|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Vik
|
Předmět příspěvku: Jak najít konkrétního vojcla? Napsal: 16 úno 2010, 15:23 |
|
|
Warrant Officer |
|
|
Nevím kam s tím, tak to dávám sem. Kdyžtak to prosím zaškatulkujte tam, kam se bude hodit moderátorům. Díky.
A teď k dotazu. Nemáte někdo zajímavý typ, jak zjistit alespoň něco z osudu konkrétního vojáka podle osobního čísla, popřípadě ještě jména? Tím nemyslím pracné dopisování si s army archývem, ale spíš třeba nějakou web stránku, nebo má někdo nějaké jiné zdroje, případně schopnosti?
Mám doma pár věcí s čísly a zajímalo by mě, kam se všude podívali..
Díky
_________________ cpl. Victor "Vik" Plas 17th AB / 194th GIR "D" Company
|
|
Nahoru |
|
|
Bratr
|
Předmět příspěvku: Re: Jak najít konkrétního vojcla? Napsal: 17 úno 2010, 23:25 |
|
|
Colonel |
|
Viku - už nad tím chvíli přemejšlím a přiznám se, že nevím. Kdysi jsem (korespondenčně) kamarádil s USMC SSgt Robem Zimkasem, ale pak se nějak přestěhoval, přeložili ho, nebo co a stopa vyschla. Zkoušel jsem najít spojení přes Pražskou USMC Embassy guard a i když se chovali přátelsky, řekli, že jediná možnost, jak vypátrat mariňáka, je přes jeho služební ( soc.pojištění) číslo. Tak, pokud máš pocit, že je to věc od Marine Corps, zkus to tudy, u Army nevím. Vím, kde najít seznam padlých ve VN war (včetně vyhledání podle data, jména, hodnosti atd.), ale to asi není ten případ, že?
_________________ F.U.
|
|
Nahoru |
|
|
Vik
|
Předmět příspěvku: Re: Jak najít konkrétního vojcla? Napsal: 18 úno 2010, 11:34 |
|
|
Warrant Officer |
|
|
Jsou to spíš army věci. Nicméně dík alespoň za snahu.. Myslím, že by bylo dobré znát nejen ty věci , ale taky příběh s nimi spojený...
_________________ cpl. Victor "Vik" Plas 17th AB / 194th GIR "D" Company
|
|
Nahoru |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|