Registrován: 03 dub 2008, 19:02 Příspěvky: 365 Bydliště: Bars and whorehouses all around the DMZ
Ten batoh je samozřejmě M1941 haversack, 44/45 občas některý sběratelé označujou "zelený" havry.
Jinak T62 je použitelná na Recon v 70.letech při výcviku v USA. Něco málo jich nosili i v Namu, pěchota a chvíli i Recon. Brzy si ovšem uvědomili, že pro Recon je to batoh na XYZ.
Ohledně zimní výstroje ke konci 60.let: - komplet M51/M65, combaty (případně i parky a mickymousy) - standardní výstroj dle výzbroje - na Recon v zimě je možný použít horský bágly
Jednotky na zimu: 2nd MARDIV, 2nd FORECON (umístěný na východním pobřeží a zodpovědný za Evropu)
_________________ Sgt Martin "Hootch" Bouda 3d Force Reconnaissance Company 1966 - 1970 USMC Force Reconnaissance Units 1942 - 1995
Registrován: 19 kvě 2012, 20:34 Příspěvky: 39 Bydliště: Česká Třebová
Díky moc za odpověď. M1941 Haversack jsem hned objednal. RECON dělat nechci,nemám žádné zkušenosti. Líbí se mi na zimu ta 2nd MARDIV. Pěchota to je ono. Na tu zimní 2ndMARDIV můžu použít T62 ? Nebo pořád nosili M1941?
Registrován: 03 dub 2008, 19:02 Příspěvky: 365 Bydliště: Bars and whorehouses all around the DMZ
Já se obávám, že furt jen haversacky:-) Teoreticky pokud byla celá jednotka pěchoty (min.rota nebo prapor) na zimním výcviku ať už v USA nebo třeba v Norsku, tak mohla dočasně nafasovat jiný bágly - dle mého ovšem spíš horský než T62.
_________________ Sgt Martin "Hootch" Bouda 3d Force Reconnaissance Company 1966 - 1970 USMC Force Reconnaissance Units 1942 - 1995
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 9 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru