|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Adam1
|
Předmět příspěvku: Hippies Cars Napsal: 18 zář 2009, 16:34 |
|
|
Private E-2 |
|
No doufám, že už jenom za ten popisek mne tady neukamenujete... Ale přece jen to do tý "naší" doby patří... Vlastníte (vlastnili jste) nějaký auto álá Folcík Brouk, transporter- T1, T2 popřípadě pokreslenej émérickej školní autobus či jiné civilní auto z dob 60. a 70. ??? Docela mne láka VW T2 a uvažuju, že si ho pořídim. Kdyby ho jen tak čistě náhodou někdo vlastnil bo měl zkušenosti- ocenil bych jakýkoliv rady, typy, triky... co se často porouchá, na co si dát pozor, jaká je nejpraktičtější výbava interiéru... atd. atd. Prostě cokoliv... No a abych taky rozpoutal nějakou pořádnou diskuzi...Jaký auta z této doby se líbí vám ? Fotky výtány
|
|
Nahoru |
|
|
Martin Langer
|
Předmět příspěvku: Re: Hippies Cars Napsal: 18 zář 2009, 17:16 |
|
|
Master Sergeant |
Registrován: 07 dub 2008, 00:02 Příspěvky: 105 Bydliště: Khu Khel Na, provincie Op Ava
|
S fauvé ti bohužel nepomohu, nemám potřebné znalosti, ale pochlubím se svýma vysněnýma: Oldsmobile 442 1970 Mustang Fastback 1970 Dodge Challenger
_________________ PFC Martin /JW/ Langer Co. O (Ranger) 75th Inf. 3rd Bde. 82nd Abn. (currently inactive)
|
|
Nahoru |
|
|
Adam1
|
Předmět příspěvku: Re: Hippies Cars Napsal: 18 zář 2009, 22:27 |
|
|
Private E-2 |
|
Hmm, tak Mustang to je taky krásný autíčko. Kolik to tak může papat ?
|
|
Nahoru |
|
|
Princl
|
Předmět příspěvku: Re: Hippies Cars Napsal: 19 zář 2009, 09:35 |
|
|
Chief Warrant Officer 2 |
|
|
Hodně.... , ty krásně vrnící motory toho sežerou hodně. Jinak co takhle Chevrolet Camaro SS?
_________________ Pvt. Giuseppe Principato BAR gunner Tommy and yankee
|
|
Nahoru |
|
|
vietnammarine
|
Předmět příspěvku: Re: Hippies Cars Napsal: 19 zář 2009, 09:37 |
|
|
First Lieutenant |
|
Registrován: 03 dub 2008, 19:02 Příspěvky: 365 Bydliště: Bars and whorehouses all around the DMZ
|
Tak Hippie vůz taky nevlastnim, i když uzvávám, že starej Transit by se na akce docela dost hodil. Můj vůz snů je Dodge Charger, známej třeba, ze seriálu Dukes of Hazzard ze 70./80.let...kde se teda ve všech sezonách vyskytujou další desítky krásnejch aut: http://www.flickr.com/photos/kennylombardi/2745134783/
_________________ Sgt Martin "Hootch" Bouda 3d Force Reconnaissance Company 1966 - 1970 USMC Force Reconnaissance Units 1942 - 1995
Naposledy upravil vietnammarine dne 20 zář 2009, 18:26, celkově upraveno 1
|
|
Nahoru |
|
|
Princl
|
Předmět příspěvku: Re: Hippies Cars Napsal: 19 zář 2009, 11:02 |
|
|
|
|
JJ, starý americký auta- to je prostě nádhera sama o sobě, když nastartuješ motor, ví o tom celá ulice, škoda že stojí tolik a že tolik žarou, ale jak se říká.....každá sranda něco stojí
|
|
Nahoru |
|
|
Marty
|
Předmět příspěvku: Re: Hippies Cars Napsal: 19 zář 2009, 19:46 |
|
|
Sergeant Major |
|
Registrován: 08 kvě 2008, 18:31 Příspěvky: 131 Bydliště: Uherské Hradiště
|
Tak ten Kadící lak Eldorádo je nádherný,ale je to nádhera za skoro půl mega.Přesto prima kočár.
_________________ SP4 Marty Hayek alias Dung in Action
4th "IVY" infantry division
Plei Ku
Nad alkoholem nelze zvítězit...pouze Moraváci remízovali.
|
|
Nahoru |
|
|
Princl
|
Předmět příspěvku: Re: Hippies Cars Napsal: 20 zář 2009, 14:41 |
|
|
|
|
To Camaro v červený barvě je nádherný, mít prachy, hned do něj du!
|
|
Nahoru |
|
|
Adam1
|
Předmět příspěvku: Re: Hippies Cars Napsal: 22 zář 2009, 14:11 |
|
|
Private E-2 |
|
Tak to já jsem spíš na něco takovýho:
Přílohy: |
3603588292_119f320dd7.jpg [ 178.31 KiB | Zobrazeno 11052 krát ]
|
vw_minibus60_hippie_480.jpg [ 85.49 KiB | Zobrazeno 11049 krát ]
|
|
|
Nahoru |
|
|
Kuncmen
|
Předmět příspěvku: Re: Hippies Cars Napsal: 03 lis 2009, 10:44 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Registrován: 04 čer 2008, 07:54 Příspěvky: 63 Bydliště: Kounitz ab Tschechische Schwemme
|
Tak ponorčičky se ti zachtělo? No T1, neboli VW Typ2 (páč Typ1 je Bramborouk) se v dnešní době dooost blbě shání. Navíc první verze s velkým logem na nose je opravdu vzácná. Všechna auta této doby trpí klasickým neduhem a to je koroze... Seženeš-li T1 za rozumný peníz, většinou drží pohromadě silou vůle a barvou. Největší problém je dělené přední výklopné sklo, které uhnívá nejdřív a navíc jím do auta permanentně zatéká....V autě je v létě šílené vedro a v zimě děsná kosa. Slušné exempláře jsou od 100 tisíc a verze Samba nebo Vestfalia jsou za astronomické částky. Motory 1,2l mají slaboučký výkon a vzhledem k umístění vzadu pod podlahou trpí, ale seženeš na ně cokoliv. Typ2 druhé generace (stále kulaťáček) ale již s menším logem vepřédu byly už podstatně lepší. Uvnitř nebylo tolik bordelu od motoru a výfuk dokonce ústil ven Shání se ale stejně špatně. Do dvojky už dávali i o malinko silnější motory a celkově se auto hodně vylepšilo. Kompletně je přepracované řízení, brzdový okruh, přívod vzduchu k motoru, odpružení atd. Přední sklo drží na svém místě a je jednodílné. Zadní sklopná sedačka umožňuje pohodlné spaní. Vím o několika zdařilých přestavbách, kdy do této kastle byl implantován motor z Golfa I, nebo II generace 1.6. Brzdy a podvozek jsou taky z Golfa. Celek funguje celkem v pohodě, akorát je problém s chlazením. Dá se řešit buď zakázkovými chladiči, které se nacpou do sloupků, nebo dozadu za motor. Navíc je to minimální zásah do vzhledu auta. Četl jsem i o zástavbě motorů 1.9 a 1.9 TDI, ale to si neumím moc představit, protože takovouhle věc pod tu podlahu nedostaneš bez řezání... No jestli si ho někdy pořídíš, tak držím palce a přeju plné prasátko. Pár lidí tady by mohlo potvrdit, že veterán něco stojí Ale jak říká klasik.....když ho miluješ, není co řešit.... P.S: Aktuálně třeba v UK ceny kolem 10-12000 liber....
_________________ Co mne nazabije, to mne posílí jináč SP5 M60 gunner B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "Nec Aspera Terrent" a ex 1AVN Bde
|
|
Nahoru |
|
|
Kuncmen
|
Předmět příspěvku: Re: Hippies Cars Napsal: 03 lis 2009, 11:38 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Registrován: 04 čer 2008, 07:54 Příspěvky: 63 Bydliště: Kounitz ab Tschechische Schwemme
|
A tohle ja zase moje srdeční záležitost, už na ní dělám pět let a stále není hotová Vůz malý vzhledem, ale velký svým srdcem. Objem 1.4 litru, turbodmychadlo Garret T2, plnící tlak 0,5 baru (štelovatelný), intercooler, monovstřik Magnetti Marelli, pumpa Walbro, výkon seškrcený na 160HP (max 240HP), keramická spojka Lucas, laděné nerezové výfukové potrubí od pana Krejbicha, koncový příčný tlumič Burges, kotouče s vnitřním chlazením Zimmerman, tlumiče vpředu Bilstein racing, vzadu Boge ProSport atd.... Vše jen podle originálu, žádný tuning...... Snad se jednou svezu, tak jak vypadá auto na téhle fotce by mělo vypadat jednou i to moje. ( A v garáži čeká ještě R16TX a 2x R8 1100 Sport )
alpík.jpg [ 78.64 KiB | Zobrazeno 10732 krát ]
|
_________________ Co mne nazabije, to mne posílí jináč SP5 M60 gunner B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "Nec Aspera Terrent" a ex 1AVN Bde
|
|
Nahoru |
|
|
Walker
|
Předmět příspěvku: Re: Hippies Cars Napsal: 10 lis 2009, 14:30 |
|
|
Staff Sergeant |
Registrován: 19 lis 2008, 16:29 Příspěvky: 65 Bydliště: Velitelství Bong Song
|
This is my love!!
139776_3.jpg [ 111.67 KiB | Zobrazeno 10557 krát ]
|
|
|
Nahoru |
|
|
martinec
|
Předmět příspěvku: Re: Hippies Cars Napsal: 26 led 2010, 21:11 |
|
|
Corporal |
|
|
Adam1 píše: Tak to já jsem spíš na něco takovýho: Máš stejnej styl jako já .
|
|
Nahoru |
|
|