|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Queek
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 22 bře 2010, 09:59 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Ploutev: Která?
Pořídil jsem Bojovali a umírali v Indočíně a zatim musim říct že to je super. Minimálně pro mě kterej o cizinecký legii v indočíně nečet ani prd.
_________________ 3MDRG 65-67 RT Montana CCC 69-71 Marine is a magic creature, you can lock him out of your home, but not out of your heart. You can take him out off your mailing list, but not off your mind.
|
|
Nahoru |
|
|
Ploutev
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 22 bře 2010, 19:05 |
|
|
First Lieutenant |
|
oops, jedná se o Bojovali a umírali v Indočíně. V případě, že o nasazení Legie v Indočíně jsi nic nečetl, pak souhlasim. Ale knížky napsané veterány - Karel Hora, Otto Janka, kteří bojovali v Indočíně, jsou opravdu jiná liga. Co vim o dvou veteránech z Indočíny, kteří padli do zajetí, tak jejich osud v rukou komunistů, byl drsný ......
ploutev
_________________ Ploutev Sat Soc An Puc a puc a Ho Chi Minh
|
|
Nahoru |
|
|
odstřelovač
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 07 srp 2010, 22:20 |
|
|
Private First Class |
|
|
Ahoj, četl jste někdo knihu Hrdí Bastardi? Podle popisu se jedná o vzpomínky veterána ?
|
|
Nahoru |
|
|
Zdeněk Petrovič
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 07 srp 2010, 22:36 |
|
|
Sergeant First Class |
|
|
odstřelovač píše: Ahoj, četl jste někdo knihu Hrdí Bastardi? Podle popisu se jedná o vzpomínky veterána ? Život mariňáka v NAMu -jo je to dobrý čtení
_________________ www.diorama-nam.cz
|
|
Nahoru |
|
|
bighead
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 14 zář 2010, 22:09 |
|
|
Corporal |
|
Zdravím,dnes jsem narazil na novou knihu: Manuel F.VAN EYCK Pěšákem ve Vietnamu a na první skouknutí to vypadá líp než Hrdí bastardi je i obsažnější,spousta fotek a hlavně jde o čecha ,který emigroval v r.68, dostal se do USA ,vstoupil do armády a bojoval ve Vietnamu.Je to vydaný v Našem vojsku- stojí 299,v Našem vojsku na netu 239.To jeho jméno je upravený Vaněček...
|
|
Nahoru |
|
|
Zdeněk Petrovič
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 14 zář 2010, 22:23 |
|
|
Sergeant First Class |
|
|
bighead píše: Zdravím,dnes jsem narazil na novou knihu: Manuel F.VAN EYCK Pěšákem ve Vietnamu a na první skouknutí to vypadá líp než Hrdí bastardi je i obsažnější,spousta fotek a hlavně jde o čecha ,který emigroval v r.68, dostal se do USA ,vstoupil do armády a bojoval ve Vietnamu.Je to vydaný v Našem vojsku- stojí 299,v Našem vojsku na netu 239.To jeho jméno je upravený Vaněček... Na ni se těším,v sobotu se mi dostane do rukou,tak jsem zvědavej.
|
|
Nahoru |
|
|
sunshine
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 15 zář 2010, 09:32 |
|
|
Lieutenant Colonel |
|
Registrován: 07 dub 2008, 07:48 Příspěvky: 616 Bydliště: RVN/FRG
|
až to budete mít někdo v rukách, tak šupem s raportem sem! kvalita a množství fotek, úroveň překlad u které party sloužil atd... Včera jsem byl v knihkupectví a nic mne netrklo ...
_________________ SSG PALMER, PETER V. 2D GANG BRAVO RED WARRIORS
|
|
Nahoru |
|
|
sunshine
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 15 zář 2010, 13:53 |
|
|
Lieutenant Colonel |
|
Registrován: 07 dub 2008, 07:48 Příspěvky: 616 Bydliště: RVN/FRG
|
asi tomu tak bude, viděl jsem na inetu nějakou jinou variantu obálky a tam tábořili nějací maníci se 101 SSI
_________________ SSG PALMER, PETER V. 2D GANG BRAVO RED WARRIORS
|
|
Nahoru |
|
|
Ploutev
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 15 zář 2010, 15:40 |
|
|
First Lieutenant |
|
pravě jsem ji zakoupil. obálka je jiná, ale opět je tam vidět znak xaverovský drůbežárny
_________________ Ploutev Sat Soc An Puc a puc a Ho Chi Minh
|
|
Nahoru |
|
|
Zdeněk Petrovič
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 21 zář 2010, 21:19 |
|
|
Sergeant First Class |
|
|
Ploutev píše: pravě jsem ji zakoupil. obálka je jiná, ale opět je tam vidět znak xaverovský drůbežárny Tak o víkendu jsem ji zakoupil taky. Obálka stejná jak píše "Ploutev".Pár barevných fotografií /mimochodem poměrně velice slušných,alspoň z mého hlediska/.Nechybí ani černobílé v textu.Kniha rozečtena,Zatím na mne působí jako deník přepsaný do čtivější podoby..
|
|
Nahoru |
|
|
zajicmikeforce
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 26 zář 2010, 19:30 |
|
|
Major |
|
Registrován: 14 led 2008, 16:35 Příspěvky: 512 Bydliště: Plei Ku, II. CTZ RVN
|
teď dokonce udělali reklamu tejhle knize na ČT1 už vim co si pořídim k Vánocům
_________________ SFC M.Z. Rebytt A-218 Mike Force 62-65 A-204 B-20 MSF 67-69 There´s nothing like a Pepsi when you´ve been in the bush for a few days 20.prapor VC
|
|
Nahoru |
|
|
Arnie
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 29 zář 2010, 10:37 |
|
|
Colonel |
|
|
Netuším kdy to vyšlo, ale narazil jsem ve zlevněných knihách na Australany Když bodá škorpion - Historie australského 3. jízdního pluku v Jižním Vietnamu v Letech 1965-1972 Poul Anderson
_________________ ... Don't mean nothin' ... ... take two salt pils and drive on ...
|
|
Nahoru |
|
|