|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Matrix
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 09 úno 2009, 19:33 |
|
|
Major |
|
|
hans lauper píše: JJ,tak to je!Třeba ve filmu Kde orli nalétají přiletí germáni na hrad v OH-13!!! Tenhle film neznám nebo si ho nevybavuju, ale myslel jsem filmy kvalit třeba Vojína Ryana...
|
|
Nahoru |
|
|
Fanys
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 10 úno 2009, 15:18 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
|
|
Tak dnešní produkce si ve většině případů potrpí na aspon trochu reálnou předlohu. V době minulé vážně nebylo vyjímkou, že se ve francouzských a amerických filmech objevovali poválečné stroje. Tanky jako M48 nebo M60 ve velkém měřítku nahrazovali Shermany, ale hlavně německé stroje. Akorát je přebarvili do šeda a na boky nakreslili kříže. To se vztahuje na filmy baj voko z 60.-70. let. Mám dojem že podobná zvěrstva se vyskytovala i u závěrečných dílů gigantického sovětského díla Osovobození, pokud si to dobře pamatuju. Už jsem to léta neviděl. A přitom byl uvod moc pěkný.
_________________ SGT. Francis J. Kotsmith B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "NEC ASPERA TERRENT"
|
|
Nahoru |
|
|
Walker
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 11 úno 2009, 15:53 |
|
|
Staff Sergeant |
Registrován: 19 lis 2008, 16:29 Příspěvky: 65 Bydliště: Velitelství Bong Song
|
Princl píše: Tecko 1/9 Cav píše: JJ Forest Gump je po výstrojní hodně na vysoké úrovni.I když taky sem našel chybku.Ve scéně kdy Bubba vypráví jak se daj upravovat krevety,tak u toho leštěj Combaty a je v tom záběru vidět že maj v ruce combaty z 80.let,ty s tim výřezem u tkaniček.jinak vše ostatní perfekt.Jeden z mála filmů kdy maj pěšáci na zádech T-62(někteří ...mimo Dallase z Detroitu a Texe z..já uš ani nevim odkud byl Tex...)... Tex byl myslim z Detroitu Chodily jsme na dloutánský výlety
|
|
Nahoru |
|
|
prezka
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 14 úno 2009, 22:14 |
|
|
Private First Class |
Registrován: 09 úno 2009, 09:55 Příspěvky: 17 Bydliště: Mariánské Lázně
|
Pro mě je to taky Četa, FMJ, HHill a Apokalipsa, přesně ja jdou za sebou. Jinak Stenly to je fajnšmekr, FMJ pojal takovým tím svým způsobem, chtěl prostě natočit "jinej" film o vietnamu a já tenhle film miluju hlavně kvůli hudbě která je tam použitá, což je kubrikovo specialitka, Jinak kdo by neznal Space Odysey 2001 tzv ukolébavka pro dospělé(já osobně jsem si tenhle film pustil snad milionkrát a dokoukal jsem ho do konce přesně jednou, pokaždý jsem usnul ).
_________________ Lone wolf
|
|
Nahoru |
|
|
prezka
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 14 úno 2009, 22:18 |
|
|
Private First Class |
|
Jinak Forrest Gump je můj vůbec nej film, ale z toho namu je tam jen třoška ikdyž ho to poznamená na zbytek filmu, nikdy nezapomenu a nemůžu se vynadívat na scénu kdy jednoho dne přestane pršet s báječným doprovodem Hendrixe, tak krásný zásahy RPGčkama a minometama by mohl závidět leckterej válečnej film
|
|
Nahoru |
|
|
zajicmikeforce
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 14 úno 2009, 22:39 |
|
|
Major |
|
Registrován: 14 led 2008, 16:35 Příspěvky: 512 Bydliště: Plei Ku, II. CTZ RVN
|
prezka píše: nikdy nezapomenu a nemůžu se vynadívat na scénu kdy jednoho dne přestane pršet s báječným doprovodem Hendrixe, tak krásný zásahy RPGčkama a minometama by mohl závidět leckterej válečnej film sorry kámo, ale když "dou na vejlet" ta hrajou jimmiho watchtower a ta scéna kdy přestane pršet tak hrajou Buffalo Springfield - For What It's Worth
_________________ SFC M.Z. Rebytt A-218 Mike Force 62-65 A-204 B-20 MSF 67-69 There´s nothing like a Pepsi when you´ve been in the bush for a few days 20.prapor VC
|
|
Nahoru |
|
|
prezka
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 14 úno 2009, 22:44 |
|
|
Private First Class |
|
ouuu, linč na mě, za takovou chybu, nějak jsem si to popletl
|
|
Nahoru |
|
|
Hoonza
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 22 úno 2009, 13:37 |
|
|
Private First Class |
|
Cherry píše: No, jelikož se narodil v New Yorku, tak je to USA Man jak poleno I když zemřel v Anglii. Narodil se sice v New Yorku, ale žil nastálo v Anglii a nerad cestoval, proto natočil i celé FMJ v Agnlii, takže o nějakém "USAMan jako poleno" se mluvit nedá
|
|
Nahoru |
|
|
private_joker
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 02 kvě 2009, 10:01 |
|
|
Master Sergeant |
|
Registrován: 21 zář 2007, 18:46 Příspěvky: 100 Bydliště: Senica,SR
|
aj vám sa stalo že z filmu Apokalypsa vás rozbolela hlava? skvelý film, skvelá atmosféra ale dosť psycho a moc úvahový film....keď to idem pozerať tak si tu chystám aspirin
|
|
Nahoru |
|
|
J.R.Ryan
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 05 kvě 2009, 20:40 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Registrován: 14 bře 2008, 12:30 Příspěvky: 56 Bydliště: okolí Českých Budějovic
|
Což i to je možný, Apokalypsa je film nečekaných možností
_________________ United States Marines Corps Cpl.J.R.Scofield SEMPER FI DO OR DIE
|
|
Nahoru |
|
|
Marty
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 08 čer 2009, 18:00 |
|
|
Sergeant Major |
|
Registrován: 08 kvě 2008, 18:31 Příspěvky: 131 Bydliště: Uherské Hradiště
|
XXL let nazpet davali v TV film,na nazev si nevzpomenu,americke vyroby.Byl nezapomenutelny...Letaly v britskych vrtulnicich,nosili ruske maskace a strileli ze zbrani za ktere by se nemusel stydet ani terminator.Vietnam byl umisten v polopousti,v jednotce meli silikonove blond krasky a nez vyrazili do akce,dali s nima poradnou souloz se slovy "neboj ja se vratim".Samozrejme kazdy z hrdinu mel obvod hrudniku ze by s nim zastavil vlak.Ani by na ohodnoceni nestacila abeceda. Podtrzeno,secteno:Horsi sracku jsem nevidel Jinak Platoon,FMJ,Udoli stinu...srdecni zalezitost
_________________ SP4 Marty Hayek alias Dung in Action
4th "IVY" infantry division
Plei Ku
Nad alkoholem nelze zvítězit...pouze Moraváci remízovali.
|
|
Nahoru |
|
|
Mckoy
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 09 čer 2009, 09:33 |
|
|
Second Lieutenant |
|
Registrován: 07 zář 2007, 18:11 Příspěvky: 329 Bydliště: Břasy - Durham - Jefferson city
|
to má bejt z Namu jo no teda *kurnik nevidim blicího smajlíka*
_________________ Cpl. Martin P. McKoy 3/2 Pl. B Co/1. bat. 8. Cav. 1. Cav. Div. 1968-1970
|
|
Nahoru |
|
|