|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Tank Hill
|
Předmět příspěvku: Re: Tropiko s rovnejma kapsama Napsal: 13 bře 2009, 01:10 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
|
Registrován: 14 pro 2008, 00:48 Příspěvky: 265 Bydliště: Radnice, D.C.
|
Osobně nepovažuju RDF v jakýkoliv variantě "lesního" kamuflážního potisku za absolutně nic SF/érborn/experimentál, anžto v tom skrzevá 70. a 80. léta skotačil bezmála celej USMC, jakož i velká masa USAF Security Police, a ano, i slavní bigoši s cejchou v batohu.
Byla-li myšlena zelená varianta, tam už držkovat nehodlam, poněvadž bych vcházel na pole neorané.
Šestibarevnej desert v ripstopu a s nárameníkama mi až moc evokuje Novou iráckou armádu... Musel bych vidět. Vývojový modely BDU taky byly blízký RDF střihu - sklady na kapsách blůzy, zdvojený sedlo, ..., existovaly i v 6col desertu.
_________________ CPL Hill, M. S. A/1-15 INF, 3ID (re-en.); 96-01 "Jako okupace se to dá vydržet, ale jako bratrská pomoc to stojí za hovno."
|
|
Nahoru |
|
|
Arnie
|
Předmět příspěvku: Re: Tropiko s rovnejma kapsama Napsal: 13 bře 2009, 09:03 |
|
|
Colonel |
|
|
E já mluvil o konkrétním SF/Airborne experimentálu jako střihu. Netuším jestli se dělal i ve woodlandu, co mám obrázek, tak jen 6ti desert.
_________________ ... Don't mean nothin' ... ... take two salt pils and drive on ...
|
|
Nahoru |
|
|