|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Elias
|
Předmět příspěvku: Napsal: 07 led 2008, 22:21 |
|
|
Warrant Officer |
|
Registrován: 02 pro 2007, 21:05 Příspěvky: 157 Bydliště: Hradec Králové
|
mozny to je ale ja a nioem neslysel a to fanda OFP sem, ale i do Battlefield 1942 je mod z vietnamu co vim
_________________ "The First Casualty Of War Is Innocence." "Whipping Charlie at His Own Game."
Luke "Daisy" Langer B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "NEC ASPERA TERRENT"
|
|
Nahoru |
|
|
private_joker
|
Předmět příspěvku: Napsal: 08 led 2008, 22:24 |
|
|
Master Sergeant |
|
Registrován: 21 zář 2007, 18:46 Příspěvky: 100 Bydliště: Senica,SR
|
v sérii battlefield je aj samostatná hra vietnam ale inak na flashpoint som o hentých módoch počul ale nehral....inak na flashpoint boli zaujímavé móde čsla armády nehrali ste to?
|
|
Nahoru |
|
|
Elias
|
Předmět příspěvku: Napsal: 09 led 2008, 15:50 |
|
|
Warrant Officer |
|
Registrován: 02 pro 2007, 21:05 Příspěvky: 157 Bydliště: Hradec Králové
|
jj jmenuje se ČSLA a taky sem ho hral. Ja snad vystridal vsechny xD ted sem si ztahnul ACSR 1938 o obrane hranic v roce 38 taky dobry
_________________ "The First Casualty Of War Is Innocence." "Whipping Charlie at His Own Game."
Luke "Daisy" Langer B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "NEC ASPERA TERRENT"
|
|
Nahoru |
|
|
Hicks12thCAV
|
Předmět příspěvku: Napsal: 09 led 2008, 15:52 |
|
|
Jo ČSLA kampan sem hrál a docela mě bavila...buhužel sem nemel tu čest si zahrát ČSLA 2
|
|
Nahoru |
|
|
Voyager
|
Předmět příspěvku: Re: Gamesy Napsal: 27 črc 2008, 00:12 |
|
|
Staff Sergeant |
|
|
Dokonce, údajně se měla gameza VIETCONG jmenovat RAMBO a měla být podle scénáře také z vietnamu, ale nakonec se od toho nějak opustilo. VIETCONG je fakt úžasná hra, CZ dabing vtahne do hry, multiplayer super... Já teďkon hreju CoD2 a taky dobrý . Multiplayer taky v poho, doporučuju...
_________________ Автомат Калашникова образца 1947 года
|
|
Nahoru |
|
|
Fanys
|
Předmět příspěvku: Re: Gamesy Napsal: 27 črc 2008, 10:52 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
|
|
Já jsem flashpointovej maniak takže ČSLA, ČSLA2, Namovej mód a několik dalších mam v malíčku....sakra ja si ho snad zase nainstaluju Vietcong je parádní, jen je škoda že poměr kvalita/výkonost neni tak ideální jako třeba u CoD nebo H&D2, takže v některých lokacích se potvora dost škube, navíc když mam starší počítač
_________________ SGT. Francis J. Kotsmith B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "NEC ASPERA TERRENT"
|
|
Nahoru |
|
|
Newman
|
Předmět příspěvku: Re: Gamesy Napsal: 27 črc 2008, 11:11 |
|
|
Master Sergeant |
Registrován: 21 črc 2008, 19:21 Příspěvky: 91 Bydliště: Milovice
|
Vietcong parada jedna znej her co se tyce namu a nikdo ho zatím nepřekonal. Az na VC2 coz mi prislo oproti jednice celkem slabsi
_________________ MSF
|
|
Nahoru |
|
|
Fanys
|
Předmět příspěvku: Re: Gamesy Napsal: 27 črc 2008, 13:59 |
|
|
|
|
Přemejšilm akorát o tom Conflictu: Vietnam....hrál jsem před lety demoverzy a přišlo mi to podobný jako Hidden&dangerous 2....máte s touhle hrou nějaké zkušenosti nebo je to ztráta času? Z demoverze si toho moc nepamatuju
_________________ SGT. Francis J. Kotsmith B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "NEC ASPERA TERRENT"
|
|
Nahoru |
|
|
Killi
|
Předmět příspěvku: Re: Gamesy Napsal: 27 črc 2008, 15:03 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Mam ji doma a hrál jsem trenink a první misi nejdříve sem to skoušel na nejvyší optížnost a to se neda ale kdyz si to dáte na easy tak se da dohrát i ta první mise bohužel hra mě přestala bavit a tak už jí nehraju jinak mate tam 4 člený tým ve kterém máte snipera kulometčíka medika tusim a pěšáka nebo žénistu řídíte celý tým a vybíráte si za koho chcete hrát hra se dá hrát v pohledu 3. osoby o pohledu 1. osoby si nejdem jistý.
|
|
Nahoru |
|
|
gravedigger
|
Předmět příspěvku: Re: Gamesy Napsal: 14 srp 2008, 21:33 |
|
|
Sergeant First Class |
|
Vietcong plusy a mínusy například proti sérii CoD, i když to neni Nam +Prohledávání těl, nutnost sbírání předmětů, žádný "přeběhnu přes mrtvolu rázem od ní mam munici +Výběr zbraně pro misi +Dobře udělaný briefingy -Míření, se zbraněma míří nahoru -Neomezená munice u Bronsona
_________________ Mess with the best, die like the rest
|
|
Nahoru |
|
|
Fanys
|
Předmět příspěvku: Re: Gamesy Napsal: 14 srp 2008, 22:30 |
|
|
|
|
pořídil jsem novej počítač, tak jsem jako první nainstaloval Vietcong 2 a je to hnus velebnosti.... čekal jsem od toho mnohem víc.... všechno Vietcongový kouzlo z toho zmizelo
|
|
Nahoru |
|
|
Joe Harner
|
Předmět příspěvku: Re: Gamesy Napsal: 20 srp 2008, 17:50 |
|
|
Private E-2 |
|
|
Podle mne byl nej Vietcong 1 měl dobrou kampan a celkem dobrý příběh.
|
|
Nahoru |
|
|
Killi
|
Předmět příspěvku: Re: Gamesy Napsal: 24 srp 2008, 00:21 |
|
|
Staff Sergeant |
|
No to by mohlo bejt zajímavý
|
|
Nahoru |
|
|
Princl
|
Předmět příspěvku: Re: Gamesy Napsal: 24 srp 2008, 00:42 |
|
|
Chief Warrant Officer 2 |
|
|
Bullite píše: Toto jsem objevil na netu , no řek bych že to teda nebude nic moc nam mno http://www.doupe.cz/Doupecz/Hruzy-Vietn ... fault.aspxJá už předem vim, že se mi to určitě líbit nebude. Já mam rád hry z Vietnamu realistický, a ne něco mezi Vietcongem a Resident Evilem
_________________ Pvt. Giuseppe Principato BAR gunner Tommy and yankee
|
|
Nahoru |
|
|