|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
JimmyMX
|
Předmět příspěvku: Profi nabíječka Kalashnikov 1000/2000 mA Napsal: 02 čer 2011, 09:36 |
|
|
Private First Class |
Registrován: 07 bře 2011, 19:07 Příspěvky: 18 Bydliště: Prostějov
|
|
Nahoru |
|
|
hharo
|
Předmět příspěvku: Re: Profi nabíječka Kalashnikov 1000/2000 mA Napsal: 02 čer 2011, 12:06 |
|
|
Sergeant First Class |
|
Mám podobnou, tam pod těma diodama by měl být takový nepatrný, vyčnívající, žlutý, plastový, čudlíček. U té moji: Po připojení baterie se rozsvítí červená dioda nabijení- mírné bzučení, agresivné zmáčknu čudlík aby se přepl na žlutou diodu- vybijení(podle stavu nabití baterie se může vybíjet až několik hodin) a pak podle toho, jak to máš nastaveno na tom potenciometru jestli 500mAh nebo 1000mAh nabijení. Prej, čím pomaleji, tím lépe. Až bude nabito, nabíječka přestane bzučet a dioda se rozsvítí z červené na zeleno. Jinak pokud je nová, měl by si mít návod, potažmo manuál se občas dá sehnat u nějákejch prodejců s elektr. součástkama v pdf. GMelektro.. Já osobně bych tě nakonvertoval spíš k lipolkám. Moc se mi do toho nechtělo ale dnes bych na ně nedal dopustit.
|
|
Nahoru |
|
|
JimmyMX
|
Předmět příspěvku: Re: Profi nabíječka Kalashnikov 1000/2000 mA Napsal: 02 čer 2011, 13:03 |
|
|
Private First Class |
Registrován: 07 bře 2011, 19:07 Příspěvky: 18 Bydliště: Prostějov
|
Návod mám a žlutý malý čudlík nereaguje ani když ho zmačknu v momentě kdy to nejmíň čeká .. Asi reklamačka Diky moc
|
|
Nahoru |
|
|
Tank Hill
|
Předmět příspěvku: Re: Profi nabíječka Kalashnikov 1000/2000 mA Napsal: 03 čer 2011, 01:28 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
|
Registrován: 14 pro 2008, 00:48 Příspěvky: 265 Bydliště: Radnice, D.C.
|
Moje funguje tak, že musim připojit aku k nabíječce ODPOJENÉ od sítě, zmáčknout a pořád držet žlutej čudlík, zapojit nabíječku do zásuvky, počkat, až se dioda rozsvítí žlutě a pak teprve žlutej čudlík pustit.
_________________ CPL Hill, M. S. A/1-15 INF, 3ID (re-en.); 96-01 "Jako okupace se to dá vydržet, ale jako bratrská pomoc to stojí za hovno."
|
|
Nahoru |
|
|
orner
|
Předmět příspěvku: Re: Profi nabíječka Kalashnikov 1000/2000 mA Napsal: 03 čer 2011, 12:11 |
|
|
Zdarec, taky mam tuhle nabku a podobnou zkusenost je potreba drzet tlacitko klidne i jednu minutu a pokud se nechytne pustit chvili pockat a pak opakovat na podruhe se pokazde chyti...
|
|
Nahoru |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|