|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Mckoy
|
Předmět příspěvku: Napsal: 03 led 2008, 20:01 |
|
 |
Second Lieutenant |
 |
Registrován: 07 zář 2007, 18:11 Příspěvky: 329 Bydliště: Břasy - Durham - Jefferson city
|
No pokud myslíš přední rukojeť tak tu má verze M60E3. Tak myslíš nějakou podobnou rukojeŤ na starší verzi m60???
|
|
Nahoru |
|
 |
STG Steetson
|
Předmět příspěvku: Napsal: 03 led 2008, 20:10 |
|
 |
Chief Warrant Officer 2 |
 |
|
ne, představte si normální M60, ale na levym boku má na předpažbí přidělanou do strany rukojeť
|
|
Nahoru |
|
 |
Stewart 7th CAV
|
Předmět příspěvku: Napsal: 04 led 2008, 20:15 |
|
 |
Master Sergeant |
|
Aha, no ale myslim že by se to asi pěkně blbě drželo, podle mýho 
|
|
Nahoru |
|
 |
STG Steetson
|
Předmět příspěvku: Napsal: 04 led 2008, 20:16 |
|
 |
 |
|
Stewart 1/7 CAV píše: Aha, no ale myslim že by se to asi pěkně blbě drželo, podle mýho 
já jsem na fotce viděl že u toho střílel ve stoje a držel to právě za nějakou rukojeť na boku zbraně...jsem se po tý fotce scháněl a nic ale určitě jí najdu..jednou 
_________________ PO3 Darryl Young Seal Team 1, Det. Golf, Juliet Platoon Long Phu
|
|
Nahoru |
|
 |
Stewart 7th CAV
|
Předmět příspěvku: Napsal: 04 led 2008, 20:18 |
|
 |
Master Sergeant |
|
A neni to taaková ta transportní rukojeď?Třeba si to jen na tom boku nějak připevnil, nebo to tam vohnul rozumíš mi ne?
|
|
Nahoru |
|
 |
STG Steetson
|
Předmět příspěvku: Napsal: 04 led 2008, 20:20 |
|
 |
 |
|
Stewart 1/7 CAV píše: A neni to taaková ta transportní rukojeď?Třeba si to jen na tom boku nějak připevnil, nebo to tam vohnul rozumíš mi ne?
ne to bylo v jiný poloze, tak by se transportní rukojeť upravit nedala
_________________ PO3 Darryl Young Seal Team 1, Det. Golf, Juliet Platoon Long Phu
|
|
Nahoru |
|
 |
Stewart 7th CAV
|
Předmět příspěvku: Napsal: 04 led 2008, 20:23 |
|
 |
Master Sergeant |
|
Tak jí uřízli a přemístili........taky v tom předpaží u M60tky jsou díry, tak tam by se to dalo nějak připevnit....kde to přesně bylo?
|
|
Nahoru |
|
 |
zajicmikeforce
|
Předmět příspěvku: Napsal: 22 úno 2008, 10:05 |
|
 |
Major |
 |
Registrován: 14 led 2008, 16:35 Příspěvky: 512 Bydliště: Plei Ku, II. CTZ RVN
|
lidi tohle je domluva
pošli fotky
_________________ SFC M.Z. Rebytt A-218 Mike Force 62-65 A-204 B-20 MSF 67-69 There´s nothing like a Pepsi when you´ve been in the bush for a few days 20.prapor VC
|
|
Nahoru |
|
 |
NAMSYSEL
|
Předmět příspěvku: Napsal: 22 úno 2008, 13:16 |
|
 |
Chief Warrant Officer 4 |
Registrován: 10 pro 2007, 15:45 Příspěvky: 260 Bydliště: švédsko
|
Tu fotku bych chtěl taky vidět, protože u normálních pěších jednotek - jak ARMY tak USMC je to nesmysl a nevěřim tomu. Viděl jsem postraní rukojeť u M60 u SASR ale ty měli takový zbastlenosti, že seals jsou proti nim másla ......  Jinak lepry, sogáči, i USSF a samosebou pěší jednotky jedině normál M60 - dlouhá, nohy a vůbec všechno ...... Možná některý ze specielnějších jednotek maximálně sundavali nohy ...... ale pokud to najdeš a ukážeš, bude to pro mě novinka ......
_________________ LtJG. Pete Wasserman Seal Team1/Det. Golf/Whiskey plt./1.st. sqd. 11/70 - 05/71 v Nam Can GOOD DAY TO GRILL!!
|
|
Nahoru |
|
 |
zajicmikeforce
|
Předmět příspěvku: Napsal: 25 bře 2008, 12:43 |
|
 |
Major |
 |
Registrován: 14 led 2008, 16:35 Příspěvky: 512 Bydliště: Plei Ku, II. CTZ RVN
|
tak asi fotku nemají....
lidi co nemáte na fotce nebo od veterána tak se tomu dá věřit asi tak jako když spoluobčani budou pracovat....
_________________ SFC M.Z. Rebytt A-218 Mike Force 62-65 A-204 B-20 MSF 67-69 There´s nothing like a Pepsi when you´ve been in the bush for a few days 20.prapor VC
|
|
Nahoru |
|
 |
nuy-nai
|
Předmět příspěvku: Napsal: 07 dub 2008, 09:30 |
|
 |
Warrant Officer |
 |
|
Zdárec...Tu fotografii jsem také viděl,byla to custom úprava door gunnera....Will ted plánuje podobnou zběsilost:-)
|
|
Nahoru |
|
 |
STG Steetson
|
Předmět příspěvku: Napsal: 31 kvě 2008, 09:49 |
|
 |
 |
|
[quote="nuy-nai"]Zdárec...Tu fotografii jsem také viděl,byla to custom úprava door gunnera....Will ted plánuje podobnou zběsilost:-)[/quote]
tak přece jen :)
|
|
Nahoru |
|
 |
Taylor 101
|
Předmět příspěvku: Re: Napsal: 04 čer 2008, 10:14 |
|
 |
|
NAMSYSEL píše: Já myslím že M60DX je jen lepší model klasický M60 používaný v namu - ale od firmy TOP nedoporučuju cokoliv kupovat, pokud nemáš dost peněz na předělání nebo pokud nejsi dostatečně šikovnej aby jsi si to udělal sám ...... Mluvím z vlastní zkušenosti - mám M60 seals model kupovanej starší za 10000 a současná cena je 27000 a doufám že už to bude fungovat jak má!!  Neposlech jsem tvoji dobrou radu nekupovat M-60 od TOPu a jednu jsem si domu pořídil. Nenašl by se u tebe nějaká dobrá rada ohledně předělání vnitřku na něco funkčnějšího? Dík.
_________________ SP5 Martin F. TAYLOR B Co. 1st Batt. 28th Inf. Reg. 1st Inf. Div. BLACK LIONS
|
|
Nahoru |
|
 |
NAMSYSEL
|
Předmět příspěvku: Re: Re: Napsal: 04 čer 2008, 11:09 |
|
 |
Chief Warrant Officer 4 |
Registrován: 10 pro 2007, 15:45 Příspěvky: 260 Bydliště: švédsko
|
Taylor 101 píše: NAMSYSEL píše: Já myslím že M60DX je jen lepší model klasický M60 používaný v namu - ale od firmy TOP nedoporučuju cokoliv kupovat, pokud nemáš dost peněz na předělání nebo pokud nejsi dostatečně šikovnej aby jsi si to udělal sám ...... Mluvím z vlastní zkušenosti - mám M60 seals model kupovanej starší za 10000 a současná cena je 27000 a doufám že už to bude fungovat jak má!!  Neposlech jsem tvoji dobrou radu nekupovat M-60 od TOPu a jednu jsem si domu pořídil. Nenašl by se u tebe nějaká dobrá rada ohledně předělání vnitřku na něco funkčnějšího? Dík. Zkus se domluvit s Willem ten ti do toho dá upravenej mechabox z kalacha a na bok krabici od mimina, teda pokud si to sezeneš a dáš mu mírný poplatek - jinak to prostě nepojede ....... už kvůli tobě doufám že cena byla více než lidová ....... dneska bych šel už jen do Inokatsu ....... 
_________________ LtJG. Pete Wasserman Seal Team1/Det. Golf/Whiskey plt./1.st. sqd. 11/70 - 05/71 v Nam Can GOOD DAY TO GRILL!!
|
|
Nahoru |
|
 |
Taylor 101
|
Předmět příspěvku: Re: Re: Napsal: 04 čer 2008, 19:10 |
|
 |
|
NAMSYSEL píše: Taylor 101 píše: NAMSYSEL píše: Já myslím že M60DX je jen lepší model klasický M60 používaný v namu - ale od firmy TOP nedoporučuju cokoliv kupovat, pokud nemáš dost peněz na předělání nebo pokud nejsi dostatečně šikovnej aby jsi si to udělal sám ...... Mluvím z vlastní zkušenosti - mám M60 seals model kupovanej starší za 10000 a současná cena je 27000 a doufám že už to bude fungovat jak má!!  Neposlech jsem tvoji dobrou radu nekupovat M-60 od TOPu a jednu jsem si domu pořídil. Nenašl by se u tebe nějaká dobrá rada ohledně předělání vnitřku na něco funkčnějšího? Dík. Zkus se domluvit s Willem ten ti do toho dá upravenej mechabox z kalacha a na bok krabici od mimina, teda pokud si to sezeneš a dáš mu mírný poplatek - jinak to prostě nepojede ....... už kvůli tobě doufám že cena byla více než lidová ....... dneska bych šel už jen do Inokatsu .......  Dík moc,takže dávat upgrade vyráběný pro TOP nemá smysl? Kalacha bych na to jednoho měl,tak zkusím Willa poprosit. Inokatsu jsem chtěl taky,ale nikde mi nedokázali říct jestli ho dokážou přivézt a kolik by to stálo. Jinak cena moc lidová nebyla,ale když člověk něco chce...... 
_________________ SP5 Martin F. TAYLOR B Co. 1st Batt. 28th Inf. Reg. 1st Inf. Div. BLACK LIONS
|
|
Nahoru |
|
 |