|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
sunshine
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 19 úno 2009, 08:45 |
|
|
Lieutenant Colonel |
|
Registrován: 07 dub 2008, 07:48 Příspěvky: 616 Bydliště: RVN/FRG
|
... a zase "fazolky"!, proč to neudělali o FSBs, BCs, NDPs a LZs - ach jo proč náš pěšáky stále opomíjí nicméně na tuto Rottmannovinu se těším, člověk zasej bude o něco vzdělanější a tudíž pro spolenost hodnotnější
_________________ SSG PALMER, PETER V. 2D GANG BRAVO RED WARRIORS
|
|
Nahoru |
|
|
Martin Langer
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 19 úno 2009, 12:06 |
|
|
Master Sergeant |
Registrován: 07 dub 2008, 00:02 Příspěvky: 105 Bydliště: Khu Khel Na, provincie Op Ava
|
sunshine píše: ... a zase "fazolky"!, proč to neudělali o FSBs, BCs, NDPs a LZs - ach jo proč náš pěšáky stále opomíjí nicméně na tuto Rottmannovinu se těším, člověk zasej bude o něco vzdělanější a tudíž pro spolenost hodnotnější já tež
_________________ PFC Martin /JW/ Langer Co. O (Ranger) 75th Inf. 3rd Bde. 82nd Abn. (currently inactive)
|
|
Nahoru |
|
|
pepe
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 19 úno 2009, 21:20 |
|
|
Private First Class |
|
sunshine píše: ... a zase "fazolky"!, proč to neudělali o FSBs, BCs, NDPs a LZs - ach jo proč náš pěšáky stále opomíjí nicméně na tuto Rottmannovinu se těším, člověk zasej bude o něco vzdělanější a tudíž pro spolenost hodnotnější Na druhou stranu buďme rádi, že to Grada vydá, myslím, že v téhle zemi můžeme být vděčni za každou knihu o Namu, potažmo o konfliktech po 2. světové válce. Protože náckové jsou prý zajímavější.
|
|
Nahoru |
|
|
Vik
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 10 bře 2009, 12:24 |
|
|
Warrant Officer |
|
|
Včera sem byl ve Vršovicích v Tescu a v levných knihách maj Vietnamský deník asi za cca 350,- Takže pokud někdo nemá a chce, má teď šanci... Já za něj dal něco kolem pětikila...
_________________ cpl. Victor "Vik" Plas 17th AB / 194th GIR "D" Company
|
|
Nahoru |
|
|
pepe
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 15 bře 2009, 01:33 |
|
|
Private First Class |
|
|
Nahoru |
|
|
sunshine
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 16 bře 2009, 16:16 |
|
|
Lieutenant Colonel |
|
Registrován: 07 dub 2008, 07:48 Příspěvky: 616 Bydliště: RVN/FRG
|
hmm zní to dobře, i když se jedná o marináky se docela těšim a jsem napnut kol výsledku ... jen se bojim překladu
_________________ SSG PALMER, PETER V. 2D GANG BRAVO RED WARRIORS
|
|
Nahoru |
|
|
Fanys
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 17 bře 2009, 16:42 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
|
|
"oheň v díře, oheň v díře!" taková uroven to snad nebude
_________________ SGT. Francis J. Kotsmith B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "NEC ASPERA TERRENT"
|
|
Nahoru |
|
|
Arlach
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 30 bře 2009, 21:53 |
|
|
|
Nahoru |
|
|
Taylor 101
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 28 kvě 2009, 19:36 |
|
|
Chief Warrant Officer 2 |
|
pepe píše: V edičním plánu jsem našel, že Naše vojsko připravuje na první pololetí knihu o mariňácích ve Vietnamu, jmenuje se Hrdí bastardi, autor Michael E. Helms. Mělo by se jednat o vzpomínky veterána. Už je to v prodeji.
_________________ SP5 Martin F. TAYLOR B Co. 1st Batt. 28th Inf. Reg. 1st Inf. Div. BLACK LIONS
|
|
Nahoru |
|
|
Zdeněk Petrovič
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 28 kvě 2009, 19:52 |
|
|
Sergeant First Class |
|
|
Taylor 101 píše: pepe píše: V edičním plánu jsem našel, že Naše vojsko připravuje na první pololetí knihu o mariňácích ve Vietnamu, jmenuje se Hrdí bastardi, autor Michael E. Helms. Mělo by se jednat o vzpomínky veterána. Už je to v prodeji.Já ji před týdnem dočetl a byl jsem spokojen.
_________________ www.diorama-nam.cz
|
|
Nahoru |
|
|
Travis
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 05 črc 2009, 11:19 |
|
|
Sergeant |
|
|
Nevím jestli nejdu s křížkem po funuse, ale včra jsem si koupil knihu Nad hřebeny Fanxipang (Úloha letounů Thunderchief F-105 v letecké válce ve Vietnamu) od plk. Jacka Broughtona, což je přímo účastník války a jockey Thudů. Zatím se to čte velice dobře. Vydalo to Naše vojsko.
|
|
Nahoru |
|
|
Travis
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 05 črc 2009, 11:26 |
|
|
Sergeant |
|
|
Tak sokolíci, právě jsem prozkoumal knihu od stejného autora, u nás dříve vydanou jako THUD! Věztw, že tato nová kniha je jen jiný překlad této knihy!!!! Přijde mi to jako echt sviňárna.
|
|
Nahoru |
|
|
Arnie
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 07 srp 2009, 08:49 |
|
|
Colonel |
|
|
Něco pro piloty, vyšlo sice už v březnu, ale určitě potěší ... F–4 Phantom II vs MiG–21 Vietnam Peter Davies Grada Náhled
_________________ ... Don't mean nothin' ... ... take two salt pils and drive on ...
|
|
Nahoru |
|
|
David Hényk
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 07 srp 2009, 09:09 |
|
|
Captain |
|
|
Travis píše: Tak sokolíci, právě jsem prozkoumal knihu od stejného autora, u nás dříve vydanou jako THUD! Věztw, že tato nová kniha je jen jiný překlad této knihy!!!! Přijde mi to jako echt sviňárna. Čéče Travisi pokud ten překlad někdo udělal znovu tak to zase taková sviňárna není...on totiž ten původní překlad stál za ho.no a nedalo se to skoro číst....
_________________ GMG 1 Tex Roberts
|
|
Nahoru |
|
|
onny
|
Předmět příspěvku: Re: Nové knihy Napsal: 21 srp 2009, 13:49 |
|
|
Corporal |
|
Ty Hrdí bastardi jsou naprosto skvělá kniha mě se moc líbila a tedkon čtu Vietnamský válečný deník je to kniha složená z novinových článků z období války ve vietnamu je to docela zajímavé čtení není tam sice žádný napětí ani příbeh ale je tam krásně vidět co se v tý době dělo a občas mám dojem že je to hodně nafouklý nebo nerealistický a že ta novinařina hodně zkreslovala to co se tam opravdu dělo ale jinak je to super kniha je tam spousta obrázků no mě se líbí je zajímavý počteníčko
|
|
Nahoru |
|
|