|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
tomharv
|
Předmět příspěvku: Napsal: 25 zář 2007, 19:51 |
|
|
Private First Class |
|
Ctel jsem zeptat na hru M.I.A. Nechce my to najit nic na netu!muzete me nekdo napsat nejakej preklad nebo neco?
|
|
Nahoru |
|
|
private_joker
|
Předmět příspěvku: Napsal: 25 zář 2007, 20:02 |
|
|
Master Sergeant |
|
Registrován: 21 zář 2007, 18:46 Příspěvky: 100 Bydliště: Senica,SR
|
no M.I.A je missing in action nie? čiže nezvestný v akci ak nie tak ma opravte
|
|
Nahoru |
|
|
Airman.1472
|
Předmět příspěvku: Napsal: 25 zář 2007, 20:59 |
|
|
Private First Class |
|
|
tomharv píše: Ctel jsem zeptat na hru M.I.A. Nechce my to najit nic na netu!muzete me nekdo napsat nejakej preklad nebo neco?
Mám ji doma, ale je to shit, který běží snad jen na Windows 95, možná 98.
_________________ Airman.1472
|
|
Nahoru |
|
|
Matrix
|
Předmět příspěvku: Napsal: 25 zář 2007, 21:23 |
|
|
Major |
|
|
M.I.A. neběhaj pod Windows NT a XP tuším mají jádro z NT. Zkoušel jsem je rozběhat přes VirtualBox, ale stejně mi to nešlo kvůli grafice. Ale je možné, že jsem něco dělal špatně. Jo, tenkrát jsem to pařil ještě přes 3Dfx, ale mělo to ještě jedno grafické rozhraní, takže 3Dfx není potřeba.
Osobně jsem měl hru rád, je to teda arkádová střílečka, ve které lítáte s malinkatým vrtulníčkem (Loach, Huey, Cobra) a kosíte tuny malinkejch vietkongíčků, náklaďáčků a tak.
Link se screenshoty
|
|
Nahoru |
|
|
private_joker
|
Předmět příspěvku: Napsal: 26 zář 2007, 08:41 |
|
|
Master Sergeant |
|
Registrován: 21 zář 2007, 18:46 Příspěvky: 100 Bydliště: Senica,SR
|
bože M.I.A som vlastne mal ešte na prvom PC....bola to fakt klasika mastil som to dňom aj nocou a nevedel prestať som ju mal origošku z rakúska mi ju otec priniesol
|
|
Nahoru |
|
|
Travis
|
Předmět příspěvku: Napsal: 02 led 2008, 13:27 |
|
|
Sergeant |
|
|
Matrix píše: M.I.A. neběhaj pod Windows NT a XP tuším mají jádro z NT. Zkoušel jsem je rozběhat přes VirtualBox, ale stejně mi to nešlo kvůli grafice. Ale je možné, že jsem něco dělal špatně. Jo, tenkrát jsem to pařil ještě přes 3Dfx, ale mělo to ještě jedno grafické rozhraní, takže 3Dfx není potřeba. Osobně jsem měl hru rád, je to teda arkádová střílečka, ve které lítáte s malinkatým vrtulníčkem (Loach, Huey, Cobra) a kosíte tuny malinkejch vietkongíčků, náklaďáčků a tak. Link se screenshoty
Na takovéhle hry mám doma ještě jednu starou P 223 MMX s 3DFx Voodoo 2 kartou. YOO!!!
|
|
Nahoru |
|
|
Hammer
|
Předmět příspěvku: Napsal: 02 led 2008, 15:16 |
|
|
Master Sergeant |
|
|
To já myslel, že jde o něco skoro 8-bitového, ale podle screenshotů vypadá na šikovnou arkádu.
|
|
Nahoru |
|
|
Hoonza
|
Předmět příspěvku: Re: Dotaz na M.I.A. Napsal: 20 srp 2008, 14:08 |
|
|
Private First Class |
|
M.I.A byla skvělá hra, já u toho strávil dost času. Vždycky mě fascinovalo, jak šlo všechno hezky rozstřílet, to se tehdy moc ve hrách nevidělo Hlavně nikdy nezapomenu na soundtrack, který byl moc fajn!
|
|
Nahoru |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|