|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Autor |
Zpráva |
SSG Glen Mc Crary
|
Předmět příspěvku: Objednávka z Moore Napsal: 24 črc 2009, 08:02 |
|
|
Sergeant First Class |
|
Chtěl bych se připojit k někomu kdo bude v nejbližší době objednávat na moore militaria a koupit pár krámů . Jsem ochoten zaplatit polovinu poštovného .
Děkuji za nabídky
_________________ SSG Glen Mc Crary CO.E/52st Inf./LRP 1.Cavalry Division
|
|
Nahoru |
|
|
Fanys
|
Předmět příspěvku: Re: Objednávka z Moore Napsal: 09 zář 2009, 20:28 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
|
|
jestli to ještě platí (jako že asi ne) tak bych se na konci měsíce připojil... a i kdyby ne, tak mam otázku! Jaké máte zkušenosti s kopiema ERDLů z mooremilitaria? Vzhledem ke svojí výšce a velikosti mi přijde škoda kupovat originály a pak se v nich válet ve srač*ách, brodit v řece apod... za každé info děkuju!
_________________ SGT. Francis J. Kotsmith B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "NEC ASPERA TERRENT"
|
|
Nahoru |
|
|
David Hényk
|
Předmět příspěvku: Re: Objednávka z Moore Napsal: 09 zář 2009, 22:03 |
|
|
Captain |
|
|
95% z originálu. Lehké chyby v šití kalhot (patky na kapsách) jinak nic co by oko zabolelo. Samozřejmě komparací origoš od můrky poznáš, ale kdo to bude studovat...Vřele dopuručuji. Na likvidaci na akcích je to to nej co může být. a ke všemu za dobrej prajs.
_________________ GMG 1 Tex Roberts
|
|
Nahoru |
|
|
Fanys
|
Předmět příspěvku: Re: Objednávka z Moore Napsal: 10 zář 2009, 15:24 |
|
|
|
|
přesně to jsem chtěl slyšet! děkuji velice a volám do světa: Na konci měsíce objednávam z Mooremilitaria - kdo se chce připojit, nechť napíše PM a domluvíme se
_________________ SGT. Francis J. Kotsmith B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "NEC ASPERA TERRENT"
|
|
Nahoru |
|
|
Pig
|
Předmět příspěvku: Re: Objednávka z Moore Napsal: 20 říj 2009, 06:20 |
|
|
Corporal |
|
Taky bych odtud rad neco vzal, najde se nekdo?
|
|
Nahoru |
|
|
Fanys
|
Předmět příspěvku: Re: Objednávka z Moore Napsal: 31 říj 2009, 16:50 |
|
|
|
|
děcka, z Mooru objednávam během následujících 14ti dnů takže kdo co chcete, pište PM nebo na ICQ (301241270)
|
|
Nahoru |
|
|
Fanys
|
Předmět příspěvku: Re: Objednávka z Moore Napsal: 17 led 2010, 22:55 |
|
|
|
|
už je to delší doba, spíš jen tak pro zajímavost a opatrnost při příštích nákupech ze zahraničí..nehodlám to už nějak řešit, maximálně otevřeným dopisem
před vánocemi mi přišel očekávaný balík z moore militaria.... z americké strany žádný problém, prodejce přimý, vše spočítal a poslal. Chybička se vloudila na české straně, respektive na celnici na Ruzyni u paní podpraporčice Dagram Ondřejkové - referenta celního řízení. Před samotným balíkem mi přišla obálka se seznamem zboží a se sdělením k proplacení celního dluhu. Nyní se držte, napíšu částky, na jaké bylo mé zboží ohodnoceno.
Tropical gatě+blůza: Fakt. hodnota - 2505, poplatek 476,- Obuv (vibramy): Fakt. hodnota - 2231, poplatek 424,- 2x M1 helma: Fakt. hodnota - 3251, poplatek 618,-
To by se ještě dalo tak nějak zkousnout...faktická hodnota by u nás byla podobná, možná trošku nižší, ale....
2x opasek do kalhot: Fakt. hodnota - 1380, poplatek 263,- 2x triko zelené: Fakt. hodnota - 1312, poplatek 250,- 4x ponožky (!!!): Fakt. cena - 1380, poplatek 263,- Ručník (!!!!): Fakt. cena - 1176, poplatek 224
CLO jsem s nechutí zaplatil, protože jsem před Vánoci neměl náladu na tahanice a vše jsem chtěl mít už doma. Podotýkám, že uváděná Fakt.cena NENÍ reální hodnota zboží, ale hodnota vydedukovaná zaměstnanci celní správy. Dovoluji si předpokládat, že mám nejdražší vojenské fusekle v republice a že kolega má nejdražší zelený ručík ve střední Evropě
EDIT: teď mě napadá, jestli fakt.cenou myslí faktickou nebo fakturovanou cenu. jestli fakturovanou, tak bych tu fakturu rád viděl
|
|
Nahoru |
|
|
Fanys
|
Předmět příspěvku: Re: Objednávka z Moore Napsal: 19 led 2010, 01:35 |
|
|
|
|
tak jsem poslal skromný email na Sdružení ochrany spotřebitelů, tak jsem zvědav co mi poradí. Bejt v Americe, tak na tom vysoudím milióny...lidi už zbohatli na větších pičovinách
|
|
Nahoru |
|
|
Hans Kugel
|
Předmět příspěvku: Re: Objednávka z Moore Napsal: 19 led 2010, 15:20 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Fanys píše: tak jsem poslal skromný email na Sdružení ochrany spotřebitelů, tak jsem zvědav co mi poradí. Bejt v Americe, tak na tom vysoudím milióny...lidi už zbohatli na větších pičovinách Heh odpoví ti až tak za půl roku....mě osobně přišla odpoveď na mlj dotaz po roce...jsou ais zahlcený...
_________________ "TEN CO SKÁČE Z PÓDIA."
|
|
Nahoru |
|
|
mario-lrrp
|
Předmět příspěvku: Re: Objednávka z Moore Napsal: 19 led 2010, 16:46 |
|
|
Lieutenant Colonel |
|
|
z hlavy ti ted moc neporadim financni pravo neni moje parketa a celni uz vubec ne... ale spis bych to resil pisemnou stiznosti podle §175 spravniho radu (SŘ) adresovanou nadrizenenemu organu (celnimu reditelstvi, mistne prislusnemu podle obvodu/uzemniho pracoviste kde doslo k procleni - viz zde: http://www.statnisprava.cz/rstsp/adresar.nsf/i/10925 )...na tu ti musi odpovedet, maji na to 30 dnu a musi ti oznamit vysledek setreni. pokud by te i tak odbyvali sel bych o instanci vys...na Min. Financi. Ochrana spotrebitele zde nema kompetenci...to byla cesta spatnym smerem.
_________________ SGT. Rossi, Mario Co.E/51st Inf. - LRP 23rd "Americal" ID
|
|
Nahoru |
|
|
Fanys
|
Předmět příspěvku: Re: Objednávka z Moore Napsal: 19 led 2010, 20:04 |
|
|
|
|
Dík moc Mario... něco spáchám a napíšu jim. Jsem zvědavej
|
|
Nahoru |
|
|
SSG Glen Mc Crary
|
Předmět příspěvku: Re: Objednávka z Moore Napsal: 20 led 2010, 11:22 |
|
|
Sergeant First Class |
|
Kdo bude objednavat během měsíce dubna či května necht se prosím ozve měl bych zájem o pár drobností .
_________________ SSG Glen Mc Crary CO.E/52st Inf./LRP 1.Cavalry Division
|
|
Nahoru |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|