To byla strategická hra, jenom jsem četl recenzi a hru měl puštěnou tak možná 5 minut(demo). Byla vydána někdy v roce 2002, nebo 2003. Pak jsem se k tomu něak moc nedostal, ale nehledal bych v tom nějakou spojitost se stejnojmenným filmem. Nechci teda kritizovat, recenzent v GameStaru dával hodnocení myslin něco mezi 70-80%, čili lehký nadprůměr.
Ještě doplním, že sehnat - na již kolikrát zmiňovaném (v jiném topicu) war-foru Nebo koupit, dneska už by se měla prodávat za levno, myslim, že se ještě dá najít v nějakých gameshopech, když ne tak na internetových obchodech.
Takže se potvrzuje to nepříliš vysoké hodnocení. Já vím jenom z té chviličky z dema, že jsem nějak nerozuměl ovládání a ani na to nebyl dostatečný hardware, tak se to myslim sekalo - to je pak o ničem no. Později už jsem si nějak nevzpomněl, abych to prozkoumal lépe.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru