Podobnou reakci jsem čekal a i proto jsem napsal, že prodávám jak jsem koupil. Znovu jsem si to četl a pokud mohu volně citovat tak pan Harry Constance píše asi toto. V roce 66 se chtěl dostat od UDT k SEALs ale ouha. Podmínky byly celkem tři. 1. rok operačně členem u UDT 2. hodnost minimálně E-4 ekvivalent u NAVY PO3 3. schválen radou tvořenou příslušníky SEALs, v tomto případě ST2. Měl smolíka protože byl u UDT čtvrt roku a v hodnosti EMFA (Electricians Mate Fireman Apprentice) a tzn dva strajpy. Chyběly tak vlastně dva hodnostní stupně. Kupodivu byl vybrán a donucen si za měsíc a půl udělat kurzy tak aby dosáhl na E-4. Což během výcviku bylo vcelku k posrání...Sám píše, že posloužil jako test pro další, ale před tím byla praxe pro příjem dobrovolníků takováto. Konec volné citace.
Netvrdím, že si nevymýšlí a seznam jmen s hodnostmi u SEALs potvrzují, že se zřejmě od tohoto způsobu výběru upustilo...Takže tímto se omlouvám za neúmyslnou mystifikaci a snahu pozvednout hodnostní průměr u ST1
Máte u mě panáka pane Wasserman až se uvidíme
PS: Co je hodnostní zkratka TN a SFPF? Hledal jsem a nenašel. Nemá to být TM?