|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Travis
|
Předmět příspěvku: Dotazy k fóru Napsal: 08 zář 2007, 11:45 |
|
|
Sergeant |
|
|
Matrixi, chystáš se přidat funkci pro upload obrázků? Ať nemusím stále vypisovat webové adresy...
|
|
Nahoru |
|
|
Matrix
|
Předmět příspěvku: Re: Dotazy k fóru Napsal: 08 zář 2007, 11:59 |
|
|
Major |
|
|
Travis píše: Matrixi, chystáš se přidat funkci pro upload obrázků? Ať nemusím stále vypisovat webové adresy...
No s tímhle forem hostuju u kámoše, nechtěl jsem to dávat na nějakej freehosting, protože ty fora tam lezou jak šnek a nechci se mu tady moc roztahovat. Můžu se ho zkusit zeptat...
|
|
Nahoru |
|
|
Zdeněk Petrovič
|
Předmět příspěvku: Napsal: 17 lis 2007, 23:50 |
|
|
Sergeant First Class |
|
|
Je nějaký posun s ukládáním fot?Nebo sem něco prošvihl?
Určitě by to foru prospělo.
|
|
Nahoru |
|
|
Matrix
|
Předmět příspěvku: Napsal: 18 lis 2007, 12:27 |
|
|
Major |
|
|
Ve skutečnosti žádný posun není, fotky nejdou ukládat. Mám povoleno ukládat, takže není problém s místem, ale musím do fóra implantovat mod na ukládání fotek. Bohužel to není instalace na pár odklikání jako u běžných programů, ale v jednotlivých modulech se musí upravit html. Ještě jsem nenašel čas, abych to dokončil a až to dokončím, budu sám zvědavej, jestli to bude fungovat...
|
|
Nahoru |
|
|
Matrix
|
Předmět příspěvku: Napsal: 19 pro 2007, 11:55 |
|
|
Major |
|
|
Tak dneska jsem tam zkoušel narvat mód na ukládání obrázků, ale neúspěšně .
|
|
Nahoru |
|
|
Zdeněk Petrovič
|
Předmět příspěvku: Napsal: 23 úno 2008, 23:08 |
|
|
Sergeant First Class |
|
|
No asi budu za blba ,ale jakpak chlapci vkládají fota?
|
|
Nahoru |
|
|
vietnammarine
|
Předmět příspěvku: Napsal: 16 dub 2008, 21:48 |
|
|
First Lieutenant |
|
Registrován: 03 dub 2008, 19:02 Příspěvky: 365 Bydliště: Bars and whorehouses all around the DMZ
|
Bylo by možný vytvořit sekci nákup/prodej?
_________________ Sgt Martin "Hootch" Bouda 3d Force Reconnaissance Company 1966 - 1970 USMC Force Reconnaissance Units 1942 - 1995
|
|
Nahoru |
|
|
Mayk
|
Předmět příspěvku: Napsal: 16 dub 2008, 22:44 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Registrován: 06 bře 2008, 11:20 Příspěvky: 55 Bydliště: Chu Ci / III.CTZ
|
vietnammarine píše: Bylo by možný vytvořit sekci nákup/prodej?
Přidávám se, už jsem to zmínil v jednom inzerátu od přispěvatele PANZER!
_________________ Pvt. Edward M. Kennedy - "Mike"- somewhere in Viet Nam
|
|
Nahoru |
|
|
Matrix
|
Předmět příspěvku: Napsal: 16 dub 2008, 23:04 |
|
|
Major |
|
|
vietnammarine píše: Bylo by možný vytvořit sekci nákup/prodej?
Jo, jasně. Už jsem o tom také přemýšlel. Jen jsem rozmýšlel, jestli dělat zvláštní sekci, nebo by stačil jen topic ve výstroji, protože šmelit se asi bude převážně výstroj. A na topic potřeba nejsem.
|
|
Nahoru |
|
|
Mayk
|
Předmět příspěvku: Napsal: 16 dub 2008, 23:06 |
|
|
Staff Sergeant |
|
|
Matrix píše: vietnammarine píše: Bylo by možný vytvořit sekci nákup/prodej? Jo, jasně. Už jsem o tom také přemýšlel. Jen jsem rozmýšlel, jestli dělat zvláštní sekci, nebo by stačil jen topic ve výstroji, protože šmelit se asi bude převážně výstroj. A na topic potřeba nejsem.
Tak by stačilo třeba jen uvést k člověku, co to bude inzerovat, aby později napsal prodáno a mohlo by se to smazat....jinak by v tom byl podle mě menší zmatek..
|
|
Nahoru |
|
|
Mayk
|
Předmět příspěvku: Napsal: 17 dub 2008, 17:07 |
|
|
Staff Sergeant |
|
|
dnes mě taky napadlo, když jsem si psal s Namsyslem, že by bylo dobrý, kdyby tu bylo něco jako TOPIC pro pozvánky na akce...
|
|
Nahoru |
|
|
Matrix
|
Předmět příspěvku: Napsal: 17 dub 2008, 18:49 |
|
|
Major |
|
|
Ten kdo pořádá akce a chce je oznámit na otevřeném fóru, to může udělat v sekci airsoft. Ale mám za to, že veřejně oznámených akcí by bylo minimum - málokdo stojí o to, aby se na akci objevili lidi, se kterými nikdo nepočítá. Z tohodle kolotoče jsem sice už vypadl, ale jestli zůstalo při starém, namaři málokdy pořádali veřejné megabally. Takže dělat zvláštní sekci se mi zdá zbytečný.
Zatím bych to nechal v sekci airsoft, ale kdyby opravdu bylo akcí tolik, klidně bych tu sekci udělal.
|
|
Nahoru |
|
|
Mayk
|
Předmět příspěvku: Napsal: 17 dub 2008, 20:12 |
|
|
Staff Sergeant |
|
|
Matrix píše: Ten kdo pořádá akce a chce je oznámit na otevřeném fóru, to může udělat v sekci airsoft. Ale mám za to, že veřejně oznámených akcí by bylo minimum - málokdo stojí o to, aby se na akci objevili lidi, se kterými nikdo nepočítá. Z tohodle kolotoče jsem sice už vypadl, ale jestli zůstalo při starém, namaři málokdy pořádali veřejné megabally. Takže dělat zvláštní sekci se mi zdá zbytečný. Zatím bych to nechal v sekci airsoft, ale kdyby opravdu bylo akcí tolik, klidně bych tu sekci udělal.
Jasně, to byla jenom ponuka:)
|
|
Nahoru |
|
|