|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Luky
|
Předmět příspěvku: Re: Bojová uniforma Napsal: 18 bře 2013, 17:21 |
|
|
Corporal |
|
Tak tady jsou jistě fundovanější, co by mohli poradit, ale za mě bych ti řekl, že pokud nepotřebuješ komplet Large Long jako já, tak seženeš origoše tropica za pár šupů. Blůzu jistě.
_________________ Sgt. Luke J. Murphy A Co, 3/503rd, 173rd Abn Bde Vung Tau, 1965-67
|
|
Nahoru |
|
|
Lukas
|
Předmět příspěvku: Re: Bojová uniforma Napsal: 18 bře 2013, 20:24 |
|
|
Private First Class |
|
|
Je fakt že replika bude stát normalní peníz ,než asi origošk ,preci jen ten vetnam už je hodně dávno,Ikdyž ja sem dělal,,, I S.V a originali tam stojej fakt dost mnel sem prvni valku všechno od nemcu,ale lezeloto doma tak prič stím
|
|
Nahoru |
|
|
Cherry
|
Předmět příspěvku: Re: Bojová uniforma Napsal: 19 bře 2013, 09:52 |
|
|
Major |
|
Registrován: 26 kvě 2008, 19:05 Příspěvky: 541 Bydliště: Paszinkowitz
|
Lukas píše: AHOJ ,třeba sem napsal do špatné sekce,, Potřebuju poradit zda máte někdo skušenosti stemito veci,, nic moc sem na netu nenašel ale todle snad Jde mi o co nejlepší kopii http://www.e-army.cz/maskacovy-komplet- ... e1006.html http://www.army-surplus.cz/search/1/2?todle je nějaké TXR coš novim coto je ale pišou dokonalá replika tak nevim Hele, to MFH je dobrá kvalita, si myslím. Jeden člověk od nás to má a myslím, že je i spokojenej Jinak pokud nemáš nějakou abnormální postavu, tak i originály seženeš za rozumnej peníz, jak už tady zaznělo. Btw, ty děláš 25. pěší nebo se ti jen líbil ten obrázek?
_________________ 2Lt. Thomas "Cherry" Tresznak B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "Nec Aspera Terrent"
|
|
Nahoru |
|
|
Lukas
|
Předmět příspěvku: Re: Bojová uniforma Napsal: 19 bře 2013, 16:20 |
|
|
Private First Class |
|
|
Ano dělám 25 pěší, zaujala mně už kdysi dávno ,Hlavně podle filmu četa ale i znakem. a taky si chci udělat období co mně bude bavit ne jako doposud Jo tak ja ty hadry pořídím abude
|
|
Nahoru |
|
|
..Punji..
|
Předmět příspěvku: Re: Bojová uniforma Napsal: 11 dub 2013, 09:32 |
|
|
Warrant Officer |
|
|
Ano, MFH je celkovo kvalitna replika o tom TXR som este nepocul takze tazko povedat, kazdopadne vyzera slusne, alebo napriklad aj ROTHCO roby repliku 3rd patternu.
_________________ Sgt.Martin Morgan B Co, 2/7 CAV 1st.Cavalry Division VIETNAM 1965-66
|
|
Nahoru |
|
|
EASY
|
Předmět příspěvku: Re: Bojová uniforma Napsal: 11 dub 2013, 23:37 |
|
|
Sergeant Major |
|
Trx jsem koupil,pefektni material super barva,kalhoty jsou v poho,ale bluza ma spatne nasite kapsy (odparal jsem a nechal presit) kapsy plne neodpovidaji i tvarem ale neni to nejak urputne.
Mel jsem je na sobe na Tetu,kdo si me tam vsimnul tak muze posoudit.
_________________ HM3 Jiri "EASY" "DOC" Navratil 3rd Force Recon F 3-3 Isthmus
|
|
Nahoru |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|