|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Tank Hill
|
Předmět příspěvku: Re: Paraziti Napsal: 27 črc 2009, 17:28 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
|
Registrován: 14 pro 2008, 00:48 Příspěvky: 265 Bydliště: Radnice, D.C.
|
Citace: "...The tiger, measuring 9 feet from head to tail, was transported to the 3rd Reconaissance Bn. headquarters..." A tam pravděpodobně ozdobil vigvam nějakýho plukovníka jako stylová předložka.
_________________ CPL Hill, M. S. A/1-15 INF, 3ID (re-en.); 96-01 "Jako okupace se to dá vydržet, ale jako bratrská pomoc to stojí za hovno."
|
|
Nahoru |
|
|
Seabees
|
Předmět příspěvku: Re: Paraziti Napsal: 27 črc 2009, 21:28 |
|
|
Sergeant First Class |
|
|
Walker píše: Chtel bych vedet jake znate zivocichy ktery byly vojakum ve vietnamu smrtelne nebezpecni hadi,brouci a takovi ty potvory z jungle.dik Obcas se da koupit u nas Vietnamska stonoha cca 150kc 25 cm dlouha tak palec tlusta hnusny oranžovy nohy tich ma ze ani nespocitas a Pozor strasne rychla a Prudce jedovata.
|
|
Nahoru |
|
|
Jeníček
|
Předmět příspěvku: Re: Paraziti Napsal: 29 bře 2010, 18:15 |
|
|
Private E-2 |
|
|
Já teda nevim, ale podle atlasu zvířat žije orangutan jen na Sumatře a Borneu. Co teda, kurníkšopa, pohledával v Namu?
|
|
Nahoru |
|
|
sunshine
|
Předmět příspěvku: Re: Paraziti Napsal: 30 bře 2010, 09:15 |
|
|
Lieutenant Colonel |
|
Registrován: 07 dub 2008, 07:48 Příspěvky: 616 Bydliště: RVN/FRG
|
ad orangutan: mňo to je teda zajímavé rozkrytí ... zkrátka veterán vzpomínal toto zvíře, ale jde o to esli si to třeba nespletli s něčím podobným ... vyhledám a ověřím
_________________ SSG PALMER, PETER V. 2D GANG BRAVO RED WARRIORS
|
|
Nahoru |
|
|
Sandric
|
Předmět příspěvku: Re: Paraziti Napsal: 12 dub 2010, 12:32 |
|
|
Corporal |
|
Citace z wikipedie:
Vyskytuje se pouze v deštných pralesích na ostrovech Borneu a Sumatře.Dříve obývali v hojném počtu i několik stovek tisíc celou jižní Asii, ale poslední dobou jejich počet ve volné přírodě prudce klesá, z důvodu kácení deštných pralesů dřevařskými společnostmi, protože orangutani nejsou schopni přežít v jiném prostředí, než jsou tyto deštné lesy. A kvůli nezákonnému lovu, při kterém jsou dospělí orangutani zabíjeni a mláďata jsou kradena a prodávána.
takže myslím, že 40 let zpátky asi nebyl problém ho potkat i ve Vietnamu atd...
|
|
Nahoru |
|
|
poch
|
Předmět příspěvku: Re: Paraziti Napsal: 23 črc 2010, 12:25 |
|
|
Sergeant First Class |
|
Mam doma v knizce peknou fotecku, jak Marinaci tahnou tygrika. Mozna je to ten lidizravec, z vyse zmineneho vystrizku. Hodim ji sem, az se vratim z dovolene.
Jinak orangutam mi fakt rozsirenim do Namu nesedi ani pred temi 40lety. Muzu se podivat do script, ktera mam doma z doby studii biologie a overit to.
Jeste si dovoluju kazdeho varovat, kdo by si nahodou chtel tu asijskou stonohu poridit! Ta mrcha je stejne jedovata jako zmije!!! Znama jednoho kamarada se z kousnuti lecila peknych par mesicu. A jinak tahle mrcha ma hranici rozsireni v jiznim Rumunsku. Kdyz na tebe rano jukne z boty pred stanem, neni to zrovna prijemne setkani.
Pijavice kousou a to kousnuti pak svedi, ale to je tak vsechno.
Hadu je v Asii dost, hlavne treba kobricky.
Tady je jedna fotecka, kterou jsem udelal vloni v hospudce na brehu Mecongu. Pokud mate radi chut lihu, tak si dejte panaka.
Přílohy: |
Havet.JPG [ 73.57 KiB | Zobrazeno 11700 krát ]
|
|
|
Nahoru |
|
|
Tony Outland
|
Předmět příspěvku: Re: Paraziti Napsal: 05 dub 2012, 14:15 |
|
|
Private First Class |
|
|
Ještěrky
greenberetsupperfa2.png [ 135.35 KiB | Zobrazeno 11332 krát ]
|
|
|
Nahoru |
|
|
Ssgt. Vais
|
Předmět příspěvku: Re: Paraziti Napsal: 06 dub 2012, 14:39 |
|
|
|
Nahoru |
|
|
Walker
|
Předmět příspěvku: Re: Paraziti Napsal: 25 dub 2012, 21:02 |
|
|
Staff Sergeant |
Registrován: 19 lis 2008, 16:29 Příspěvky: 65 Bydliště: Velitelství Bong Song
|
poch píše: Mam doma v knizce peknou fotecku, jak Marinaci tahnou tygrika. Mozna je to ten lidizravec, z vyse zmineneho vystrizku. Hodim ji sem, az se vratim z dovolene.
Jinak orangutam mi fakt rozsirenim do Namu nesedi ani pred temi 40lety. Muzu se podivat do script, ktera mam doma z doby studii biologie a overit to.
Jeste si dovoluju kazdeho varovat, kdo by si nahodou chtel tu asijskou stonohu poridit! Ta mrcha je stejne jedovata jako zmije!!! Znama jednoho kamarada se z kousnuti lecila peknych par mesicu. A jinak tahle mrcha ma hranici rozsireni v jiznim Rumunsku. Kdyz na tebe rano jukne z boty pred stanem, neni to zrovna prijemne setkani.
Pijavice kousou a to kousnuti pak svedi, ale to je tak vsechno.
Hadu je v Asii dost, hlavne treba kobricky.
Tady je jedna fotecka, kterou jsem udelal vloni v hospudce na brehu Mecongu. Pokud mate radi chut lihu, tak si dejte panaka. Tak tohle znám,jednou jsem seděl ve vietnamské herně s automaty a tohle mi tam nabídli tak sem si řekl že skusit se má všechno.Nalil mi do hrníčku tak malou baňku,chutnalo to dobře tak že si dám ještě jednu,že pry uz víc nemůžu.Měl jsem v sobě asi 4 pivka a po 5 minutách jsem viděl všechno rozmazaně jak po nějaké droze,po 10 minutách jsem se plahočil ven po čtyřech a pak mám asi 6 hodin okno..........Takže tady na ty východní likéry si dávete majzla
|
|
Nahoru |
|
|
sgt.peterson
|
Předmět příspěvku: Re: Paraziti Napsal: 04 kvě 2012, 14:54 |
|
|
Staff Sergeant |
|
To je jeden z odvozenin klasických nožů dle Jima Bowieho.Kavalerista bude zřejmě tak trochu dobrodružné povahy.
|
|
Nahoru |
|
|
..Punji..
|
Předmět příspěvku: Re: Paraziti Napsal: 16 úno 2014, 13:00 |
|
|
Warrant Officer |
|
|
Jedna naozaj urastena stonozka...
stonoha.jpg [ 22.37 KiB | Zobrazeno 10731 krát ]
|
_________________ Sgt.Martin Morgan B Co, 2/7 CAV 1st.Cavalry Division VIETNAM 1965-66
|
|
Nahoru |
|
|
keepcalm
|
Předmět příspěvku: Re: Paraziti Napsal: 11 dub 2014, 15:12 |
|
Private |
|
|
..Punji.. píše: Jedna naozaj urastena stonozka... Tak ta stonožka je teda libová
|
|
Nahoru |
|
|