|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
SSG Glen Mc Crary
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 21 čer 2009, 08:52 |
|
 |
Sergeant First Class |
|
Chystám se přešívat JWD tiger stripe z bull a potřebuji znát rozměry kapsy na cigára. Rozměry ostatních kapes a různé postřehy jsem vyčetl z předchozích příspěvků . Děkuji
_________________ SSG Glen Mc Crary CO.E/52st Inf./LRP 1.Cavalry Division
|
|
Nahoru |
|
 |
mario-lrrp
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 21 čer 2009, 11:15 |
|
 |
Lieutenant Colonel |
 |
|
Nejsem ted sice doma, kde mam tigery uskladneny, a nemam moznost to premerit, ale zda se mi to nejak moc...problemem vsech kopii je prave rozmer cigarette pocket...zatim sem videl jen opravdu minimum kopii, na kterych by se ten rozmer aspon priblizoval originalu (vetsinou je maji velky jak krava). Proto se ptam, z jakych tigeru jsi to meril Hansi? ...jak se dostanu dom, premerim a poslu... Nicmene jeste jedna poznamka, pochopil jsem asi spravne, ze to hodlas presivat z tech rip-stopovejch Bulu...no ikdyz zmenis strih, tak material nezmenis a ten bude porad spatne...nevim, jestli to za tu praci stoji. Jestli neni lepsi sehnat lepsi kopie... 
_________________ SGT. Rossi, Mario Co.E/51st Inf. - LRP 23rd "Americal" ID
|
|
Nahoru |
|
 |
Bratr
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 21 čer 2009, 12:54 |
|
 |
Colonel |
|
xxx
_________________ F.U.
Naposledy upravil Bratr dne 20 lis 2012, 20:19, celkově upraveno 1
|
|
Nahoru |
|
 |
mario-lrrp
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 21 čer 2009, 13:46 |
|
 |
Lieutenant Colonel |
 |
|
...a podle toho zazraku do dostalo i nazev  jo bylo to na obvaz, ale ty cigara, jak uz jsi rikal, tam padnou luxusne. Ale nosili se tam samozrejme i jiny veci, dobre tam treba padne i repelent...
|
|
Nahoru |
|
 |
David Hényk
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 22 čer 2009, 07:36 |
|
 |
Captain |
 |
|
Mário díval jsi se na kopče Tadpolů co mají na můrce? Vypadá to vcelku na zdařilou kopču. Našel jsem sice někde porovnání jež odhalilo drobné odlišnosti ve velikosti kapes, ale celkově dobrý...Cena taky vcelku příznivá  ...
_________________ GMG 1 Tex Roberts
|
|
Nahoru |
|
 |
mario-lrrp
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 22 čer 2009, 09:13 |
|
 |
Lieutenant Colonel |
 |
|
Na ten moore sem se uz taky dival, jo to sou velice pekny kopie...jedny z nej, co jsem videl... Opravdu povedeny! Myslim, ze na fotkach by byly jen tezko rozenatelny od originalu, pokud vubec...
|
|
Nahoru |
|
 |
hans lauper
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 16 črc 2009, 20:20 |
|
 |
Major |
 |
|
Mám takový dotaz.Na ebay i jinde jsem viděl repra tigrů různých vzorů,ale ve střihu jako klasické TCU.Je to založeno na nějaké reálné blůze,nebo je to speciální U.S.Nesmysl?Tenhle typ je i ve filmu Obléhání základny Gloria a ten je z 80-tých let.
_________________ Hans Lauper www.usmcvietnam.websnadno.cz
|
|
Nahoru |
|
 |
David Hényk
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 16 črc 2009, 21:00 |
|
 |
Captain |
 |
|
Taky jsem se na ně párkrát díval. Něco na tenhle způsob nosili ve Vietnamu Thajci stejně jako černý TCU a taky je v knížečce o Tigerech vyfocený něco alá loukly mejd. Prostě není to nereálné. Těžko říct v jakém počtu se to mohlo objevit.
|
|
Nahoru |
|
 |
mario-lrrp
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 16 črc 2009, 23:45 |
|
 |
Lieutenant Colonel |
 |
|
nerealny to rozhodopadne neni, ale localy made to je zcela stopro...masirka, jenz se podle me da nosit po velke rozvaze...
|
|
Nahoru |
|
 |
David Hényk
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 17 črc 2009, 06:50 |
|
 |
Captain |
 |
|
Prodejce na ebay k téhle položce píše...jak jste mohli vidět na mnoha fotkách poradců v namu..nebo tak nějak. No já si nepamatuji jedinou fotku, ale je fakt, že poradci nejsou moje hobby...takže jak říká Mario..fakt s citem  Ale ušitý je to nádherně a za ty love 
|
|
Nahoru |
|
 |
mario-lrrp
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 17 črc 2009, 10:18 |
|
 |
Lieutenant Colonel |
 |
|
no ja osobne to videl jen v te Johnsonove knize... nikde na fotkach teda ne, ale existovat to urcite mohlo...
|
|
Nahoru |
|
 |
David Hényk
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stipes Napsal: 17 črc 2009, 12:14 |
|
 |
Captain |
 |
|
Teda teď jsem si teprve všiml, že se tohle téma jmenuje TIGER STIPES Můžete to prosím někdo opravit ať nevypadáme jak bembeci..Díky..
Mario: Já jsem to taky na fotkách ještě neviděl. Jenom obrázek toho Thajce v Osprey. Ale Volstadt kreslí často podle fotek takže je to hodně pravděpodobný...
Název po letech upraven a topic deratizován. Pokud jsem smáznul něco důležitého, tak se omlouvám, zkuste to sem hodit znovu. Arnie
|
|
Nahoru |
|
 |
zswolf
|
Předmět příspěvku: Re: Tiger Stripes - vzory a druhy Napsal: 26 led 2010, 18:29 |
|
 |
Corporal |
 |
|
Tak ono se to tak pochopitelně nejmenuje, ale myslím, že Johnoson to ve své bibli popisuje...
_________________ SPECIAL AIR SERVICE REGIMENT
|
|
Nahoru |
|
 |