|
Nahoru |
|
|
Cherry
|
Předmět příspěvku: Re: Nápisy na helmě (helmet graffiti) Napsal: 12 zář 2009, 16:52 |
|
|
Major |
|
Registrován: 26 kvě 2008, 19:05 Příspěvky: 541 Bydliště: Paszinkowitz
|
Osobně si myslím, že pokud začínáš, bylo by úplně nejlepší zůstat u čistého potahu a do nějakých malůvek se pustit až později, až bude mít člověk něco naježděno. Toť můj osobní názor.
_________________ 2Lt. Thomas "Cherry" Tresznak B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "Nec Aspera Terrent"
|
|
Nahoru |
|
|
Mitchell
|
Předmět příspěvku: Re: Nápisy na helmě (helmet graffiti) Napsal: 13 zář 2009, 13:38 |
|
|
Private E-2 |
|
|
Nahoru |
|
|
Marty
|
Předmět příspěvku: Re: Nápisy na helmě (helmet graffiti) Napsal: 13 zář 2009, 18:53 |
|
|
Sergeant Major |
|
Registrován: 08 kvě 2008, 18:31 Příspěvky: 131 Bydliště: Uherské Hradiště
|
Mít počmáraný potah na helmě není zas tak životně důležité. Až budeš nějaký čas jezdit,tak tě začnou napadat ty správné nápady na popisky.
_________________ SP4 Marty Hayek alias Dung in Action
4th "IVY" infantry division
Plei Ku
Nad alkoholem nelze zvítězit...pouze Moraváci remízovali.
|
|
Nahoru |
|
|
vietnammarine
|
Předmět příspěvku: Re: Nápisy na helmě (helmet graffiti) Napsal: 13 zář 2009, 18:59 |
|
|
First Lieutenant |
|
Registrován: 03 dub 2008, 19:02 Příspěvky: 365 Bydliště: Bars and whorehouses all around the DMZ
|
A ve finále dojdeš k tomu, že popsanej potah je na prd...
_________________ Sgt Martin "Hootch" Bouda 3d Force Reconnaissance Company 1966 - 1970 USMC Force Reconnaissance Units 1942 - 1995
|
|
Nahoru |
|
|
hans lauper
|
Předmět příspěvku: Re: Nápisy na helmě (helmet graffiti) Napsal: 13 zář 2009, 19:04 |
|
|
Major |
|
|
Můj první potah jsem taky popsal,ale pak jsem se ho zbavil,poněvadž to bylo na pytel.Teď bych to už neudělal.Nebudu čmárat blbosti na origo potah a na můj duck hunterový už vůbec ne!
_________________ Hans Lauper www.usmcvietnam.websnadno.cz
|
|
Nahoru |
|
|
Adam1
|
Předmět příspěvku: Re: Nápisy na helmě (helmet graffiti) Napsal: 14 zář 2009, 10:56 |
|
|
Private E-2 |
|
Tak díky za rady. Dam na vás a necham ho alespoň prozatim čistej.
|
|
Nahoru |
|
|
sunshine
|
Předmět příspěvku: Re: Nápisy na helmě (helmet graffiti) Napsal: 14 zář 2009, 11:34 |
|
|
Lieutenant Colonel |
|
Registrován: 07 dub 2008, 07:48 Příspěvky: 616 Bydliště: RVN/FRG
|
ad černá kulečníková osma: tzv eightball znamenal v armádním resp. možná i obecném slangu 50. -60. let včemožné podivné existence, které se buď vlastní pitomostí či "špatným přístupem" zcela vymykaly regulím a standardům ... ovšem na pitomce, potížistu či jelimana tě vždy musí pasovat někdo jiný
_________________ SSG PALMER, PETER V. 2D GANG BRAVO RED WARRIORS
|
|
Nahoru |
|
|
Adam1
|
Předmět příspěvku: Re: Nápisy na helmě (helmet graffiti) Napsal: 14 zář 2009, 15:35 |
|
|
Private E-2 |
|
sunshine píše: ad černá kulečníková osma: tzv eightball znamenal v armádním resp. možná i obecném slangu 50. -60. let včemožné podivné existence, které se buď vlastní pitomostí či "špatným přístupem" zcela vymykaly regulím a standardům ... ovšem na pitomce, potížistu či jelimana tě vždy musí pasovat někdo jiný Tak to ještě, že sem se zeptal Každopádně díky
|
|
Nahoru |
|
|
dundee
|
Předmět příspěvku: Re: Nápisy na helmě (helmet graffiti) Napsal: 15 zář 2009, 13:01 |
|
|
Corporal |
|
Registrován: 14 led 2009, 10:30 Příspěvky: 20 Bydliště: Pineville, KY
|
neměl bych zasahovat do výchovy mladých nadějných jedinců povolaným, nicméně poznámka na okraj: Uspokojit touhu po originalitě a sebevyjádření lze dostatečně i ověšením helmy různými drobnostmi, kterýchto fotek je požehnaně. Začíná to praktickým repelentem, otvírákem, kartáčkem na zuby/na boty, olejem na zbraně, drsnějšími cigaretami, nejdrsněšími kartami smrti, vedle toho běží linie odznáčků. kterými vyjádříš vše, nezapomeňme na sušení ponožek na helmě, k vidění byl na helmě i cestující medvídek či panenka. A to všechno se dá nainstalovat úžasně snadnou a neinvazivní metodou na helmu pouhopouhým standardním páskem na kamufláž. Pokud přijedeš na akci s nějakou "hovadinou" na helmě, prostě ji z pod toho pásku vyndáš...nemusíš zahazovat potah. a ještě přizpůsobíš skladbu svého zátiší na helmě konkrétní náladě, případně probíhající "misi". S potahem na helmu je to jako u tetování; pokud si ho pořídíš moc mladej a zbrklej, můžeš být za idiota až do smrti.
|
|
Nahoru |
|
|
dundee
|
Předmět příspěvku: Re: Nápisy na helmě (helmet graffiti) Napsal: 15 zář 2009, 13:13 |
|
|
Corporal |
|
Registrován: 14 led 2009, 10:30 Příspěvky: 20 Bydliště: Pineville, KY
|
dovětek:zmínil jsem jen základní osobní propriety, které občas cestovali s pěšákem na helmě; omlouvám se všem, jejichž oblíbenou věc jsem opomněl, případným historikům na jejich kritiku neúplnosti mého výčtu chci jen říci: "udělal jsem to z nedbalosti a mladické nerozvážnosti".
|
|
Nahoru |
|
|
bundeswehr
|
Předmět příspěvku: Re: Nápisy na helmě (helmet graffiti) Napsal: 02 pro 2009, 20:07 |
|
|
Private First Class |
|
Registrován: 16 lis 2009, 14:29 Příspěvky: 17 Bydliště: Hradec Králové
|
Na tohle doporučuju udělat to třeba jen křídou. Když přídeš na akci a nebude tě kůli tomu nikdo urážet tak si to pak klidně fixou a když se ti budou smát tak vemeš vodu a párkrát to přejedeš prstem. Ani bůh na tom nepozná že na tom někdy něco napsanýho bylo.
|
|
Nahoru |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|