No Fr. výstoj je tak trochu kopie US a GB válečné výstroje. Co se týče těch sumek tak je běžné používat i tyhle sumky k karabině na spoustě dobových fotek je to vidět. Teď mě tak napadá že tenhle topic je čistě jen pro fotky tak ať to nějaká osoba pověřená přesune, Dík.
Registrován: 03 dub 2008, 19:02 Příspěvky: 365 Bydliště: Bars and whorehouses all around the DMZ
Ah so... Já právě na fotkách spíš registroval US sumky s karabinou, ale to neva. Možná by nebylo špatný se třeba na příští rok dohodnout a udělat pár společnejch fotek. Pár "francouzů" bysme mohli ještě najít.
_________________ Sgt Martin "Hootch" Bouda 3d Force Reconnaissance Company 1966 - 1970 USMC Force Reconnaissance Units 1942 - 1995
Dobrej pánové, navrhuju zkusit se domluvit pokud by měl někdo interes na zprasení pár fotek ala indočína nějakej vercajk a kvéry navíc bych našel - spíš mi chybí lidi...
Pokud byste byli pro, tak dejte vědět tady přes PM nebo na - rullow86@gmail.com
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru