|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Princl
|
Předmět příspěvku: Re: Gamesy Napsal: 30 srp 2008, 22:20 |
|
|
Chief Warrant Officer 2 |
|
|
JJ, to je pravda. Třeba s tim uměl předem , v tý hře mě chybý pohled z Huey. Jinak je dobrý, že můžeš vlést do všeho, co není plný, třeba do M48 nebo do Ontose (omluvte, pokud sem to napsal špatně). Ve VC2 se mi líbí i to, že můžeš sebrat českou vz.58, vz. 59 a vz. 61 škorpiona. Chci se zeptet, co je lepší na VC Fist Bravo?
_________________ Pvt. Giuseppe Principato BAR gunner Tommy and yankee
|
|
Nahoru |
|
|
Bullite
|
Předmět příspěvku: Re: Gamesy Napsal: 30 srp 2008, 22:27 |
|
|
Master Sergeant |
|
|
Princl píše: JJ, to je pravda. Třeba s tim uměl předem , v tý hře mě chybý pohled z Huey. Jinak je dobrý, že můžeš vlést do všeho, co není plný, třeba do M48 nebo do Ontose (omluvte, pokud sem to napsal špatně). Ve VC2 se mi líbí i to, že můžeš sebrat českou vz.58, vz. 59 a vz. 61 škorpiona. Chci se zeptet, co je lepší na VC Fist Bravo? co já vim tak máš dýmovnice, detaily postav a hafo map , a pár detailů , viz : http://www.vietcong2.info/index.php?sek ... fist-bravo
|
|
Nahoru |
|
|
J.R.Ryan
|
Předmět příspěvku: Re: Gamesy Napsal: 31 srp 2008, 09:18 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Registrován: 14 bře 2008, 12:30 Příspěvky: 56 Bydliště: okolí Českých Budějovic
|
Killi píše: Docela mě překvapilo ve VC 2 ze mel kulometcik u kampane VC m60 Také jsem si toho nevšiml ale nepřekvapuje mě to, ve filmu Hamburger Hill na vrcholu té kóty byli kulometčíci m60 nevim jak to dělaly s munící ale dobrý ale ohledně toho VC2 bych potřeboval poradit, nemám origo to je asi jasný a chci pařit po netu neví někdo jak? popřípadě mi napište na icq a můžem zapařit po hamachi 196138855
_________________ United States Marines Corps Cpl.J.R.Scofield SEMPER FI DO OR DIE
|
|
Nahoru |
|
|
Newman
|
Předmět příspěvku: Re: Gamesy Napsal: 31 srp 2008, 23:03 |
|
|
Master Sergeant |
Registrován: 21 črc 2008, 19:21 Příspěvky: 91 Bydliště: Milovice
|
J.R.Ryan píše: Killi píše: Docela mě překvapilo ve VC 2 ze mel kulometcik u kampane VC m60 Také jsem si toho nevšiml ale nepřekvapuje mě to, ve filmu Hamburger Hill na vrcholu té kóty byli kulometčíci m60 nevim jak to dělaly s munící ale dobrý ale ohledně toho VC2 bych potřeboval poradit, nemám origo to je asi jasný a chci pařit po netu neví někdo jak? popřípadě mi napište na icq a můžem zapařit po hamachi 196138855 Myslim ze pokud nemas origosku tak to uz u 2ky nejde ale jisty si nejsem pac mam origo a casto me to vyhazovalo za udajne cheaty
_________________ MSF
|
|
Nahoru |
|
|
Killi
|
Předmět příspěvku: Re: Gamesy Napsal: 31 srp 2008, 23:40 |
|
|
Staff Sergeant |
|
No to mi dělalo u jedničky byly sme 4 s jednou verzí hry(stejný cd) a jedinýmu mě to psalo že mám cheat
|
|
Nahoru |
|
|
Princl
|
Předmět příspěvku: Re: Gamesy Napsal: 01 zář 2008, 06:23 |
|
|
|
|
JJ, to se mi taky stávalo. A je to na nic.
|
|
Nahoru |
|
|
J.R.Ryan
|
Předmět příspěvku: Re: Gamesy Napsal: 05 zář 2008, 17:57 |
|
|
Staff Sergeant |
|
|
No já ted toho VC2 koupim na 100% protože jsem to vyděl v multiplayeru a dokonce hrál na Invexu když to vyšlo ale to už si skoro nepamatuju ale jako pecka jak je šlověk povyšován dostává nový kvéry atd jako může to bejt zajímavý tak kdo máte origo a nějaký zkušenosti s COOP tak to sem hodtě prosím
_________________ United States Marines Corps Cpl.J.R.Scofield SEMPER FI DO OR DIE
|
|
Nahoru |
|
|
STG Steetson
|
Předmět příspěvku: Re: Gamesy Napsal: 09 zář 2008, 17:57 |
|
|
|
|
VC2 jsem kupoval skoro hned jak se u nás objevila před nějakym pátkem...no zklamalo mě to nelíbí se mi že i sem se dostal výše zmiňovaný systém "přejdu přes mrtvolu a rázem mám její zbraně a munici" navíc na mém počítači si grafika dělá co chce a tak se mi občas stane že všechno je krásně 2D a já si připadám jak kdybych hrál Wolfensteina
_________________ PO3 Darryl Young Seal Team 1, Det. Golf, Juliet Platoon Long Phu
|
|
Nahoru |
|
|
SGT. Bushmeister
|
Předmět příspěvku: Re: Gamesy Napsal: 02 led 2009, 16:08 |
|
|
Sergeant First Class |
|
Řek bych že VC2 zabil spoustu výhod jedničky. Oproti jedničce mě to moc nepohltilo. Navíc mi to přijde jako kopie CoD šoupnutá do Vietnamu.
|
|
Nahoru |
|
|
prezka
|
Předmět příspěvku: Re: Wingsy Napsal: 20 úno 2009, 15:34 |
|
|
Private First Class |
Registrován: 09 úno 2009, 09:55 Příspěvky: 17 Bydliště: Mariánské Lázně
|
Hammer píše: Ještě k Wings Over Vietnam - docela jsem se těšil, že budou i útočné lety s Intruderem, ale to jsem se pak nestačil divit, když zapnu radar a nikde nic... o odhozu podle radaru si leda nechat zdát... Nebo se snad objevil nějaký doplněk, který by vylepšoval ať už tohle nebo jiné záležitosti? tak to máme stejnej problém, jak jsem se na tu hru těšil, hlavně kvůli A-6 a nakonec to lítat na oči ale na druhou stranu mi to může být jedno, páč s Intíkem nejsem schopnej dolítnout jedinou misi a hlavně ty noční mi nandavaj
_________________ Lone wolf
|
|
Nahoru |
|
|
J.R.Ryan
|
Předmět příspěvku: Re: Gamesy Napsal: 19 dub 2009, 11:10 |
|
|
Staff Sergeant |
|
|
Což jako VC1 je VC1 je to uplně jinej herní prvek a nezapomenutelnej zážitek jak po netu tak v kampani ale hodně hraju Seb Nam to je mod do flashopinta sice jsem pos*** jeho instalaci ale mapu MFCTI se mi podařilo rozchodit a to je sranda
|
|
Nahoru |
|
|
Mckoy
|
Předmět příspěvku: Re: Gamesy Napsal: 23 črc 2010, 17:42 |
|
|
Second Lieutenant |
|
Registrován: 07 zář 2007, 18:11 Příspěvky: 329 Bydliště: Břasy - Durham - Jefferson city
|
Co to má bejt od kdy jsou v Namu M4 nebo co je to za humáč s ris lištama, nechápu...
_________________ Cpl. Martin P. McKoy 3/2 Pl. B Co/1. bat. 8. Cav. 1. Cav. Div. 1968-1970
|
|
Nahoru |
|
|
Princl
|
Předmět příspěvku: Re: Gamesy Napsal: 23 črc 2010, 21:09 |
|
|
|
|
Sakra, chlapy, taky ste si tam všimli kapitána Price? To je opravdu universální voják. Jinak ta hra mě moc nepřekvapuje. Asi první CoD na PC, co si nezahraju
|
|
Nahoru |
|
|