|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
sgt.peterson
|
Předmět příspěvku: Re: Pozemní technika - seznam Napsal: 22 říj 2009, 06:53 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Byl se někdo z vás podívat v Lešanech na ty dva Patton tanky M-48 a M-60 co jsme dostali darem od Řecký armády? Já tam byl,chtěl jsem si na ně sáhnout ale zábradlí bylo,tak daleko,že mi chybělo takovejch dvacet cenťáků načež jsem se dostal do sledování tamní muzejní báby. I když sem viděl hodně fotek,tak mě přes to překvapilo jak jsou mohutný.
|
|
Nahoru |
|
|
sunshine
|
Předmět příspěvku: Re: Pozemní technika - seznam Napsal: 22 říj 2009, 15:29 |
|
|
Lieutenant Colonel |
|
Registrován: 07 dub 2008, 07:48 Příspěvky: 616 Bydliště: RVN/FRG
|
XIN LOI! ... taky se tam chystám a u žse těším na zahájení sezóny. tvůj jmenovec "tankán"SGT. Jerry Peterson stihl oba PATTONy během své návštěvy koncem září dokonce i "poskákat" inu děti jsou děti a lidi je mají rádi a leccos jim dovolí ... a jak je vidět z Lešan týká se i to velkých dětí pokusím se vyzískat fotky. PS doufám ,že ta 60tka dostane časem MASTER ši přinejhorším MERDC camo
_________________ SSG PALMER, PETER V. 2D GANG BRAVO RED WARRIORS
|
|
Nahoru |
|
|
sgt.peterson
|
Předmět příspěvku: Re: Pozemní technika - seznam Napsal: 22 říj 2009, 16:09 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Jo maj to do sbírky studený války,tak bylo hezký,kdyby M-48 dali do paintu třeba Berlin r.61 u Check Pointu Charlie kde čelili ruským T-55 nebo jako NAMovou ale to je jen zbožný přání několika zbloudilců. Čert ví co s tím zamýšlej? Ještě by to chtělo vysekat ten řeckej beton z hlavní
|
|
Nahoru |
|
|
Zdeněk Petrovič
|
Předmět příspěvku: Re: Pozemní technika - seznam Napsal: 22 říj 2009, 17:51 |
|
|
Sergeant First Class |
|
|
Já to štěstí letos mněl a M48 jsem shlédl na živo. ,den před tankovým dnem,takže v klidu a bez tlačenice. Impozantní. Bohužel musím vás všechny malilinko zklamat jde o verzi M48 A5 tudíž žádný NAM a ani Chekpoint Charlie . Přesto jsem si doslova sedl na pr..l
Přílohy: |
Snímek 1584.jpg [ 106.45 KiB | Zobrazeno 11729 krát ]
|
_________________ www.diorama-nam.cz
|
|
Nahoru |
|
|
sgt.peterson
|
Předmět příspěvku: Re: Pozemní technika - seznam Napsal: 23 říj 2009, 06:50 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Tak to se ti nedivím já jen kolem toho oblejzal a nemoh jsem se na tu hromadu železa vynadívat. Škoda,že jsem ho neslyšel vrčet. Že jde již při první pohled o ten správnej typ k Checkpointu Charlie ani bohužel do NAMu mě napadlo hned jak jsem uviděl ten zabetonovanej kanón ale přes to všechno ve mě zahořela touha vidět ho u nás v zelený barvě a bílou hvězdou.Nedávno jsem narazil na parádní video z roku 61 jak si to mládenci fofrem sunuli v Berlíně po Fridrich Strasse k čáře kde jsem se všimnul,že ty první dva měli vpředu radlici. Odkaz bych sem dal abych nevypadal jak krkoun ale nevím jak? Nicméně pokud bude zájem,tak to mohu přeposlat někomu na mail kdo to sem pověsí.
|
|
Nahoru |
|
|
Matrix
|
Předmět příspěvku: Re: Pozemní technika - seznam Napsal: 23 říj 2009, 11:58 |
|
|
Major |
|
|
Technická... Myslím že úplně stačí zkopírovat adresu, jakmile je tam http, převede si to samo na odkaz. Další způsob. Nad oknem kde píšeš zprávu jsou "tlačítka", poslední je URL, které je na umísťování odkazů. Když na něj najedeš, ukáže se ti stručná nápověda. Jsou dva způsoby. 1. Klikneš na tlačítko URL a mezi hranaté závorky vložíš adresu. (URL)http://www.adresa.cz (/URL)2. Trošku vymakanější způsob vypadá asi takhle: (URL=http://www.adresa.cz)Berlín 1961: Tank M48(/URL). Potom se ti jako odkaz ukáže to co je mezi závorkama, tedy to co já mám červeně. Ještě pozor. Normálně jsou ty URL závorky hranaté, já musel použít kulaté, aby se to zobrazilo. ----------------------------------------------- Názorná ukázka: Vložil jsem odkaz na video všemi třemi způsoby. Když klikneš na "Citovat", měl bys vidět kód i s těmi hranatými závorkami. http://www.youtube.com/watch?v=_sOEkhvntOkhttp://www.youtube.com/watch?v=_sOEkhvntOkBlackhorse Regiment, Vietnam
|
|
Nahoru |
|
|
sgt.peterson
|
Předmět příspěvku: Re: Pozemní technika - seznam Napsal: 23 říj 2009, 13:33 |
|
|
Staff Sergeant |
|
|
Nahoru |
|
|
sunshine
|
Předmět příspěvku: Re: Pozemní technika - seznam Napsal: 27 říj 2009, 10:25 |
|
|
Lieutenant Colonel |
|
Registrován: 07 dub 2008, 07:48 Příspěvky: 616 Bydliště: RVN/FRG
|
pozdravtě pane! nu patrně máš opět pravdu. lovil jsem to z hlavy a nebyl jsme schopen se usnést, zda MASTER či MASSTER je to pravé ... jinak je to ale to camo na těch fotkách od 3ID.
příklad MERDC tu zde ... jakmile zhlédneš budeš doma.
Přílohy: |
2-11ACRstaff75Daley.jpg [ 88.47 KiB | Zobrazeno 11491 krát ]
|
_________________ SSG PALMER, PETER V. 2D GANG BRAVO RED WARRIORS
|
|
Nahoru |
|
|
Zdeněk Petrovič
|
Předmět příspěvku: Re: Pozemní technika - seznam Napsal: 26 pro 2009, 17:31 |
|
|
Sergeant First Class |
|
|
Matrix píše: .............Seznam techniky, o úplnosti si nedělám iluze. Pokud si vzpomenete na něco, prosím o doplnění............ Ze Severovietnamské techniky chybí např: ZSU-57-2 , ZSU-23-4. Existuje dokonce fotografie na SU-100 (Concord no7017) M 8 Greyhound stojí za to doplnit do seznamu,jihovietnamci je používali ještě v roce ´68. Nebo GM C15 TA. Techniku používanou francouzi zde chceš taky doplnit?
_________________ www.diorama-nam.cz
|
|
Nahoru |
|
|
TJ.Fahn
|
Předmět příspěvku: Re: Pozemní technika - seznam Napsal: 26 kvě 2011, 16:39 |
|
|
Sergeant |
Registrován: 15 čer 2009, 21:51 Příspěvky: 36 Bydliště: Fort Olivova
|
Zdar, měl bych dotaz na MASSTER kamufláž, nevíte jaký odstíny byly barvy kamufláže? Celkem mě to zaujalo a ve skříni mám jednu Tamiyackou M113...
|
|
Nahoru |
|
|
Tank Hill
|
Předmět příspěvku: Re: Pozemní technika - seznam Napsal: 29 kvě 2011, 02:34 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
|
Registrován: 14 pro 2008, 00:48 Příspěvky: 265 Bydliště: Radnice, D.C.
|
Upraveno & opraveno z http://www.steelsoldiers.com/m880/6026-masster-camo-merdc-camo.htmlCitace: MASSTER: (All colors from FS-595B color chart)
30277-Sand 31170-Rust Brown 34079-Forest Green 37038-Black
7th Army USAREUR
_________________ CPL Hill, M. S. A/1-15 INF, 3ID (re-en.); 96-01 "Jako okupace se to dá vydržet, ale jako bratrská pomoc to stojí za hovno."
|
|
Nahoru |
|
|
TJ.Fahn
|
Předmět příspěvku: Re: Pozemní technika - seznam Napsal: 29 kvě 2011, 22:53 |
|
|
Sergeant |
Registrován: 15 čer 2009, 21:51 Příspěvky: 36 Bydliště: Fort Olivova
|
Díky Mr.Hill moc mi to pomohlo, až bude hotovo tak nafotim
|
|
Nahoru |
|
|
mario-lrrp
|
Předmět příspěvku: Re: Pozemní technika - seznam Napsal: 16 led 2013, 19:51 |
|
|
Lieutenant Colonel |
|
|
Zdravím ve spolek, nechci zakládat nový vlákno, tak to zkusím zde... Sháním US manuál k rozpoznávání sovětské bojové techniky - datace 55 - 65 nejlépe. Nevíte někdo, kde najít, případně máte k dispozici a jste ochotni se podělit? Díky za každý tip.
P.S. Zkoušel jsem google, army.mil - obojí bez výsledku, nevylučuju ale, že jsem hledal špatně.
_________________ SGT. Rossi, Mario Co.E/51st Inf. - LRP 23rd "Americal" ID
|
|
Nahoru |
|
|