|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
makak
|
Předmět příspěvku: názor na mě Napsal: 27 lis 2009, 21:16 |
|
|
Sergeant |
|
|
prosím vás, vím že za tu dobu co tu jsem, jsem sem napsal spoustu kravin, mohu-li vás poprosit, zda byste mi napsali co dělám špatně, a já si to vezmu k srdci, děkuju.
_________________ Když na tebe letí granát, neutíkej. Vždyť střepy přinášejí štěstí.
|
|
Nahoru |
|
|
hans lauper
|
Předmět příspěvku: Re: názor na mě Napsal: 27 lis 2009, 21:34 |
|
|
Major |
|
|
Seš fajn klučina,ale příliš horlivý!Než něco napíšeš,pořádně si to promysli a ověř,ať neplodíš kraviny.A když už něco píšeš,projeď si pořádně vlákno,do kterého chceš přispět,ať to nepíšeš dvakrát.Uber plyn hochu,za počet příspěvků tady nic nedostaneš,nejsi v nějaké soutěži.
_________________ Hans Lauper www.usmcvietnam.websnadno.cz
|
|
Nahoru |
|
|
makak
|
Předmět příspěvku: Re: názor na mě Napsal: 27 lis 2009, 21:41 |
|
|
Sergeant |
|
|
děkuju, kluci mcokrát že jste se mě celkem hezky ujali, a děkuju za upozornění.
_________________ Když na tebe letí granát, neutíkej. Vždyť střepy přinášejí štěstí.
|
|
Nahoru |
|
|
David Hényk
|
Předmět příspěvku: Re: názor na mě Napsal: 27 lis 2009, 22:04 |
|
|
Captain |
|
|
Za a) zapomněl jsi poděkovat rodičům a filmové akademii... Za b) přečti si co napíšeš a oprav si chyby. Tím že to uděláš, vyjadřuješ úctu k těm co to po tobě musí číst. Za c) abych jen nekritizoval tak svého jmenovce inteligencí převyšuješ což je fajn...takže vítej v komunitě podobně postižených...
_________________ GMG 1 Tex Roberts
|
|
Nahoru |
|
|
makak
|
Předmět příspěvku: Re: názor na mě Napsal: 27 lis 2009, 22:09 |
|
|
Sergeant |
|
|
děkuji Rodičům a FAMU, opravím si chyby co jsem svým nezodpovědným a netolerantním chováním napáchal.
|
|
Nahoru |
|
|
David Hényk
|
Předmět příspěvku: Re: názor na mě Napsal: 28 lis 2009, 00:08 |
|
|
Captain |
|
|
OK řeknu mu to až se s ním uvidím....myslím Boha...ne makaka
|
|
Nahoru |
|
|
Bratr
|
Předmět příspěvku: Re: názor na mě Napsal: 28 lis 2009, 18:19 |
|
|
Colonel |
|
"Chcete-li Boha rozesmát, sdělte mu své plány" Makaku, ještě bych dodal, že je vhodné příspěvky podepisovat, nic ve zlým. Zdravim Bratr
_________________ F.U.
|
|
Nahoru |
|
|
makak
|
Předmět příspěvku: Re: názor na mě Napsal: 28 lis 2009, 20:02 |
|
|
Sergeant |
|
|
jo děkuju kucí
|
|
Nahoru |
|
|
zajicmikeforce
|
Předmět příspěvku: Re: názor na mě Napsal: 30 lis 2009, 00:02 |
|
|
Major |
|
Registrován: 14 led 2008, 16:35 Příspěvky: 512 Bydliště: Plei Ku, II. CTZ RVN
|
když narazíš na něco co nevíš tak tenhle postup : knihy publikace internet knihy publikace internet ptát za inteligentní dotaz ti tady hlavu nikdo neutrhne, spíš ten trend nově příchozích na forum s obecnym dotazem " chci info/foto ohledně týhle squadry" je takovej nasírací vzhledem k tomu že tázající má hafec možností si základní info zjistit a pak až se ptát
_________________ SFC M.Z. Rebytt A-218 Mike Force 62-65 A-204 B-20 MSF 67-69 There´s nothing like a Pepsi when you´ve been in the bush for a few days 20.prapor VC
|
|
Nahoru |
|
|
Bratr
|
Předmět příspěvku: Re: názor na mě Napsal: 30 lis 2009, 00:32 |
|
|
Colonel |
|
Nazdar
Já už jenom čekám, kdy se objeví něco na tenhle způsob:
"Zdarec! Nemáte něgdo ńáký fota vod USArmy? Prej kromje pušek požívaly i bajoneti! (jsem to vyděl vjednom gejmu)Díkz! Killer"
To se mi pak teprve srolujou ponožky a ucpou cévy, zatím to ještě není ono!
Bratr
_________________ F.U.
|
|
Nahoru |
|
|
sgt.peterson
|
Předmět příspěvku: Re: názor na mě Napsal: 30 lis 2009, 07:50 |
|
|
Staff Sergeant |
|
To cos napsal Bratře je až neuvěřitelný,že by sem mohl tohle někdo napsat. Nicméně kamarád, starej NAMař má web, kam kdosi napsal něco k čemu má Makak hodně,hodně daleko. Cituji: 2008-02-21 16:54:24 - filip
hm..
kde berete ty tanky nakladaky nebo ty kulomety ja je nikde nenasel na airsoft oni se taky jako airsoftky moc netvarili OMG ja z vas mam dost jaci taci
|
|
Nahoru |
|
|
Matrix
|
Předmět příspěvku: Re: názor na mě Napsal: 30 lis 2009, 08:09 |
|
|
Major |
|
|
hans lauper píše: Uber plyn hochu,za počet příspěvků tady nic nedostaneš,nejsi v nějaké soutěži. To není tak docela pravda. Každému kdo dosáhne 50 příspěvků posílám na PM gratulaci. A kdo dosáhne 100 příspěvků obdrží obzvlášť velkou gratulaci se spoustou smajlíků (je vážně moc hezká) od Arnieho.
|
|
Nahoru |
|
|
David Hényk
|
Předmět příspěvku: Re: názor na mě Napsal: 30 lis 2009, 16:16 |
|
|
Captain |
|
|
Makaku a co ty vlastně děláš, nebo o co se konkrétně zajímáš? Myslím z tématu Válka ve Vietnamu....
|
|
Nahoru |
|
|