|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Matrix
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 26 čer 2008, 06:26 |
|
|
Major |
|
|
Mckoy píše: Ty si asi koleduješ o malér, panáčku. Braddock je plukovník. Aby si tě Chuck nenašel a nepodal. A znáš to - vyskočí z boty, sedm facek nohou...
|
|
Nahoru |
|
|
vietnammarine
|
Předmět příspěvku: Re: Napsal: 27 čer 2008, 19:42 |
|
|
First Lieutenant |
|
Registrován: 03 dub 2008, 19:02 Příspěvky: 365 Bydliště: Bars and whorehouses all around the DMZ
|
NAMSYSEL píše: Za top bych z pohledu výstroje označil Oběti války a asi Hambáč, ale ten jsem dlouho neviděl tak nevim jak to tam přesně bylo Z pohledu atmosféry vede jasně FMJ a Patrola prokletých nebo jak se to jmenovalo. A nakonec jako kombinaci obojího bych za top dal Mrtví prezidenti - takovou bandu magorů jsem snad nikde neviděl a ještě k tomu byli pěkně oblečený a vystrojený .... PARÁDA
Oběti války: 23rd, pokud si pamatuju dobře, tam má na můj vkus až moc mariňáckejch vest...sice sem jich pár u ní viděl...ale tam jich bylo moc. Hambáč: Z pohledu výstroje je to dle mě asi nej film z Namu a některý hlášky sou prostě k sežrání:))) Prezidenti: Jediný co ěm sralo byly ty "Miltekový"klobouky. Ale jinak ty řízci sou super a film miluju. Akorát tolik negrů co bylo tam v jednom týmu nesloužilo u Force Reconu za celou válku:))) A nejlepší je stejně Velitel čety a Obrana pevnosti Gloria....Dinardo je největší borec.
_________________ Sgt Martin "Hootch" Bouda 3d Force Reconnaissance Company 1966 - 1970 USMC Force Reconnaissance Units 1942 - 1995
|
|
Nahoru |
|
|
NAMSYSEL
|
Předmět příspěvku: Re: Re: Napsal: 27 čer 2008, 20:21 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
Registrován: 10 pro 2007, 15:45 Příspěvky: 260 Bydliště: švédsko
|
vietnammarine píše: NAMSYSEL píše: Za top bych z pohledu výstroje označil Oběti války a asi Hambáč, ale ten jsem dlouho neviděl tak nevim jak to tam přesně bylo Z pohledu atmosféry vede jasně FMJ a Patrola prokletých nebo jak se to jmenovalo. A nakonec jako kombinaci obojího bych za top dal Mrtví prezidenti - takovou bandu magorů jsem snad nikde neviděl a ještě k tomu byli pěkně oblečený a vystrojený .... PARÁDA
Oběti války: 23rd, pokud si pamatuju dobře, tam má na můj vkus až moc mariňáckejch vest...sice sem jich pár u ní viděl...ale tam jich bylo moc. Hambáč: Z pohledu výstroje je to dle mě asi nej film z Namu a některý hlášky sou prostě k sežrání:))) Prezidenti: Jediný co ěm sralo byly ty "Miltekový"klobouky. Ale jinak ty řízci sou super a film miluju. Akorát tolik negrů co bylo tam v jednom týmu nesloužilo u Force Reconu za celou válku:))) A nejlepší je stejně Velitel čety a Obrana pevnosti Gloria....Dinardo je největší borec. Velitel Čety a Obléhání základny Gloria to jsou masakr filmy .........
_________________ LtJG. Pete Wasserman Seal Team1/Det. Golf/Whiskey plt./1.st. sqd. 11/70 - 05/71 v Nam Can GOOD DAY TO GRILL!!
|
|
Nahoru |
|
|
Dalibor
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 28 čer 2008, 10:07 |
|
|
Sergeant Major |
|
|
Nejlepší je Údolí stínú v zavěsu Operace slon a nejhorší je to těžké určit.
|
|
Nahoru |
|
|
nuy-nai
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 08 črc 2008, 08:01 |
|
|
Warrant Officer |
|
|
Nejlepší určo Četa, Full Metal jacket a Apokalypsa......nejhorší Muž jménem Cobra a Operace Phoenix...to je silný kafčo..
_________________ Pfc Michael Taylor 3rd Marine division , 4th Scout/Sniper platoon / 3rd Force Recon
|
|
Nahoru |
|
|
Matrix
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 08 črc 2008, 12:40 |
|
|
Major |
|
|
Muž jménem Cobra, to ani neznám, Operaci Phoenix mám doma několik let, ale ještě jsem si neudělal čas a chuť se na to podívat. Ale u těch nejhorších filmů je fakt ta konkurence silná.
Třeba Soldiers Boyz (Žoldáci) s Dudikoffem. Je to jeden z těch návratů do Vietnamu, takže ne přímo válka. Vyhazoval jsem z toho reklamy, takže jsem musel být u počítače. Koukat na to bylo utrpení, musel jsem si u toho číst knížku.
Také italští Mariňáci jsou zážitek. Původní italský název nevím, anglický byl Leathernecks, takže český název nebyl omyl českého překladu. Ono se to totiž jmenovalo Mariňáci, ale nosili nášivky Special Forces. I výstrojní hnidopichové by se vyřádili. Pamatuji se jen, že hlavní drsoň nosil dvacítkové sumky, ale v bouchačce měl zásadně třicítkový zásobník. U tohoto filmu jsem poprvé zaregistroval co je to špatný herecký výkon - fakt takové ochotnické představení.
A špatný není ani Bílý duch (White Ghost). Je to také "povietnam", o zapomenutém baretovi, který žije v džungli. V akčních scénách jsem měl pocit, že koukám na Žhavé výstřely 2, kdy hlavní hrdina máchne šedesátkou a 5-7 lidí odletí dozadu. Chybělo jen počítadlo mrtvých v horním rohu.
U takových filmů je nejlepší dát si pár panáků a potom se na to dívat jako na komedii.
|
|
Nahoru |
|
|
Martin Langer
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 08 črc 2008, 13:36 |
|
|
Master Sergeant |
Registrován: 07 dub 2008, 00:02 Příspěvky: 105 Bydliště: Khu Khel Na, provincie Op Ava
|
když jsme u té duchařiny - znáte nebo slyšeli jste někdo o myslím že korejském filmu, jmenovalo se to Šediví vojáci nebo jednotka nebo něco takového co bylo šedé. Prostě tam na patrole v džungli se jeden pán ztratil a tam potkal ex-comrades co už byli vlastně mrtví. Já jednou viděl trailer na youtubu a pak se po tom slehla zem...
_________________ PFC Martin /JW/ Langer Co. O (Ranger) 75th Inf. 3rd Bde. 82nd Abn. (currently inactive)
|
|
Nahoru |
|
|
Taylor 101
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 08 črc 2008, 16:13 |
|
|
Chief Warrant Officer 2 |
|
Pro mne je jasnou jedničkou Hamburger Hill, s titulkama,které poupravil a vylepšil jeden kamarád,pak Údolí stínů a Zahrady z kamene. Nejhorší asi Obléhání základny Gloria,ale kandidátů je určitě víc.
_________________ SP5 Martin F. TAYLOR B Co. 1st Batt. 28th Inf. Reg. 1st Inf. Div. BLACK LIONS
|
|
Nahoru |
|
|
Tecko 1/9 Cav
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 08 črc 2008, 17:11 |
|
|
Warrant Officer |
Registrován: 13 bře 2008, 17:06 Příspěvky: 173 Bydliště: Camp Evans, I.CTZ
|
jo jednou sem taky shlídnul Hambáč s dosti zajímavými titulky....hlášky typu ,,zatracení samosouložiči s matkou''sou nezapomenutelné...
|
|
Nahoru |
|
|
Taylor 101
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 08 črc 2008, 17:27 |
|
|
Chief Warrant Officer 2 |
|
Nene tohle jsou moc pěkné titulky. Vše jak má být.
_________________ SP5 Martin F. TAYLOR B Co. 1st Batt. 28th Inf. Reg. 1st Inf. Div. BLACK LIONS
|
|
Nahoru |
|
|
Arnie
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 08 črc 2008, 19:32 |
|
|
Colonel |
|
|
Jo kdyby se jen poupravovaly, musely se napsat ! Každopádně termíny "son of a bitch" rozumněj "slunce pláže" a podobné mi daly zabrat
_________________ ... Don't mean nothin' ... ... take two salt pils and drive on ...
|
|
Nahoru |
|
|
Hellsniper
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 16 srp 2008, 21:05 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Takže u měl nejlepší Četa, Apokalypsa now, Údolí stínů. Nehorší Norrisovi shitvietnamovky. johnwayne: Zrovna dneska jsem to náhodně objevil. Jmenuje se to R-point. Nemůžu to sehnat, ale vypadá to zajímavě. Tady je recenze: Kód: http://www.csfd.cz/film/185943
|
|
Nahoru |
|
|
Hoonza
|
Předmět příspěvku: Re: Nejlepší a nejhorší film z Vietnamu Napsal: 20 srp 2008, 13:39 |
|
|
Private First Class |
|
U mě je nejlepší ČETA, APOKALYPSA, FULL METAL JACKET, OBĚTI VÁLKY a některé díly seriálu ČETA V AKCI...
Hamburger Hill mi příjde nudný, Údolí Stínů neskutečně stupidní
|
|
Nahoru |
|
|