|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Martin Langer
|
Předmět příspěvku: Koho, co jste potkali In country? [funny, fotomontáže] Napsal: 20 kvě 2008, 13:49 |
|
|
Master Sergeant |
Registrován: 07 dub 2008, 00:02 Příspěvky: 105 Bydliště: Khu Khel Na, provincie Op Ava
|
_________________ PFC Martin /JW/ Langer Co. O (Ranger) 75th Inf. 3rd Bde. 82nd Abn. (currently inactive)
|
|
Nahoru |
|
|
NAMSYSEL
|
Předmět příspěvku: Napsal: 20 kvě 2008, 16:30 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
Registrován: 10 pro 2007, 15:45 Příspěvky: 260 Bydliště: švédsko
|
Nebylo to sice INCOUNTRY, ale na dovolence na Havaji jsem se potkal s KRÁLEM a v zákulisí jsme si udělali společnou fotku .....
A už mě neserte a naučte mě sem vkládat fotky a hlavně ne nějaký zkratky a takový ty internety ......
Chachá na Ishacku to jen zkopíruješ a rovnou ti to udělá takhle - jsem dobrej ..........
_________________ LtJG. Pete Wasserman Seal Team1/Det. Golf/Whiskey plt./1.st. sqd. 11/70 - 05/71 v Nam Can GOOD DAY TO GRILL!!
Naposledy upravil NAMSYSEL dne 21 kvě 2008, 07:15, celkově upraveno 2
|
|
Nahoru |
|
|
Arnie
|
Předmět příspěvku: Napsal: 20 kvě 2008, 17:54 |
|
|
Colonel |
|
|
Ty bláho Woďas. Ty už sis taky pořídil ten kouchařskej mundůr?
... já bych všechny ty počítače a internety zakázala ...
Hele stačí když máčkneš to tlačítko Img, pak vložíš adresu obrázku a znovu zmáčneš to Img a je to
Kdybys chtěl zkratky tak Img, ctrl+c URL a ctrlc+v a Img a máš to tam
_________________ ... Don't mean nothin' ... ... take two salt pils and drive on ...
|
|
Nahoru |
|
|
J.R.Ryan
|
Předmět příspěvku: Re: Koho, co jste potkali In country? [funny, fotomontáže] Napsal: 16 dub 2009, 23:50 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Registrován: 14 bře 2008, 12:30 Příspěvky: 56 Bydliště: okolí Českých Budějovic
|
to znám to nemá chybu Ermey je dokonalej
_________________ United States Marines Corps Cpl.J.R.Scofield SEMPER FI DO OR DIE
|
|
Nahoru |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|