Právě je 30 pro 2024, 15:30

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Technický problém s PRC-25, poradíte?
PříspěvekNapsal: 03 led 2010, 16:17 
Private First Class
Private First Class

Francis R.Speirs píše:
My jsme právě našli chlápka kterej ji prodává za 4 tisíce , ale je to jen samotný rádio , bez baterky , bez antény , nabíječky a sluchátka , tak nevim jestli se to vyplatí . Dá se tohle příslušenství někde snadno sehnat? popř. zakolik. díky

Jsem toho názoru zě se dá sehnat za podobné peníze i 77ma ale nechce to nato spěchat,jinač
bateie origo do PRC nabíjecí nejsou.Jsou to jednorázovky které se po použití zahodí,takže neexistuje ani origo nabíječka.Další věci jako antény,nástavce k anténám,sluchátko a další matroš
se dají koupit na beji ale jak jsem již psal nechce to spěchat.Samo že se dá koupit77 téměř okamžitě a bude komplet, jenže za ní taky dáš třeba 600 dolsů bez pošty.Já jsem ji pořídil za nějakých 13000kč.a je v ceně i poskládaná nabíjecí baterie a dal jsem ji dohromady do roka.
Dá se koupit taky elektrobox což je pouzdro do kterého se vloží články ať nabíjecí nebo normální
co používala mám dojem řecká armáda.Něco podobného používají do rádia hoši z Vrchlabí.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Smazat všechny cookies z fóra | Tým | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]