|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
69nam13
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 01 zář 2008, 21:52 |
|
|
Corporal |
|
|
četa je klasika nee? kdo neviděl jako by nebyl
_________________ 2/1 marines company H 1967-68
|
|
Nahoru |
|
|
Cherry
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 09 lis 2008, 19:24 |
|
|
Major |
|
Registrován: 26 kvě 2008, 19:05 Příspěvky: 541 Bydliště: Paszinkowitz
|
Osobně je pro mě jeden z nejlepších filmů o "Vietnamu" Forrest Gump. Tam je totiž nádherně vidět, jak pošlou prostoduchýho kluka (rozuměj: 95% obyvatel USA) na druhej konec světa, aby tam byl od začátku do konce zmatenej. Ne nadarmo je to hodnoceno jako jeden z nejlepších filmů historie. Navíc výstrojově je to lahůdka. Jako druhou perlu bych označil Jasnou lež (A Bright Shining Lie) s báječným Billem Paxtonem, který tam nemá chybu. Dále samozřejmě Četa a Hamburger Hill. Co se týče atmosféry, je dobrý Narozen 4. července a Návrat domů (Coming Home, rok 1978). A ty špatný? Zelené barety s Johnem Waynem a Rambo II Velitel čety náhodou celkem ujde....
_________________ 2Lt. Thomas "Cherry" Tresznak B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "Nec Aspera Terrent"
|
|
Nahoru |
|
|
Tecko 1/9 Cav
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 09 lis 2008, 21:36 |
|
|
Warrant Officer |
Registrován: 13 bře 2008, 17:06 Příspěvky: 173 Bydliště: Camp Evans, I.CTZ
|
JJ Forest Gump je po výstrojní hodně na vysoké úrovni.I když taky sem našel chybku.Ve scéně kdy Bubba vypráví jak se daj upravovat krevety,tak u toho leštěj Combaty a je v tom záběru vidět že maj v ruce combaty z 80.let,ty s tim výřezem u tkaniček.jinak vše ostatní perfekt.Jeden z mála filmů kdy maj pěšáci na zádech T-62(někteří ...mimo Dallase z Detroitu a Texe z..já uš ani nevim odkud byl Tex...)...
|
|
Nahoru |
|
|
Princl
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 10 lis 2008, 01:29 |
|
|
Chief Warrant Officer 2 |
|
|
Tecko 1/9 Cav píše: JJ Forest Gump je po výstrojní hodně na vysoké úrovni.I když taky sem našel chybku.Ve scéně kdy Bubba vypráví jak se daj upravovat krevety,tak u toho leštěj Combaty a je v tom záběru vidět že maj v ruce combaty z 80.let,ty s tim výřezem u tkaniček.jinak vše ostatní perfekt.Jeden z mála filmů kdy maj pěšáci na zádech T-62(někteří ...mimo Dallase z Detroitu a Texe z..já uš ani nevim odkud byl Tex...)... Tex byl myslim z Detroitu
_________________ Pvt. Giuseppe Principato BAR gunner Tommy and yankee
|
|
Nahoru |
|
|
Cherry
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 10 lis 2008, 09:44 |
|
|
Major |
|
|
Ee, "já už vlastně ani nevím, odkud byl Tex" Ale film je to nádhernej. To se musí nechat. Tomu asi odpovídá 6 Oscarů a 7 dalších nominací.... Pecka http://www.youtube.com/watch?v=GH-5lUBB ... re=related
_________________ 2Lt. Thomas "Cherry" Tresznak B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "Nec Aspera Terrent"
|
|
Nahoru |
|
|
Princl
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 10 lis 2008, 18:09 |
|
|
Chief Warrant Officer 2 |
|
|
Dík za opravu, mě to docvaklo až v plzni, jinak na základce sme se na film dívali kvůli slohu a byl sem asi jedinej, komu se film líbil. To víte, ti hip hopeři ze třídy. Jinak ten film si taky chválim, je to skvělí, a nejenom to ve Vietnamu, ale i jinde. Prostě
_________________ Pvt. Giuseppe Principato BAR gunner Tommy and yankee
|
|
Nahoru |
|
|
Walker
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 01 pro 2008, 15:36 |
|
|
Staff Sergeant |
Registrován: 19 lis 2008, 16:29 Příspěvky: 65 Bydliště: Velitelství Bong Song
|
the best of is full metal jacket a nejhorsi asi utek z vietnamu
|
|
Nahoru |
|
|
Patten
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 19 led 2009, 20:19 |
|
|
Private First Class |
|
Forrest je nejlepší celkově .....A řekl bych že po výstrojový stránce na tom budou mezi nejhoršíma filmama Tunnel rats od Uwe Bolla.
_________________ B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "Nec Aspera Terrent"
|
|
Nahoru |
|
|
Cherry
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 20 led 2009, 13:06 |
|
|
Major |
|
|
Předevčírem jsem opět, ovšem po velmi dlouhé době, viděl Operaci Slon z dílny Walta Disneye. Ač na CSFD získal tento počin pouhých 59%, já jsem byl spokojen. Je to dobrej relax. Ray Liotta jako vymaštěnej lampasák od SF (u nich je to snad vrozený ) a nádherná příroda, nebezpečná kombinace. Opravdu jsem se zasmál. Vřele doporučuju. http://www.csfd.cz/film/13878-operace-s ... umbo-drop/
|
|
Nahoru |
|
|
Matrix
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 20 led 2009, 18:21 |
|
|
Major |
|
|
Je snesitelnej film, rozhodně lepší než některý akčňáky. A taky možná jedinej film z Vietnamu, na kterej se dá koukat s dětma...
|
|
Nahoru |
|
|
Fanys
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 20 led 2009, 19:41 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
|
|
Matrix píše: Je snesitelnej film, rozhodně lepší než některý akčňáky. A taky možná jedinej film z Vietnamu, na kterej se dá koukat s dětma... náhodou Maminka byla s tatínkem v kině na Četě, zrovna když jsem byl očekáván. Bohužel, žádné následky to ve mě nezanechalo Pravda, dívali se na ní prý divně ale co
_________________ SGT. Francis J. Kotsmith B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "NEC ASPERA TERRENT"
|
|
Nahoru |
|
|
Hans Kugel
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 24 led 2009, 16:38 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Fanys píše: Matrix píše: Je snesitelnej film, rozhodně lepší než některý akčňáky. A taky možná jedinej film z Vietnamu, na kterej se dá koukat s dětma... náhodou Maminka byla s tatínkem v kině na Četě, zrovna když jsem byl očekáván. Bohužel, žádné následky to ve mě nezanechalo Pravda, dívali se na ní prý divně ale co Nezanechalo?A ta těžká mozková disfunkce,tiky v levé noze a pravé ruce???? Jinak dle mého je nej Apocalypse now a Forrest Gump nejhorší nemůžu soudit s Namem začínám a moc filmů jsem neviděl....
_________________ "TEN CO SKÁČE Z PÓDIA."
|
|
Nahoru |
|
|
Hans Kugel
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 24 led 2009, 16:40 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Hans Kugel píše: Fanys píše: Matrix píše: Je snesitelnej film, rozhodně lepší než některý akčňáky. A taky možná jedinej film z Vietnamu, na kterej se dá koukat s dětma... náhodou Maminka byla s tatínkem v kině na Četě, zrovna když jsem byl očekáván. Bohužel, žádné následky to ve mě nezanechalo Pravda, dívali se na ní prý divně ale co Nezanechalo?A ta těžká mozková disfunkce,tiky v levé noze a pravé ruce???? Jinak dle mého je nej Apocalypse now a Forrest Gump nejhorší nemůžu soudit s Namem začínám a moc filmů jsem neviděl.... "Na vietnamu bylo nejlepší to že jsme pořád chodili na dlouhé výlety"
_________________ "TEN CO SKÁČE Z PÓDIA."
|
|
Nahoru |
|
|
Elias
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 24 led 2009, 18:34 |
|
|
Warrant Officer |
|
Registrován: 02 pro 2007, 21:05 Příspěvky: 157 Bydliště: Hradec Králové
|
Nemohu rict jaky film je nejlepsi. To ne, to je vec vkusu. Ale hluboce Varuji pred filmem Tunnel Rats. To je neco fakt hroznyho. Po dvaceti minutach sem ho musel smazat z disku navzdy. Nejen vejstrojove ale i pribehove. A LZ uprostred Jungle. E-E.
_________________ "The First Casualty Of War Is Innocence." "Whipping Charlie at His Own Game."
Luke "Daisy" Langer B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "NEC ASPERA TERRENT"
|
|
Nahoru |
|
|
EASY
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 29 led 2009, 01:25 |
|
|
Sergeant Major |
|
84 C MOPIC je jeden z mých favoritů (ale se starým video dabingem,cca 15 let vlatním origo videokazetu ) forest,četa,hambáč,4.červenec,apokalypsa....... těžko říct co je nej,každej má něco do sebe a ty co jsou fakt vo ničem,na ty rychle zapomínám abych si nekazil náladu.
_________________ HM3 Jiri "EASY" "DOC" Navratil 3rd Force Recon F 3-3 Isthmus
|
|
Nahoru |
|
|